• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

okyonus ve jelicim,
iki gündür yapamıyorum ailem geldiği için ama akşamları ve haftasonları yapıyorum 1er saat.
45 dk jogging,
sonrasında biraz aerobic hareketleri ve kas geliştirme.
biraz da esneme hareketleri,yoga programından.
wii fiti sevdim anlayacağınız,
bu haftasonu 1 ay olacak.

ben spor fln yapmıyorum canım yiyip yiyip yatıyorum evlenince bana plates topu fln alcakmış bakalım ozaman başlarım spor salonuna gitmek istiyorum nasl razı edicem bakalım askeriyenin spor salonu varmış ona gidersin belki dedi ordada bakalım ortam nasıl :37:

maşallah canım.bu ara bende baya istikrarlıyım.nasıl kilo verdinmi hayatım.

canım galiba eşim gittiği için iştahım da kesildi, sporla da birlikte 4 kilo vermişim.
54 tüm eşimi yolladığımda, 50 yim şimdi.
158 boya 148 olmam lazım.
bir de sauna eşofman altımı giyiyorum iş yaparken, durduğum yerde bacaklarım terliyor.
selülitler de gidiyor:78:
kociş gelene kadar fit olmalıyım:97:

okyonuscum benimki de izin vermedi malesef.
evin dibinde spor salonu var çok güzel yok dedi.
odtüdeki havuza gideyim yok dedi.
askeri havuzlar var ankarada, spor okulu falan ona da olmaz dedi.
ben de evde tepinip duruyorum işte.

jelicim senin nasıl gidiyor kilo durumu? alması kolay da vermesi çok zor geliyo bana

sweetcim jelbycim süpersiniz:46: keşke ben de yapabilsem ama oğlumun uyuduğu kısıtlı zamanda ancak zorunlu ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum:37:
bu arada ben de geçen perşembeden beri sadece çikolatayı azaltıp geç saatte birşey yemeyerek bir buçuk kilo vermişim:8: çok şaşırdım ve mutlu oldum...demek şu çikolataymış tüm yağ kitlelerimin sebebi....tamamen kesemedim ama azalttım:69:

okyonuscum benimki de izin vermedi malesef.
evin dibinde spor salonu var çok güzel yok dedi.
odtüdeki havuza gideyim yok dedi.
askeri havuzlar var ankarada, spor okulu falan ona da olmaz dedi.
ben de evde tepinip duruyorum işte.

jelicim senin nasıl gidiyor kilo durumu? alması kolay da vermesi çok zor geliyo bana

canım çok kıskançlar yaa nolcaz bilmiyorum :51:bir şekilde yola gietiricem ben ama nasıl :51:

canım galiba eşim gittiği için iştahım da kesildi, sporla da birlikte 4 kilo vermişim.
54 tüm eşimi yolladığımda, 50 yim şimdi.
158 boya 148 olmam lazım.
bir de sauna eşofman altımı giyiyorum iş yaparken, durduğum yerde bacaklarım terliyor.
selülitler de gidiyor:78:
kociş gelene kadar fit olmalıyım:97:
anam ne güzel vermişsin maşallah:)ben daha 1 kilo verdim ya.onuda aç karınla tartıldım yani oruçluydum.bende 49 çıkmıştım.bu durumda tok tartılınca heralde 50 filan oluyorum heralde.
sweetcim jelbycim süpersiniz:46: keşke ben de yapabilsem ama oğlumun uyuduğu kısıtlı zamanda ancak zorunlu ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum:37:
bu arada ben de geçen perşembeden beri sadece çikolatayı azaltıp geç saatte birşey yemeyerek bir buçuk kilo vermişim:8: çok şaşırdım ve mutlu oldum...demek şu çikolataymış tüm yağ kitlelerimin sebebi....tamamen kesemedim ama azalttım:69:

canım ayaz da beni bırakmıyor.annem bakıyor ben spor yapıyorum.hemen üstüme çıkıyor bacaklarımı tutuyor oyun oynuyoruz sanıyor.

anam ne güzel vermişsin maşallah:)ben daha 1 kilo verdim ya.onuda aç karınla tartıldım yani oruçluydum.bende 49 çıkmıştım.bu durumda tok tartılınca heralde 50 filan oluyorum heralde.

canım ayaz da beni bırakmıyor.annem bakıyor ben spor yapıyorum.hemen üstüme çıkıyor bacaklarımı tutuyor oyun oynuyoruz sanıyor.

jelicim,
bence senn kilon gayet iyi. ideal kilonda olduğun için veremiyorsundur,
yağ oranı az olunca gitmiyor o bi iki kilo.
ben 48 olsam hiç uğraşmam zaten, sadece form korumaya çalışırımçok zayıf olmicakmışım, benim tosun paşa istemiyor.
ona kalsa 55 falan olayım balık gibi:78:

