• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

selam kizlar naber:3:
selam canım:80:
sağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:

hayırlı olsun duygucuğum , il emrini işaretlememekle doğru bir karar vermişsin. inşallah merkezi bir okul olur. en azından asker eşlerini tehlikeli yerlere göndermezler diye düşünüyorum.

tünaydın kızlar, özlem uğramamış. dilerim duymuştur eşinin sesini:16:
sweetciğim Allah kavuştursun annenleri yolcu etmişsin. anne ,baba gibi kimse olamaz. sadece sözde kalır hepsi.
okyonuscuğum ,fotolar için ayarlayabilirsen profesyonel bir fotoğrafcı ile anlaşın. sitede albümler bölümünde görmüştüm merve isimli bir bayanın çekimleri vardı ,çekimlere ve müziğine bayıldım. En Mutlu Gn Fotorafs | MerveDagli.com
jeliciğim malesef birlikte yaşanılan evlerde sorunlar mutlaka oluyor.

aneem ne güzel şimdi ewlilik fotoları ya :( bizimkiler taş dan kalma gibi bunların yanında:37: durme durme en sewdiklerimdendir çok güzel olmuş bu ya..

aneem ne güzel şimdi ewlilik fotoları ya :( bizimkiler taş dan kalma gibi bunların yanında:37: durme durme en sewdiklerimdendir çok güzel olmuş bu ya..

bende bayıldım canım ,aslında yine eşlerimizle bir romantiklik yapıp güzel fotolar çektirebilirz. çekimler çok güzel :21::21:
hala şarkının adını bulamadım şarkıda çok etkileyici

bende bayıldım canım ,aslında yine eşlerimizle bir romantiklik yapıp güzel fotolar çektirebilirz. çekimler çok güzel :21::21:

uleen şu prosfeyşınıl fotoları pek fena kıskandım:41: ben de çoluğum çocuğumla bir organizeyşın yapiim bari:27:

selam canım:80:

hayırlı olsun duygucuğum , il emrini işaretlememekle doğru bir karar vermişsin. inşallah merkezi bir okul olur. en azından asker eşlerini tehlikeli yerlere göndermezler diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.hayırlısı olsun deyip bekliyorum ayın 15ini

emaaaann napam işte zaman öldürüyorum:Dyumurtlamam için netten kür tarifleri bakıyom:D

yımırtam yok ben yani azmış çoğaltacaz nasıl olacksa artık hehe:D

bitkisel kürlere inanırım çok faydasını gören çok ben başka konularda gördüm mesela.. senin için derin araştırma yapayım dur:29:

:98:
ablacım sağol, bayramda gideceğim ben de yazlığa ailemin yanına.
değişiklik olur kafam dağılır diye ısrar ettiler.
beni yalnız bırakmak da istemediler ama kardeşim için tatil lazım, liseye başlayacak bu sene.
bayramdan sonra birlikte döneceğiz.
iyi ki onlar var, yoksa ne yapardım bilmiyorum:50:

aslında diyorum ya sırf kıskançıkltan yapiciiim :) eliyahu silis canım söyleyen ben de war mail wer atiim ya da netten bulursun:51:

bitkisel kürlere inanırım çok faydasını gören çok ben başka konularda gördüm mesela.. senin için derin araştırma yapayım dur:29:

çok kibarsınız efindim:65: bebeğim ben bir incir kürü biliyom kadar bilginiz olursa haber verin cidden hayra geçersiniz:Dhayırlısı artıkın yumurtlayacam bir gün hehehe

selam kızlarrrr:3:
ben buruğum bugün biraz eşimin doğum günü
ve ayrıyız...
neyse 4 gün kaldı gelmesine iple çekiyorum.:69:

slm canım.üzülme 4 gün sonra eşin gelince biraz rötarlıda olsa kutlarsınız doğum gününü.mutluluklar

çok kibarsınız efindim:65: bebeğim ben bir incir kürü biliyom kadar bilginiz olursa haber verin cidden hayra geçersiniz:Dhayırlısı artıkın yumurtlayacam bir gün hehehe

incir ooo perfect:34: her şeye faydalıdır bayanlarda uygulamaya şiddetle dewam( ama biz şideti pek önermiyoruz aslında demi :37: ) kist falan yada birleişk yumurta neyim war mı yoksa sadece over mi yetersiz

Son düzenleme:
incir ooo perfect:34: her şeye faydalıdır bayanlarda uygulamaya şiddetle dewam( ama biz şideti pek önermiyoruz aslında demi :37: ) kist falan yada birleişk yumurta neyim war mı yoksa sadece over mi yetersiz

incir ve keçiboynuzu kürü kullanabilirisiniz.ibrahim saraçoğlunun kürlerindendir.bir de eğer yumurtalıkta iltihap filan varsa soğan kürü var onu deneyebilirsin canım.okuldan öğretmen arkadaşım soğan kürüyle kurtuldu yumaurtalık iltihabından.tüp bebek denemeleri hep hüsranla sonuçlanıyodu.soğan küründen sonraki ilk denemede oldu ikizleri var şimdi.geçmiş olsun cnm

canm şu adetin 20. günü mü ne yapılan progestoron testi yapıldı henüz..çok düşük çıktı..birde adetin 3. günü gideceğim diğer testler yapılacak bakalım..onlarda da sorun varsa artıkın bilemiyorum:Dşimdi adet düzensizliğim için bir ilaç verdi doktor.onu içiyorum.adet zamanı gel tedavine başlayalım diğer test sonuçlarını da gördükten sonra dedi...

slm canım.üzülme 4 gün sonra eşin gelince biraz rötarlıda olsa kutlarsınız doğum gününü.mutluluklar
tşk ederim canım güzel dileklerin için:16:
ayy canım kocacın burçtaşımmış:D ASLAN BURCU İYİDİR HEHE:d kendimi övmek gibi olmasın..mutlu yıllar eşine seninle birlikte inşllh canmmm
he iyidir biraz fazla aslan ama olsun:1: tşk ederim canım:16:
monacığım eşinin doğumgünü kutlu olsun, birlikte nice yıllarınız olsun :71:
çok saol canım aminnnn:16:

Back