Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızçeler ne yapıyorsunuz?
bir şey yoktur inşallah kızlar.sweetin dediği gibidir muhtemelen.benimde canım boğazımda ya kızlar.
canım sen kayınvalidene nezaman gidiyorsun :26:
matarani ne yaptın canım tercih yaptın mı benim de 1 okul açılmış.il emrini istemedim.çünkü görevlendirmeler 15 haziran 2011 de kaldırılmış verirler dandik bi köye git gel işin yoksa çekindim sadece merkezde açılan tek okulu yazdım.çok heyecanlıyım bekliyorum
57 misağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:
sağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:
57 mibranşın ne canım..
kardeşim de yapmıştır tercihlerini bir arayayım bakalım