How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Asker Eşleri

Ya senin ki makamli parası da iyi senin kazanmani bekleme bence yazık kaybedeceginiz zamana
Ahh ah annem diyor ayaklarının üzerinde dur okudun ettin mesleğini eline al Ondan sonra hemen olsun .. bende öyle düşünüyorum zaten atanamazsam evleneceğiz de atansam iyi olur çalışmak istiyorum o kadar emek verdim okudum en azından boşa gitmemiş olur.. Kısmet bakalım atanabilecek miyim

Ahh ah annem diyor ayaklarının üzerinde dur okudun ettin mesleğini eline al Ondan sonra hemen olsun .. bende öyle düşünüyorum zaten atanamazsam evleneceğiz de atansam iyi olur çalışmak istiyorum o kadar emek verdim okudum en azından boşa gitmemiş olur.. Kısmet bakalım atanabilecek miyim
Haklısın ama çokta uzatmayin derim bence bir yol bul hallet bu sene

Haklısın ama çokta uzatmayin derim bence bir yol bul hallet bu sene
Aslında annemi ikna ettim nikahlanalım diye tamam dedi şu nişan işi aradan çıksında o zamana konu açılır Belki eylüle düğün falan olur şimdilik belirsiz bize kalsa ohoo çoktan evlenmiştik :)
Sağol canim darisi senin basina. Fatma hakli uzatma. Bende okudum hala okuyorum evlilik buna engel degil. Evlenince insan daha çokbaglaniyo eşin oluyor ssevdiğin adam onunla ayni evi yastigi paylasiyorsun bence uzatmayin fazla
Amiiinn ooff inşallah olur bende çok istiyorum şu nişan işini halledelimde illa ki Düğün için konu açılır ailemlede konuşacam başka yolu yok.. Atanırsam zaten yanyana olacağız ne gerek var uzatmaya :)

Aslında annemi ikna ettim nikahlanalım diye tamam dedi şu nişan işi aradan çıksında o zamana konu açılır Belki eylüle düğün falan olur şimdilik belirsiz bize kalsa ohoo çoktan evlenmiştik :)

Ooff inşallah olur bende çok istiyorum şu nişan işini halledelimde illa ki Düğün için konu açılır ailemlede konuşacam başka yolu yok.. Atanırsam zaten yanyana olacağız ne gerek var uzatmaya :)
Sen hele hemen bir nikaha ikna et aileni gerisi gelir hem nikah olursa rahat olursunuz gorusursujuz yan yana olursunuz eee mecbur düğün yapma ihtiyacı girer araya yirtarsiniz

Back