• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

korkma monacım bişey olmaz, asker çocukları da güçlü olur.
ben de elli tane yerde okudum, zor ama zevkli bi noktadan sonra. bana çok şey kattı.
ilk defa ankarada bu kadar uzun yıllar kaldım ve çok sıkıldım.alışmışım gezmeye:31:

korkma monacım bişey olmaz, asker çocukları da güçlü olur.
ben de elli tane yerde okudum, zor ama zevkli bi noktadan sonra. bana çok şey kattı.
ilk defa ankarada bu kadar uzun yıllar kaldım ve çok sıkıldım.alışmışım gezmeye:31:

insan ister istemez endişe ediyor canım..
haklısın asker çocukları da alışıyolar durumlarına
ama zor yinede sürekli farklı ortamlar
ben ortaokulda şehir değiştirmek zorunda kalmıştım
ozaman bile alışma süreci çok uzun sürmüştü:37:

evet canım zor gerçekten, alışmak yeni bi yuva kurmak her seferinde...
ama keşke eşim yanımda olabilse de birlikte gezsek sürünsek keşke...:59:

sweetcim o günler de gelecek inş
bi çok şeye katlanmak zorunda olduğumuz gbi
sabırlı olmayı da öğrenmek en büyük görev bizler için
bakalım daha neler neler bekliyor bizi..
seneye ben neler göreceğim
şimdiden sizlerle yaşıyorum bizim de yaşayacağımız muhtemel şeyleri
dediğin gibi kol kola olduktan sonra herşeye katlanılır
tek sorunumuz yeni ortamlara alışmak olsun inşşallah....

inşallah canım bi kavuşalım da...
böyle telefonda evlilik yürütmek çok zor,
her şeyi konuşamıyorsun, her şeyi paylaşamıyorsun.
özlemek bi taraftan...
bir de güvende mi acaba diye yiyip bitiriyorsun...

inşallah canım bi kavuşalım da...
böyle telefonda evlilik yürütmek çok zor,
her şeyi konuşamıyorsun, her şeyi paylaşamıyorsun.
özlemek bi taraftan...
bir de güvende mi acaba diye yiyip bitiriyorsun...

zaten telefonlar dinleniliyor o yüzden telde pek bi şey konuşamıyosun yanlış bir şey söylendimi sıkıntı

iyi akşamlar kızlar bugün ancak giriyorum bugün nikah işlemleri için koşusturduk 19 agustos nikahımız varrr :62::62::62::62::62: gelin buyrun hepiniz kayınvaliden geliyor burdurdan perşembe gece gelcekler cuma sabah burdalar nikaha yetişicekler haftasonu bizdeyiz hepberaber pazarda döncekler :51:benim çok acil nikah şekeri seçip yaptırmam lazım kıyafet ayarlıcam amanın çok işim var gene:52:yrn doğtaşa fln mobilyalara bakıcaz alıcaz inş. Allah rastgetirsin işimizi bakalım yrn yine hbre ederim çok öptüm hepinizi:21:

iyi akşamlar kızlar bugün ancak giriyorum bugün nikah işlemleri için koşusturduk 19 agustos nikahımız varrr :62::62::62::62::62: gelin buyrun hepiniz kayınvaliden geliyor burdurdan perşembe gece gelcekler cuma sabah burdalar nikaha yetişicekler haftasonu bizdeyiz hepberaber pazarda döncekler :51:benim çok acil nikah şekeri seçip yaptırmam lazım kıyafet ayarlıcam amanın çok işim var gene:52:yrn doğtaşa fln mobilyalara bakıcaz alıcaz inş. Allah rastgetirsin işimizi bakalım yrn yine hbre ederim çok öptüm hepinizi:21:

gözünaydın canım, desene artık sende evliler kervanına katılıyorsun resmen de olsa, nasıl bir kıyafet düşünüyorsun? sitenin evlilik hazırlığı bölümünden fikir edinebilirsin canım, çok güzel nikah şekerleri ve davetiyeleri var

:68:günaydın kızlar,
haftanın en son gününden ve yağışlı bi ankaradan selamlar hepinize:71:

okyonuscum gözünaydın canım, haftaya resmen asker eşi oluyosun. beyaz eşyaları teslim alabildiniz mi canım?
nikah şekeri için acele et, düğün sezonu, çok güzel magnetler var kalıcı oluyor tavsiye ederim.:69:

angel sunumun nasıl geçti canım?

