Gülçin nere kactin
Aaa geçmiş olsun neyi varPıtırcik çok hasta onunla uğradiyodum
Benim eşim her gün nobette Suriye yuzundenHayır değil ayda 2 nöbeti oluyor..
Nöbetlere alışkınsındır.. İlk zamanlar korkmadın mı :)Benim eşim her gün nobette Suriye yuzunden
Evde değil ki evde olsa gel çabuk koynuma derdi ama şuan yok nöbeti varAbla eşin bir şey demiyor mu bu saatte ayaktasın :)
Korkarım hala da korkuyorum ama artık kardeşim benimle daha iyi oluyor böyleNöbetlere alışkınsındır.. İlk zamanlar korkmadın mı :)
Uzmanların nöBeti kötü ayda 5 nöbetEvde değil ki evde olsa gel çabuk koynuma derdi ama şuan yok nöbeti var
Aaa geçmiş olsun neyi var
Uzmanların nöBeti kötü ayda 5 nöbet
Kıyamam ona çok geçmiş olsunMidesini üsütmüs istifra ediyor çok öksürüyo bide
ÜsteğmenFatmanin kocişi ast subay :) yanliş söylemdim dimi fatmacim :)
Uzmanları fazla eziyorlar maalesef. Geçici olarak bizim nöbetler her gün sayılır yeteri kadar havaci yok istifa edip gidiyorlarUzmanların nöBeti kötü ayda 5 nöbet
Uzmanları fazla eziyorlar maalesef. Geçici olarak bizim nöbetler her gün sayılır yeteri kadar havaci yok istifa edip gidiyorlar
Lojmanı bilmiyorum tanışmaya gelince hem kısa hem uzun hikaye ama çok alıştık sevdik saydik guvendik birbirimize aramızda şahane konu da tanıştık Yıldırım aşkı arkadaşlığı olduSiz burda nasıl tanıştınız
Benim eşim ezemez havaci en az teğmen olmalı sanırım ondan uzman yok ama karaci larda şu ast subay ve bas çavuş lar kötü davraniyormusAyy pardon kuzum üst teğmen :) söyle ezmesinler uzmanları yaaa benim kocam uzman amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?