How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Asker Eşleri

Hg :) teşekkür ederim.. Nasıl geçiyor evde zaman bende inş aynı duyguları yaşayacağımda korkarım gibime geliyor evde bir başıma

yok ışıkları açık bırakınca bir şey olmuyor :) ben ama yatakta uyuyamıyorum eşim yokken salonda koltuğu açıyorum tv karşısında uyuyorum.
nöbetler iyi göreve çıktığında birkaç gün yalnız kalıyorsun...
bugün nöbetten geç geldi öğlene doğruydu.
şimdiye kadar ıvır zıvırları koyduğum odamı boşalttık kızım için dolabını kurduk :) yoruldum baya yemeği yedik dinleniyorum şimdi...
siz nasılsınız?

yok ışıkları açık bırakınca bir şey olmuyor :) ben ama yatakta uyuyamıyorum eşim yokken salonda koltuğu açıyorum tv karşısında uyuyorum.
nöbetler iyi göreve çıktığında birkaç gün yalnız kalıyorsun...
bugün nöbetten geç geldi öğlene doğruydu.
şimdiye kadar ıvır zıvırları koyduğum odamı boşalttık kızım için dolabını kurduk :) yoruldum baya yemeği yedik dinleniyorum şimdi...
siz nasılsınız?
Teşekkür ederim iyiyim... Demek ki büyütülecek bir şey yokmuş daa bende sanırım ilk zamanlar sabaha kadar nöbet tutarım evin içinde hahah :) alışınca düzene girer elbet.. Ayyy birde görev derdi var o en beteri :( yapacak bir şeyde yok işlerinin parçası... Şimdiden hayırlı olsun kızınız mı oluyor ne güzelll :) Trabzonun neresinden

Back