• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

okyonuscum hoşgeldin asıl stresli kısma:46:
malesef esnaflarla bu konuda biz de çok sıkıntı yaşadık.
getireceğiz dedikleri zamanda getirmezler hiç.
üzme kendini de paşacığını da,
sonuçta teslim aldım diye imzalamadan verirlerse sorumluluk onlarda.
almadım dersin bi posta daha getirmek zorunda kalırlar.

bu ne terbiyesizlik canım sinirlerim tavan yaptı aradım bosh bayini bekliyorlarmış hele gitsinler teslimatı imzalamadık sonuçta bir posta daha getirtirim :51:

bu ne terbiyesizlik canım sinirlerim tavan yaptı aradım bosh bayini bekliyorlarmış hele gitsinler teslimatı imzalamadık sonuçta bir posta daha getirtirim :51:

canım aslında gelmeden önce arayıp haber vermeleri gerekiyor teslim edicek adamların.
mobilya konusunda buna dikkat et.
bizim bütün mobilyacılarımız gelmeden ararlardı, yarım saat sonra teslim edicez evde misiniz diye.

canım aslında gelmeden önce arayıp haber vermeleri gerekiyor teslim edicek adamların.
mobilya konusunda buna dikkat et.
bizim bütün mobilyacılarımız gelmeden ararlardı, yarım saat sonra teslim edicez evde misiniz diye.

ya canım aramşlar 1 gibi nişanlım demiş 6da evde olurum 4te gelmişler geliboludaki bosh bayisine bırakalım demişler orasıda almayınca eve gitmişler mecburen çıkarmışlar kata sonra aramışlar benimkini bıraktık gdiyoruz diye mobilyada böyle sorun yaşamayız bunlar manyak kafalarına göre plan yapmışlar :20:ses çıkarmasam bırakıp gitçekler varmı bende o göz :51:

bencede gelmeden önce aranması lazım.bende abime düğün hediyesi bulaşık makinesi almıştım boshtan on kere gitmek zorunda kaldım bayiye ve defalrca aradım kendilerini.

okyonus böyle şeyleri dert etmeyin hiç,
bizim halıların yarısı düğünden bir ay sonra gelmişti.
her gün arayıp fırça çekmekten fenalık gelmişti artık.
ama şimdi diyorum ki halılar hiç gelmeseydi keşke kocişim evde olsaydı.:97:

hayırlı ramazanlar kızlar ramazan dolayısıyla giremiyorum misafir oluyo bazen, bazen ev işi yemek derken bu saatlerde halsiz kalıyorum. hepinizi öpüyorum aklımdasınız...

özlemcim nasılsın, merak ettik seni.:71:

selam kızlar... sweetciğim iyiyim canım, az önce uyandım..bütün gece gözüme uyku girmedi,manyak gibi son dakika haberlerine baktım durdum..sesini duymadım ama arkadaşları iyi olduğunu söyledi evle uğraşıyomuş izin almış bugün banyoyu felan fayans yaptıracakmış....allahım çok beter bir durum bu yaa...

sweetciğim bu ara ailen gitmiş allah kavuştursun..ben de cumartesi ayrılcam annemle babamdan içimiz parça parça...diyorum keşke hep çocuk mu kalsaydık.........

selam kızlar... sweetciğim iyiyim canım, az önce uyandım..bütün gece gözüme uyku girmedi,manyak gibi son dakika haberlerine baktım durdum..sesini duymadım ama arkadaşları iyi olduğunu söyledi evle uğraşıyomuş izin almış bugün banyoyu felan fayans yaptıracakmış....allahım çok beter bir durum bu yaa...

canım bilmez miyim, uyuduğunu tahmin ettim zaten.
bir de uyumak zorundayım ben geceleri, sabah mesai var.
bekle ki haber gelsin.
arkadaşlarına ulaşmana sevindim. eşin de bi şekilde haber verecektir.

sweetciğim bu ara ailen gitmiş allah kavuştursun..ben de cumartesi ayrılcam annemle babamdan içimiz parça parça...diyorum keşke hep çocuk mu kalsaydık.........

sağol canım, gerçekten iyi ki varlar.
gelip onların gücünü hissetmek bile yetti bana.
kendimi çok terkedilmiş hissediyormuşum meğer.
ailen hep pariste mi canım senin, gelme ihtimalleti yok mu..çok uzaktalar,
çok zor oluyordur senin için canım benim.
baya hasret giderdiniz iyi oldu.

sağol canım, gerçekten iyi ki varlar.
gelip onların gücünü hissetmek bile yetti bana.
kendimi çok terkedilmiş hissediyormuşum meğer.
ailen hep pariste mi canım senin, gelme ihtimalleti yok mu..çok uzaktalar,
çok zor oluyordur senin için canım benim.
baya hasret giderdiniz iyi oldu.

evet insan kendini terkedilmiş hissediyor..yok canım burda yaşıyorlar ancak sene de bir defa görüşebiliyoruz izinden izine...belki çookk ilerde tekrar türkiyeye yerleşirler.

özlemcim çok sevindim eşinden haber almana cnm.lojman mı eviniz dışarıdan mı tuttunuz cnm.ailenle de şimdiden Allah kavuştursun cnm uzak olmak çok zor....:(

ahhh ahhh her ayrılışımda ailemden de ilk ayrılıştaki acıyı hissediyom...ama evimide özlüyorum...ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu çelişkilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemcim çok sevindim eşinden haber almana cnm.lojman mı eviniz dışarıdan mı tuttunuz cnm.ailenle de şimdiden Allah kavuştursun cnm uzak olmak çok zor....:(

canım benim çok sağol...hayatım lojman çıkmadı bize ama lojmanların karşısında sivilden ev tutmuş..sen napıyosun bu arada pek uğramıyorsun buralara

canım benim çok sağol...hayatım lojman çıkmadı bize ama lojmanların karşısında sivilden ev tutmuş..sen napıyosun bu arada pek uğramıyorsun buralara

hayırlısı olsun cnm.bende 1 aya yakın annnemlere gittim sonra onlarla birlikte ığdıra geldik 1 hafta da onlar kaldı şimdi evimde kızımla kös kös oturuyoruz işte hava acayip sıcak ve sıkıcı içimden bişey gelmiyor acıkcası ama okuyorum sürekli siz kopmadım yani canım :)ayın 25-26 eşim izne ayrılacak inş. gün sayıyorum

Back