• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

günaydın kızlar,

birtanecim yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara:nazar: biz de ilk yıldönümümüzü ayrı geçirdik.canları sağolsun bize en güzel hediye:69:
derincim hoşgeldin ankaraya, tatil durumlarınız nasıl, eşin gelebildi mi?
angel başarılar canım sunumda:71:

günaydın kızlar :3:çok çalışmanız lazım çok....hepinize kolay gelsin.........:1:

özel sektördeki ayılardan nefret ediyorum...:47:
hepsi kendini kral zannediyor....
yanlarında çalışan bayanlarıda haremi gibi görüyorlar..........
hepsi iğrenç mahluklar..........

özel sektördeki ayılardan nefret ediyorum...:47:
hepsi kendini kral zannediyor....
yanlarında çalışan bayanlarıda haremi gibi görüyorlar..........
hepsi iğrenç mahluklar..........

hayırdır canım noldu? bi sorun mu yaşadın

hayırdır canım noldu? bi sorun mu yaşadın

geçen gün bir iş başvurusunda bulundum.....dün telefon açtılar bugün sabah için randavulaştık neyse görüşmeye gittim
konuştuk falan adam en son sen bizim için fazlasın dedi...bende cvmi okumadınızmı beni çağırmadan önce dedim....
adam şuh bi ses tonuyla sizi daha yakından tanımak istedim dedi adamı o an gırtlaklıcaktım...:47:hala kuduruyorum...:20:

geçmiş olsun canım, boşwer takma kafana memlekette ayı çok.
kurumsal olmayan bi yere mi gittin? büyük firmaların böyle bişey yapabileceğini sanmıyorum, yemez.
tek kişi ile de mülakat yapmazlar zaten. kamera olur kayıt altına alınır.
kamera vs varsa şikayette bulunabilirdin.

geçmiş olsun canım, boşwer takma kafana memlekette ayı çok.
kurumsal olmayan bi yere mi gittin? büyük firmaların böyle bişey yapabileceğini sanmıyorum, yemez.
tek kişi ile de mülakat yapmazlar zaten. kamera olur kayıt altına alınır.
kamera vs varsa şikayette bulunabilirdin.

bir yayın şirketi koçak yayıncılık diye aslında büyük bir firma ama insan kaynaklarına koydukları tip tam bi öküz.......

bir yayın şirketi koçak yayıncılık diye aslında büyük bir firma ama insan kaynaklarına koydukları tip tam bi öküz.......

canım şikayetvar.com a bile yazsan en azından birileri duyar görür, insan kaynaklarındaki adamlarından haberleri yok demek ki.

Teşekkür ederim kızlar çok heyecanlıyım :18:
birtane yıldönümünüz kutlu olsun canım:123:
bundan sonraki yıllar da eşinle ve oğluşunla birlikte kutlayacaksınız inşallah :69:
laksu kızların dediği gibi hemen şikayet et canım
kendini bilmez insan çok :20:

laksu iyi adamın suratına çantanı falan patlatmadan dönebilmişsin:57:

kendimi zor tuttum gerizekalı adam bir masası sandalyesi telefonu birde ünvanı olunca kendini kral ilan eden tipler işte bunlar...
kızlar geçen gün spor mevzusu konuşuyodunuz ya işte bu tip şeylerle karşılaşmayın diye kocalarınız izin vermiyo...

birtane yıl dönümünüz kutlu olsun allah ayırmasın canım.........
oğluşun çok şekerrrrrrrr ısırasım geldi onu :)bal mubarek bal......
allah bağışlasın.....

tünaydınn, güzel bir gün diliyorum,gerçi günü yarıladık ama:1:
birtane eşinle nice yıllara canım:nazar: birdaha ki yıl dönümlerinizi hep birlikte kutlarsınız canım.
laksu cuğum mutlaka şikayetini yap. sana yapamadığını mutlaka başkasına yapacaktır ay...., haddini bildirmek lazım.bende az kaldı tüketici mahkemesine başvuracağımmm bu seferde yürüyüş bandım adam giibi yapılmazsa:47::47:
angelciğim kolay gelsin sunumun için,eminim güzel geçecektir:34:

laksucum bizimkiler doğuştan kıskanç:1:
dün akşam iş arkadaşlarımız iftar yemeği düzenledi.
aralarında bi kaç tane de evli çift var ama çoğu bekar.
erkek-kadın karışık. eşim hepsini tanır.
izin vermedi eşim, "sen artık evli bi kadınsın" dedi.
benim de işime geldi zaten eşim oralardayken iftar yemeği eğlence düşüncek halim yoktu.

kendimi zor tuttum gerizekalı adam bir masası sandalyesi telefonu birde ünvanı olunca kendini kral ilan eden tipler işte bunlar...
kızlar geçen gün spor mevzusu konuşuyodunuz ya işte bu tip şeylerle karşılaşmayın diye kocalarınız izin vermiyo...
haksızda sayılmazlar kuşum.baksana çivisi çıktı artık kadınında erkeğinden.benimkide kızdı hayır hayır! dedi.bende karışık olmayan bayanlara özel spor salonuna gittim.
laksucum bizimkiler doğuştan kıskanç:1:
dün akşam iş arkadaşlarımız iftar yemeği düzenledi.
aralarında bi kaç tane de evli çift var ama çoğu bekar.
erkek-kadın karışık. eşim hepsini tanır.
izin vermedi eşim, "sen artık evli bi kadınsın" dedi.
benim de işime geldi zaten eşim oralardayken iftar yemeği eğlence düşüncek halim yoktu.

şu lafa sinir oluyorumm.sen artık evli bir bayansın.jeli sen artık çoluk çocuk sahibi bir kadınsın o badiyi gyemezsin.sen artık öle cafelerde arkadaşlarınla gezemezsin.hee yollarsada hemen arkasından telefon çocuğunu merak etmiyormusun şimdi ne yapıyr acaba:))sanki evlenince ne oluyorsa.

evet canım haklısın toplumsal bi baskı işte,çok saçma.
evlenmeden önce de izin vermezdi kesin ama şimdi bahanesi bu.
ben hiç itiraz etmiyorum eşime çok kıskanç değildir çünkü dozunu bilir.
ikimiz de birbirimizin istemediği şeyleri yapmayız.
sadece bikini konusunda anlaşamıyoruz:32:
ben babamdan da alşkınım zaten, o da kıskanır.
ona da söyledim mesela şu yemek işini, o da gitme dedi.
nasıl dönüceksein gece falan.
çocuğuz sanki:1:

Son düzenleme:
Back