• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

evet canım haklısın toplumsal bi baskı işte,çok saçma.
evlenmeden önce de izin vermezdi kesin ama şimdi bahanesi bu.
ben hiç itiraz etmiyorum eşime çok kıskanç değildir çünkü dozunu bilir.
ikimiz de birbirimizin istemediği şeyleri yapmayız.
sadece bikini konusunda anlaşamıyoruz:32:
ben babamdan da alşkınım zaten, o da kıskanır.
ona da söyledim mesela şu yemek işini, o da gitme dedi.
nasıl dönüceksein gece falan.
çocuğuz sanki:1:

aslında benimkiside çok kıskanç değildir canım.yani açıkçası bekarken dahada kıskançtı.şimdi o kadar değil.bir tek askılı badilere birde tayta alerjisi vardır ama onuda aştık;)gerçi kıskanması hoşuma gidiyor.dozunda olduktan sonra sorun yok.kıskansın zaten:)hamileyken bana bri laf söyledi hala aklımdan çıkmaz.kahvenin önünden geçiyorduk sen bu tarafa geç önünden ben geçmeyim dedim saçmalama aşkım sen hamilesin sana kim bakıcak!dedi bana:)o lafı söyledi ağzından burnundan getirdim tabi ben.zayıfladım diye şimdi çok kıskanıyor beni.

kızlar kutlamalar ve güzel dilekler için çooooooook teşekkür ederim...seviyorum sizi:69::69::69:
laksucum çok saol..maşallah senin bıcırık da çok şeker annesine benzemiş:34:

kızlar kutlamalar ve güzel dilekler için çooooooook teşekkür ederim...seviyorum sizi:69::69::69:
laksucum çok saol..maşallah senin bıcırık da çok şeker annesine benzemiş:34:

ay ikimizide benziyo ya sadece ben değil yani ee ortak yapım sonuçta............:1:

herkese hayırlı günler kızlaaarrrr hepinizi kocaaamannnn öpüyorum

iyi geceler jelly derin ve matarani.....bugün bizim evlilik yıldönümümüz:69: 4 seneyi devirdik:nazar:
4. ama yalnız geçen 2. yıldönümümüz kutlu olsun:58:

canım nice mutlu beraber yıllara inşallahhh

aslında benimkiside çok kıskanç değildir canım.yani açıkçası bekarken dahada kıskançtı.şimdi o kadar değil.bir tek askılı badilere birde tayta alerjisi vardır ama onuda aştık;)gerçi kıskanması hoşuma gidiyor.dozunda olduktan sonra sorun yok.kıskansın zaten:)hamileyken bana bri laf söyledi hala aklımdan çıkmaz.kahvenin önünden geçiyorduk sen bu tarafa geç önünden ben geçmeyim dedim saçmalama aşkım sen hamilesin sana kim bakıcak!dedi bana:)o lafı söyledi ağzından burnundan getirdim tabi ben.zayıfladım diye şimdi çok kıskanıyor beni.

darısı başıma inşallah benimde aldığım şu kilolar fazlasıyla gider canım :) o zaman bende yedircem beyefendiye göbüşün çıktı laflarını :) bide şu koladan vazgeçebilsem ahhh ahhh

kızlar bugün herşey neden bana karşı anlamıyorum bi gudubetlik var bende....
şimdide kızımla tartıştık bana artık bizi sevmediğini istemediği söyledi..........
ay çok üzüldüm:58:

selam kızlarrrr:3:
birtane canım yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle:16:

laksucum kızın daha küçüktü sanırım
bu yaşlarda çocuklar böyle oluyor
egoları baskın çıkıyor takma kafana...:)

selam kızlarrrr:3:
birtane canım yıldönümünüz kutlu olsun nice güzel yılları birlikte geçirmeniz dileğiyle:16:

laksucum kızın daha küçüktü sanırım
bu yaşlarda çocuklar böyle oluyor
egoları baskın çıkıyor takma kafana...:)

bu aralar zor bir süreçten geçiyo onu anlamaya çalışıyorum ama son bir buçuk aydır fazla asileşti.......
okula gitmek istiyor ama gönderemiyorum....
çoğuna geç kalmışız yazdırmak için özel kreşlerde çok pahalı bizi aşıyo
kuzeni artık ananesi ve dedesi ile yaşamaya başladı ve kreşe gidiyo her karşılaşmamızda kreşinden bahsediyo bizim süpürgesiz cadıda bunu kabullenemiyo.....
yakında bi çocuk psikoloğuna başvurucam çok kötü durumumuz.........psikolojisi çok değişti..........