günaydın kızlar............
okyanuscum senin adına çok sevindim işler yoluna girmiş ve senin kalemindeki korku gitmiş....
herşey yolunda ve kaleminin mutlu olması ne güzel allah mutluluğunuzu bozmasın....
çok güzel nikah şekerleri var ben en çok laleli olanları seviyorum vazoya koyup evinde hatıra olarak saklana biliyo...:1:

Günaydın kızlar,okyonuscum gözün aydın hayırlı olsun...biz nikah şekeri olarak sedir ağacı fidanı tercih etmiştik...

ggüüüünaaaayyydııııııııııııınnnnn:62:

yaa sweet ankaranın yağmurunu çok özledim:2: tam evimizin önünde çamlar vardı..yağmur yağınca mis gibi toprak kokusu dolardı yuvama:59: sana ankaradan hava bildirimi yapmayı yasaklıyorum:1:

ggüüüünaaaayyydııııııııııııınnnnn:62:

yaa sweet ankaranın yağmurunu çok özledim:2: tam evimizin önünde çamlar vardı..yağmur yağınca mis gibi toprak kokusu dolardı yuvama:59: sana ankaradan hava bildirimi yapmayı yasaklıyorum:1:

gece gök gürültüsünden uyuyamadım, acayip bi yağmur vardı.
bugün de hava buz gibi.:82:
kaç gel birtanecim gezelim haftasonu:34:

:68:günaydın kızlar,
haftanın en son gününden ve yağışlı bi ankaradan selamlar hepinize:71:

okyonuscum gözünaydın canım, haftaya resmen asker eşi oluyosun. beyaz eşyaları teslim alabildiniz mi canım?
nikah şekeri için acele et, düğün sezonu, çok güzel magnetler var kalıcı oluyor tavsiye ederim.:69:

angel sunumun nasıl geçti canım?

Canım sunumum beklediğimden çok daha iyiydi
çok beğendiler tasarımımı düşük maliyetli ve zekice buldular
ama çok heyecanlandım bir an ellerimin titrediğini hissettim 45 kişiye sunum yaptım
sunum bitince tebrik ettiler işte o zaman rahatladım
sen nasılsın eskişehir de çok soğuk kış geldi sandım bu sabah

canım hayırlı olsun:nazar::nazar:
büyük güne az kaldı inşallah :69:
çok sevindim :66:

angelim sevindim sunumun iyi geçmesine, tebrik ederim . başarılarının devamını diliyorum:34:
ben de iyiym son günün tadını çıkarıyorum, işler yoğun nedense.

gece gök gürültüsünden uyuyamadım, acayip bi yağmur vardı.
bugün de hava buz gibi.:82:
kaç gel birtanecim gezelim haftasonu:34:

canım yağmuru çağırmışım:1: burada da bir saattir deli gibi aralıksız yağıyo..kesin su basmıştır pekçok yeri..yollar oldu sel:10:

keşke tatlım keşke:50: çok sağol...ama bir şekilde mutlaka geliriz ankaraya..gelir gelmez çalarım zaten kapını:69:

angelcim süpersin:32:

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
okyonuscum tebrik ederim Allah mutlu etsin bir ömür inşallah.
Angelcim tebrik ederim başarılarının devamını dilerim. bebiş nasıl?

kızlar az önce çarşıdan çok şeker bir muhabbet kuşu aldım kendime geldiğinden beri ne kımıldıyor nede ötüyor. 1 ay öncede kuş almıştım o öldü umarım bu sağlıklı olur.

nazcım ilk gün normal durgun olmaları.
benim de iki tane var karı kocalar, ilk gün hiç bişey yemediler içmediler korktum.yavaş yavaş alışıyorlar.
öpüşüp duruyorlar şimdi.
kalabalık bi kafesten sonra yalnız kalınca üzülüyorlar.

topikte kimsecikler yok haftanın yorgunluğu çöktü galiba.herkese hayırlı cumalar.okyonuscum tebrik ederim canım.mutluluklar

Back