Hosbulduk askitomHoşgeldin bitanem :)
Hoşgeldini bizde siZi bekliyorduk kadro tamamlandı :)Geldim baci
Kızz kadromuz tamamlandı :) normalde tanışıyor musunuz yoksa sitede mi tanıştınız :)Sumru geldi bak havacinin eşi :) adi fatma benim canim arkadasim oluyor kendisi :)
Yerim seni sen de benim canım kardeşim sinSumru geldi bak havacinin eşi :) adi fatma benim canim arkadasim oluyor kendisi :)
Biz bayadir can ciğer sarma dolma kuzu kavurmayizHoşgeldini bizde siİ bekliyorduk kadro tamamlandı :)
Kızz kadromuz tamamlandı :) normalde tanışıyor musunuz yoksa sitede mi tanıştınız :)
Esra online mi ?Esra kacti bu kez :)
Hoşgeldini bizde siZi bekliyorduk kadro tamamlandı :)
Kızz kadromuz tamamlandı :) normalde tanışıyor musunuz yoksa sitede mi tanıştınız :)
Esra online mi ?Esra kacti bu kez :)
Esra online mi ?
Yok ben adanadayim ama ortak yanımızda var HatayHaydaa bir mesajı kaç defa yollamışş off... Güzel dostluklar kurmanıza sevindim aynı şehirde misiniz
Haydaa bir mesajı kaç defa yollamışş off... Güzel dostluklar kurmanıza sevindim aynı şehirde misiniz
Artık biliyor topiği uğrar sanırım :)Hayir cikmis canim
Görüşmeniz rahat olur yakın iller oh ne güzell .. Gerçi tayin durumun vardı senin yinede sorun değil gönüller bir olsun yeter kiFatma adanada ben hatayda yakin sayiliriz ama ben izmirdeyim simdilik
Artık biliyor topiği uğrar sanırım :)
Üsteğmen. SizinEslerinizin rütbeleri ney kızlar gulcinim i biliyorum zaten
O nere giderse gitsin yakalar bulurum ben onuGörüşmeniz rahat olur yakın iller oh ne güzell .. Gerçi tayin durumun vardı senin yinede sorun değil gönüller bir olsun yeter ki
Görüşmeniz rahat olur yakın iller oh ne güzell .. Gerçi tayin durumun vardı senin yinede sorun değil gönüller bir olsun yeter ki
Bizim ki de havaci ÜsteğmenÜsteğmen. Sizin
İnş. Bakalım sabaha belli olur sizlerde kaçmayında :)Umarim uğrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?