bu aralar zor bir süreçten geçiyo onu anlamaya çalışıyorum ama son bir buçuk aydır fazla asileşti.......
okula gitmek istiyor ama gönderemiyorum....
çoğuna geç kalmışız yazdırmak için özel kreşlerde çok pahalı bizi aşıyo
kuzeni artık ananesi ve dedesi ile yaşamaya başladı ve kreşe gidiyo her karşılaşmamızda kreşinden bahsediyo bizim süpürgesiz cadıda bunu kabullenemiyo.....
yakında bi çocuk psikoloğuna başvurucam çok kötü durumumuz.........psikolojisi çok değişti..........

kaç yaşında canım kızın?
aslında kişisel gelişimi açısından kreşler belli bir yaştan sonra mantıklı bence..
özgüvenini kazanması açısından..
gönderebilseniz çok iyi olurdu...

kaç yaşında canım kızın?
aslında kişisel gelişimi açısından kreşler belli bir yaştan sonra mantıklı bence..
özgüvenini kazanması açısından..
gönderebilseniz çok iyi olurdu...

4 yaşında ama dediğim gibi anaokulu statüsünde devlete ait olanlar için geç kaldık özellerde 650den kapı açıyo......

4 yaşında ama dediğim gibi anaokulu statüsünde devlete ait olanlar için geç kaldık özellerde 650den kapı açıyo......

daha ağustostayız,eylülde başlamıyor mu anaokulları kayıt almaya?
nasıl geç kaldınız?
bence bulursunuz önümüzdeki sene için. iyi olur arkadaş edinir sosyalleşir.

daha ağustostayız,eylülde başlamıyor mu anaokulları kayıt almaya?
nasıl geç kaldınız?
bence bulursunuz önümüzdeki sene için. iyi olur arkadaş edinir sosyalleşir.

bende öyle diyodum ama hazirandaymış kayıtlar kızımın hayalleri seneye kaldı...........:59:

anladım canım çok pahalı kreşler cidden.
ama normal onun bu davranışları
sıkılıyordur evde..
ben kendi küçüklüğümü hatırlıyorum da
kök söktürürdüm anneme çok huysuz bie çocuktum
annem çalışan bir kadın zaten çok zor bir çocukjluk geçirdim
ama özgüven açısından çok iyi oldu benim için
herşeyimizi kendimiz hallederdik ablamla:)
kızının da bu durumu geçici canım.....

bende öyle diyodum ama hazirandaymış kayıtlar kızımın hayalleri seneye kaldı...........:59:

üzüldüm canım, ama bakıcı fiyatları da o civarda zaten. malesef çocuk büyütmek çok masraflı iş, şimdiden birikim yapmak lazım demek ki:44:

üzüldüm canım, ama bakıcı fiyatları da o civarda zaten. malesef çocuk büyütmek çok masraflı iş, şimdiden birikim yapmak lazım demek ki:44:

gerçekten çok zor bir iş canım..
valla ben bile kara kara düşünüyorum
uzun bi süre çocuk düşünmediğişm halde
kesinlikle birikim şart:44:

biz ankaradan sonra buraya ayak uyduramadık lojmandan çıkıp sivile geçince sudan çıkmış balık gibi olduk.........
ankarayı lojmanımı ve akideşlerimi çok özledim.............

laksucum sizin yeriniz de çok güzel bence öyle düşünme,
lojman çıkma ihtimali yok mu?:44:

biz ankaradan sonra buraya ayak uyduramadık lojmandan çıkıp sivile geçince sudan çıkmış balık gibi olduk.........
ankarayı lojmanımı ve akideşlerimi çok özledim.............

ne kadar zor hayatlar yaşıyoruz yaaa
tam bir yere alışıyoruz dikiş tutturduk diyoruz
bi bakııyoruz hoppp hiç aşina olmadığımız
yabancı olduğumuz yerlerde buluyoruz kendimizi
hadi bizler tmam bi şekilde ayak uyduruyoruz çoluk çocuk
perişan oluyor
onlarca okul değiştiriyorlar vs.
şimdiden ilerdeki çocuğum için endişe ediyorum ben:59:

Son düzenleme:
Back