- 30 Ekim 2014
- 565
- 305
- 83
O nere giderse gitsin yakalar bulurum ben onu
Aferinnnn bırakma beni yakacaguk sen merak etmeBulur da ben acaba fatmami birakir miyim.kiiii :) daha mangal yakacağuk
Hanımlar yaşlarınız kaç ? Çalışıyor musunuz çocuğunuz var mı ?
Ben 28 ev hanimiyim çocuğum yok kız kardeşim var benimle kalan 18 yaşında ama kızım o benim öyle diyimHanımlar yaşlarınız kaç ? Çalışıyor musunuz çocuğunuz var mı ?
Kıyamam yaa :) tamam tamam sorun değill.. Benimde bu hafta içinde sevdiceğim gelecek o varken bende giremem malum uzağız birbirimizeKacmak mi :) o neymiş öyle ama yarin eşim yaninda olacak kozlar ben malum meşgul olurum giremem kaçtim sanmayin :)
AminnnnBen 22 yasindayim canim yeni evliyim cocugum yok henüz inşallah bir gün o duyguyu yasarim :)
Senin ki nerde kiKıyamam yaa :) tamam tamam sorun değill.. Benimde bu hafta içinde sevdiceğim gelecek o varken bende giremem malum uzağız birbirimize
Oo ablamızsınız :)Ben 28 ev hanimiyim çocuğum yok kız kardeşim var benimle kalan 18 yaşında ama kızım o benim öyle diyim
Oo ablamızsınız :)
Sende kardeşim sinOo ablamızsınız :)
Kars/Sarıkamış.. Bende Trabzonluyum 6 saat uzaklıktayız öyle haa deyincede görüşemiyoruz kii ben sözlüyüm dahaSenin ki nerde ki
22 canım yaşıtız :)Sen kaç yasindasin :)
Senin işin çok karışık allah yardımcın olsun canimKars/Sarıkamış.. Bende Trabzonluyum 6 saat uzaklıktayız öyle haa deyincede görüşemiyoruz kii ben sözlüyüm dahabahara doğru nişan olacak bu yaza düğün istiyoruzda ailem mesleğini eline al öyle düğün olsun dedikleri için 2016 yaz ayına inş. Düğün olacak.... Kpss gireceğim 2015 yılında inş.atanırımda biter bu hasretlik
Amin canım inşallaah :)Ben 22 yasindayim canim yeni evliyim cocugum yok henüz inşallah bir gün o duyguyu yasarim :)
Amiiiin ablammSenin işin çok karışık allah yardımcın olsun canim
Kars/Sarıkamış.. Bende Trabzonluyum 6 saat uzaklıktayız öyle haa deyincede görüşemiyoruz kii ben sözlüyüm dahabahara doğru nişan olacak bu yaza düğün istiyoruzda ailem mesleğini eline al öyle düğün olsun dedikleri için 2016 yaz ayına inş. Düğün olacak.... Kpss gireceğim 2015 yılında inş.atanırımda biter bu hasretlik
Ya senin ki makamli parası da iyi senin kazanmani bekleme bence yazık kaybedeceginiz zamanaAmiiiin ablammbirde atanırsam iki yıl doğuda olacağım benim iş arapsaçına döndü :)
Üstelik yeni evlisiniz tadını çıkaramadan ayrı düştünüz o daha kötüİnşallah canim yaa çok zor sevdiğinden ayri olmak. Seni anlıyorum ben İzmirde eşim hataydaydi bizim de çok uzakti evlendik falan ama yine özlüyorum.ki bi doyamadim adama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?