• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

off kuzum ya bende uzun zamandır çıkmıodu noldu anlamadım
ablamın bir komşusu var burda sürekli bana bakıodu sinir etti beni zaten
nazarımı değdi ne anlamadım:1::1:
bikere küçükken de bir hafta gözlerimi açamamıştım ben it dirseği falan deil
resmen açılmıodu gözlerim çok korkarım bu tarz şeylerden...:18:

canmm eşimden çıkıyordu önceden dalga geçiyordum:D sonra benden bir çıktı ondan hiç çıkmıyor artık:)
sarımsak ilk çıkarken sürülsün deniyor da bende hiçbişeye yaramıyor...ilaçta yaramıyor...şişik geziyorum resmen çıkınca:)

sarımsak tabi faydalıdır herşeye mesela benim şampuanım içinde sarımsak war mis mis kokuyor :) göz için duymadım..iltihap kurtucudur itdirseği iltihaptır aslında mantıklı ama göz derisi hassastır.. sen limona a dayanamazsın belki çayı dene:34:

annem de dedi işte sarımsak sür iltihabı kurutur diye sürdüm ama daha kötü oldu:D
sarımsak bile nasıl yaktı limonu düşünemiyorum zaten:1:

ablacım fotolar harika umarım böyle bu tarz bizde bulabilirz çok beğendim teşekkürler:16:
mocacım çok geçmiş olsun canım bir eczaneye sor ilaç verirler arkadaşımında çıkmıştı öyle yapmıştık hemn geçti
mata inş. isteiğin okul gelir hakkında hayırlısı olsun inş. çabucak gelir sürpriz yumurtanda :6:
vaveyla kuzum ayarlayım fotocuyuda sizide çektirim ailecek :1:

üüü ewet istiyorumda istiyorum:84:
dün ne oldu ewlilik yıldönünümüzdü ya benim kociş çiçekle geldi ewe bu küçüük yerde çiçek bulmak zor ya böyle ıvıdık zıvıdık şeyleri batman merkezden yada midyattan getirtiyoruz çiçekler bir gelmiş sıcaktan solmuş zavallılar kocaman bir demekti üstelik :( aşkımızın simgesi solmuş çiçekler:37:

üüü ewet istiyorumda istiyorum:84:
dün ne oldu ewlilik yıldönünümüzdü ya benim kociş çiçekle geldi ewe bu küçüük yerde çiçek bulmak zor ya böyle ıvıdık zıvıdık şeyleri batman merkezden yada midyattan getirtiyoruz çiçekler bir gelmiş sıcaktan solmuş zavallılar kocaman bir demekti üstelik :( aşkımızın simgesi solmuş çiçekler:37:

batıya gelince canlı solmayan çiçeklerden alır hatta çelenk alır eşin şimdilik idare et bak o bile nerelerden gelmiş evde duruncada solcaktı nasıılsa:1:

ablam eczaneye sormuş şimdi mikrop kapmasın bir iiki gün daha geçmezse
damla veriyim demiş
neyse eşim gelene kadar geçse bari:1:

su sıralar emre aydın dipteyim depresyondayımı dinliyorum dinleye dinleye depresyona gircem çok hoşuma gidiyor nedense :27:

selam hanımlar gezdim kafamı dağıttım azıcık deniz havası aldım geldim.siz neler yaptınız bakalım?

Son düzenleme:
okyonuscum dinleme öyle şeyler sen, motive et kendini şurda düğüne ne kaldı:64:
ben hüzünlü şarkı dinleyemiyorum eşim gittiğinden beri, ulu orta ağlıyorum.
sürekli mtv top hits dinliyorum valla yoksa yicem kafayı:98:

okyonuscum dinleme öyle şeyler sen, motive et kendini şurda düğüne ne kaldı:64:
ben hüzünlü şarkı dinleyemiyorum eşim gittiğinden beri, ulu orta ağlıyorum.
sürekli mtv top hits dinliyorum valla yoksa yicem kafayı:98:

canım nedense o şarkıya sardım :51: dinlemeyim bari artık fena oluyorum günde 10 kez onu dinliyorum :27: senin spor nasıl gidiyor sahi akşamları yapıyormusun spor sweetcim bende spor salonuna gitmek istiyorum ah bir izin çıksa :8:

canım nedense o şarkıya sardım :51: dinlemeyim bari artık fena oluyorum günde 10 kez onu dinliyorum :27: senin spor nasıl gidiyor sahi akşamları yapıyormusun spor sweetcim bende spor salonuna gitmek istiyorum ah bir izin çıksa :8:

kız lafı ağzımdan aldın:)bende şimdi sweete onu sorucaktım.ben hala devam ediyorum akşamları iftardan 1 saat sonra 30 dk. spor bölgesel hareketler filan yapıyorum.çok istikrarlı gördüm kendimi:)

okyonus ve jelicim,
iki gündür yapamıyorum ailem geldiği için ama akşamları ve haftasonları yapıyorum 1er saat.
45 dk jogging,
sonrasında biraz aerobic hareketleri ve kas geliştirme.
biraz da esneme hareketleri,yoga programından.
wii fiti sevdim anlayacağınız,
bu haftasonu 1 ay olacak.

okyonus ve jelicim,
iki gündür yapamıyorum ailem geldiği için ama akşamları ve haftasonları yapıyorum 1er saat.
45 dk jogging,
sonrasında biraz aerobic hareketleri ve kas geliştirme.
biraz da esneme hareketleri,yoga programından.
wii fiti sevdim anlayacağınız,
bu haftasonu 1 ay olacak.

maşallah canım.bu ara bende baya istikrarlıyım.nasıl kilo verdinmi hayatım.

Back