• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

incir ve keçiboynuzu kürü kullanabilirisiniz.ibrahim saraçoğlunun kürlerindendir.bir de eğer yumurtalıkta iltihap filan varsa soğan kürü var onu deneyebilirsin canım.okuldan öğretmen arkadaşım soğan kürüyle kurtuldu yumaurtalık iltihabından.tüp bebek denemeleri hep hüsranla sonuçlanıyodu.soğan küründen sonraki ilk denemede oldu ikizleri var şimdi.geçmiş olsun cnm

canm işte bende onlara bakıyordum neler var nasıl yapılıyorlar diye:SS çok sağol canm..hayırlısı ne diyeyim ki

canm şu adetin 20. günü mü ne yapılan progestoron testi yapıldı henüz..çok düşük çıktı..birde adetin 3. günü gideceğim diğer testler yapılacak bakalım..onlarda da sorun varsa artıkın bilemiyorum:Dşimdi adet düzensizliğim için bir ilaç verdi doktor.onu içiyorum.adet zamanı gel tedavine başlayalım diğer test sonuçlarını da gördükten sonra dedi...

çok mühim değil düzelecek bişey bu inşallah.. sıkıntı yapma doktorla iletişime we gizliden doğru bitkisel kürlere dewam:34:

mataranicim tedavsii olmayan birşey değil
bence takma kafana ve sakin ol inşallah düzelecek o yumuratcıklar:)

ya kızlarrr benim bir gözümde itdirseğimi ne diolar ondan çıktı
akşam küçüktü sabah bir kalktım resmen yumuk bir gözüm:D
ağrıo bide ne iyi gelir ki???

kızlar sabahtan beri kursları araştıryorum beynim döndü artık..........
off 2012de son kez kpss ye giricem bu sefer değişiklik olsun bide kursla deneyim şansımı diyom
sizce hangi dershane daha iyidir...........

ya kızlarrr benim bir gözümde itdirseğimi ne diolar ondan çıktı
akşam küçüktü sabah bir kalktım resmen yumuk bir gözüm:D
ağrıo bide ne iyi gelir ki???

limon:34: göze çok faydalı zaten ben haftada bir kez birer damla sıkarım gözüme..itdirseği warsa hemen geçer.. yok yapamam dersen ılık çay içine gözünü daldır yani yüzdür :) aç kapa aç kapa :) iki defa falan yap geçer muhakkak

matarinicim inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın, süpriz yumurtana kavuşursun canım:71:

monacığım geçmiş olsun, öyle durumlarda pek bişey yapmamak gerek sanırım, elini sürmeden doktora gitsen iyi olur.mikrop kapmasın.

laksu antalyadaydın sanırım yanlış hatırlamıyorsam, ordaki kursları araştırabilirsin ama murat eğitimi tavsiye ederim.ankaradaki oldukça başarılı.

papatya çayı sür iyi geliyo....

limon:34: göze çok faydalı zaten ben haftada bir kez birer damla sıkarım gözüme..itdirseği warsa hemen geçer.. yok yapamam dersen ılık çay içine gözünü daldır yani yüzdür :) aç kapa aç kapa :) iki defa falan yap geçer muhakkak

saolun kızlarrrr denicem
sarımsak sürmüştüm dün daha beter oldu:27:

o it dirseği belası bende sürekli çıkıyor deli oluyorummmmmmmmm:25:

off kuzum ya bende uzun zamandır çıkmıodu noldu anlamadım
ablamın bir komşusu var burda sürekli bana bakıodu sinir etti beni zaten
nazarımı değdi ne anlamadım:1::1:
bikere küçükken de bir hafta gözlerimi açamamıştım ben it dirseği falan deil
resmen açılmıodu gözlerim çok korkarım bu tarz şeylerden...:18:

aslında diyorum ya sırf kıskançıkltan yapiciiim :) eliyahu silis canım söyleyen ben de war mail wer atiim ya da netten bulursun:51:
buldum canım çok teşekkürler:3:
selam kızlarrrr:3:
ben buruğum bugün biraz eşimin doğum günü
ve ayrıyız...
neyse 4 gün kaldı gelmesine iple çekiyorum.:69:
eşinin doğum günü kutlu olsun canım, az kalmış kavuşmaya
ayy canım kocacın burçtaşımmış:D ASLAN BURCU İYİDİR HEHE:d kendimi övmek gibi olmasın..mutlu yıllar eşine seninle birlikte inşllh canmmm
:ben de aslan burcuyumm(12 Ağustos ) , gerçekten iyidir aslanlar:34:

yo sarımsak iyi geliyor aslında biçok şeye
ama bilmiorum daha kötü oldu:(

sarımsak tabi faydalıdır herşeye mesela benim şampuanım içinde sarımsak war mis mis kokuyor :) göz için duymadım..iltihap kurtucudur itdirseği iltihaptır aslında mantıklı ama göz derisi hassastır.. sen limona a dayanamazsın belki çayı dene:34:

ablacım fotolar harika umarım böyle bu tarz bizde bulabilirz çok beğendim teşekkürler:16:
monacım çok geçmiş olsun canım bir eczaneye sor ilaç verirler arkadaşımında çıkmıştı öyle yapmıştık hemn geçti
mata inş. isteiğin okul gelir hakkında hayırlısı olsun inş. çabucak gelir sürpriz yumurtanda :6:
vaveyla kuzum ayarlayım fotocuyuda sizide çektirim ailecek :1:

Son düzenleme:
Back