Son düzenleme:
jelicim .
yaş oranı az olunca gitmiyor o bi iki kilo.
ben 48 olsam hiç uğraşmam zaten, sadece form korumaya çalışırımçok zayıf olmicakmışım, benim tosun paşa istemiyor.

kuşum teşekkürederim ama ben senden kısayım:)benim boyum 155 malesef.boy fukarasıyım azıcık:(

jelicim,
yağ oranı az olunca gitmiyor o bi iki kilo.

ayy sweet bu kocalar neden böyle ki
benim eşimde öyle 100 kilo olsam umrunda olmıcak
hatta yarışıo benmle kilo vermek için o fit olcakmş
ben kilo alacakmışım:27:
ben kızınca da belirli yerlerinden ver dio
bazı yerlerin küçülmesin diyor hey allahım ya
sanki benim elimde:1:

ayy sweet bu kocalar neden böyle ki
benim eşimde öyle 100 kilo olsam umrunda olmıcak
hatta yarışıo benmle kilo vermek için o fit olcakmş
ben kilo alacakmışım:27:
ben kızınca da belirli yerlerinden ver dio
bazı yerlerin küçülmesin diyor hey allahım ya
sanki benim elimde:1:

kıskanıyolar cicim.benimkide kızıyo kendini paralama diyo.ay kızlar birde benim totom çok küçük ya.bacaklarımda baya ince.bütün kilo göbekte belde.çok çelimsiz duruyo öyle oluncada.alt ince bel kalın:)

kıskanıyolar cicim.benimkide kızıyo kendini paralama diyo.ay kızlar birde benim totom çok küçük ya.bacaklarımda baya ince.bütün kilo göbekte belde.çok çelimsiz duruyo öyle oluncada.alt ince bel kalın:)

aynen öle kıskanıyorlar valla.
benim de alt tarafım zengin maden yataklarıyla kaplı:27:
kilo verdiğim an bel incecik bacak ve kalça aynen duruo
çok inatçılar:27:

çok zayıf olunca çocuk gibi görünüyormuşum,
azıcık kilo alınca kadına benziyormuşum kızlar, bahanesi bu.
bence de kıskanıyorlar, boşwerin:82:
jelicim göbüş için tek yol mekik. bi de sauna eşofmanı tavsiye ederim, göbeğini de sarıyor.:34:

çok zayıf olunca çocuk gibi görünüyormuşum,
azıcık kilo alınca kadına benziyormuşum kızlar, bahanesi bu.
bence de kıskanıyorlar, boşwerin:82:
jelicim göbüş için tek yol mekik. bi de sauna eşofmanı tavsiye ederim, göbeğini de sarıyor.:34:
canım akşamları 10-15 dk. aerobick 10-15 dk. da bölgesel hareketelr yapıyorum.ama tam mekik çekmiyorum ben crunch yapıyorum yarım mekik.sauna eşortman bende de var dolap bekliyor.ben bu adamın hakkını nasıl ödüceksem.aldırıp aldırıp kenara atıyorum bu tarz şeyleri.titreşimli kemerler,kremler,eşortmanlar,plates seti...hiç istikrarlı değilim bu konuda.ama spor yaparken göbeğime bakıyorum hiç terlemiyo hep kupkuru.bende en azından sporumu sauna eşortmanla yapıcam.

Allahım bütün sinirlerim gerildi yine sinirlerim tavan yaptı beyaz esyaları çanakkale merkezden aldım ben geliboluya gitçekti bugün dedin naişanlım 5te mesaiden çıkıo servise bin eve gel 5bucuk oluyo 6 gibi orda olun sen al eşyaları bugün 4te gel aramışlar nişanlımı evde kimse yok kata çıkarmışlar bırakıp gitçeklermiş gitmesinler beklesinler söyle diyorum benimkine artık çok geç diyor aradım hemen aldığım bosh subesini dedim 6 diye anlaşmıştık erkenden gitmişler kata çıkartıp bırakmışlar beklesinler gitmesinler teslim almadan sinirlendm adamada tmm söylücem diyor ben anlamam o eşyaları teslim almadan modelleri teyt etmeden başlarına birşey gelirse hiç birini kbul etmem dedim :20: nişanlımı buldular sakin bırakıp kaçıcaklar servisten indiğin gibi yeni evimize git modelleri söylecem bk dedim bakalım şimdilik durum bu nolcak bide dio bana aşkım işler karıştı keşke boshtan almasaydık baksana neler geldi başımıza sanki kullandık memnun kalmadık bunu yapan servis elemanları sonuçta ay boğcam hepsini :51:

okyonuscum hoşgeldin asıl stresli kısma:46:
malesef esnaflarla bu konuda biz de çok sıkıntı yaşadık.
getireceğiz dedikleri zamanda getirmezler hiç.
üzme kendini de paşacığını da,
sonuçta teslim aldım diye imzalamadan verirlerse sorumluluk onlarda.
almadım dersin bi posta daha getirmek zorunda kalırlar.

Back