incir ve keçiboynuzu kürü kullanabilirisiniz.ibrahim saraçoğlunun kürlerindendir.bir de eğer yumurtalıkta iltihap filan varsa soğan kürü var onu deneyebilirsin canım.okuldan öğretmen arkadaşım soğan kürüyle kurtuldu yumaurtalık iltihabından.tüp bebek denemeleri hep hüsranla sonuçlanıyodu.soğan küründen sonraki ilk denemede oldu ikizleri var şimdi.geçmiş olsun cnm
canm şu adetin 20. günü mü ne yapılan progestoron testi yapıldı henüz..çok düşük çıktı..birde adetin 3. günü gideceğim diğer testler yapılacak bakalım..onlarda da sorun varsa artıkın bilemiyorumşimdi adet düzensizliğim için bir ilaç verdi doktor.onu içiyorum.adet zamanı gel tedavine başlayalım diğer test sonuçlarını da gördükten sonra dedi...
çok mühim değil düzelecek bişey bu inşallah.. sıkıntı yapma doktorla iletişime we gizliden doğru bitkisel kürlere dewam
mataranicim tedavsii olmayan birşey değil
bence takma kafana ve sakin ol inşallah düzelecek o yumuratcıklar:)
ayy canımm inşallah düzelirdün öziylede konuştuk daha rahatım eskisine göre geyiğini yapıyorum işte artık
ya kızlarrr benim bir gözümde itdirseğimi ne diolar ondan çıktı
akşam küçüktü sabah bir kalktım resmen yumuk bir gözüm
ağrıo bide ne iyi gelir ki???
ya kızlarrr benim bir gözümde itdirseğimi ne diolar ondan çıktı
akşam küçüktü sabah bir kalktım resmen yumuk bir gözüm
ağrıo bide ne iyi gelir ki???
papatya çayı sür iyi geliyo....
limongöze çok faydalı zaten ben haftada bir kez birer damla sıkarım gözüme..itdirseği warsa hemen geçer.. yok yapamam dersen ılık çay içine gözünü daldır yani yüzdür :) aç kapa aç kapa :) iki defa falan yap geçer muhakkak
saolun kızlarrrr denicem
sarımsak sürmüştüm dün daha beter oldu
o it dirseği belası bende sürekli çıkıyor deli oluyorummmmmmmmm
ayy sarımsak mınormal kötü olması
buldum canım çok teşekkürleraslında diyorum ya sırf kıskançıkltan yapiciiim :) eliyahu silis canım söyleyen ben de war mail wer atiim ya da netten bulursun
eşinin doğum günü kutlu olsun canım, az kalmış kavuşmayaselam kızlarrrr
ben buruğum bugün biraz eşimin doğum günü
ve ayrıyız...
neyse 4 gün kaldı gelmesine iple çekiyorum.
:ben de aslan burcuyumm(12 Ağustos ) , gerçekten iyidir aslanlarayy canım kocacın burçtaşımmışASLAN BURCU İYİDİR HEHE:d kendimi övmek gibi olmasın..mutlu yıllar eşine seninle birlikte inşllh canmmm
yo sarımsak iyi geliyor aslında biçok şeye
ama bilmiorum daha kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?