• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

iyi geceler jelly derin ve matarani.....bugün bizim evlilik yıldönümümüz:69: 4 seneyi devirdik:nazar:
4. ama yalnız geçen 2. yıldönümümüz kutlu olsun:58:

iyi geceler jelly derin ve matarani.....bugün bizim evlilik yıldönümümüz:69: 4 seneyi devirdik:nazar:
iyi geceler canım.üzülme lütfen olurmu.birlikte geçirebileceğiniz çok uzun seneler olucak inşallah.seneye bu günü birlikte geçireceksiniz.
Oyy oyy uyurken bi başka oluyorlar:61: Benimkide gayet iyi canım:nazar: Çok hereketli olacak,kaç aydır içerde kıpır kıpır:emir_bebek:

bir tek uyurken öpebiliorum zaten:)maşallah yaramaza.şimdiden belli annesi yoracak seni:)

ooo derincim hoşgeldin:)

Hoş buldum canımcım:71:

:nazar::nazar::nazar: Nice senelere canım benim. Bizimde 31 Temmuzdu bizde ayrıydık,bakalım daha kaç ayrı yıldönümü olacak. Neyse gönüller bir olsun kuzum telafi edersiniz:34:

selamunhello cicişler:3:

Selam canım

keşke burada yaptıkları denetimi kpss ve diğer sınavlarda da gösterselerdi de binlerce öğrenciyi madur eden kişileri bulsalardı canm

işin içinde çok şey war canım amaç farklı, burada da anlatıldığı üzere diğer sınawlarda da oyun wardı..hem de planlı bir oyun!! anlıyorum ki halkın aklında da yer edinilmesi gereken düşünceler oluştıruldu we daim oldu..birçok adayın canını yaktılar..zaten kurulan bu tür tezgahların sonucu malum , şimdi başka taraflarda görünerek we görünmeyerek planlanmış tuzaklar hazırda.. allah sonumuzu hayır etsin..
görüşmek üzere iyi geceler..

işin içinde çok şey war canım amaç farklı, burada da anlatıldığı üzere diğer sınawlarda da oyun wardı..hem de planlı bir oyun!! anlıyorum ki halkın aklında da yer edinilmesi gereken düşünceler oluştıruldu we daim oldu..birçok adayın canını yaktılar..zaten kurulan bu tür tezgahların sonucu malum , şimdi başka taraflarda görünerek we görünmeyerek planlanmış tuzaklar hazırda.. allah sonumuzu hayır etsin..
görüşmek üzere iyi geceler..

iyi geceler cnmmm:)

Back