• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

özlemin eşinin büyük ihtimalle telefon şarjı falan bitmiştir ya da açacak ortam bulamamıştır kızlar.
ben sırf panik olmamak için aramıyorum eşimi. ya açmazsa diye...
ama işte o bölgede olunca insan kendini tutamıyor, kuruyor da kuruyor kafasında.:50:

ya ben anlamıyorum benmi çok geçimsizim insanlarmı bir tuhaf acaba ya?abimlede tartıştık ün.ha bire sorun ha bire sorun.inanın kendi derdimi düşünemiyorum artık.yeni gelin oturdummu benden çok acı yiyor abimle dalga geçiyor sen nasıl anteplisin diye bak bak nasıl acı yiyorum ben diyor annemde garibim gelini acı seviyor diye yemekleride acılı yapıyor abimdende olmadık lafları duyuyor.kadın sabahtan beri ağlıyor.neymiş yemekleri çok acı yapıyormuş artık abartmış iyice karıyla kavga etmeye başlamışlar.bende dayanamadım senin karın bizden çok acı yiyor dedim sen onun öyle dediğine bakma filan dedi.bende dayanamadım artislik yapmasın o zaman dedim.annecm elien sağlık yemekler çok güzel olmuş dedim.abimlede tartışmaya başladık.şimdi burda suçlu kim.jelinin suçu ne?

jelicim aynı evde böyle sorunlar olur,normal canım.
sen pek karışmamaya çalış.
abin de madem evlendi nasıl yemek seviyorsa eşi ona göre yapsın.
annene yazık değil mi?
aynı evde işleri zor onların da:50:

Son düzenleme:
selam bayanlar:)bayan lafını hiç sevmesemde kullanılıyor işte bazen...neyse jelbycim abinlerin durumu çok mu kötü keşke ayrı otursalar.tabi ev hali..sizler daha iyi bilirsiniz de ne bileyim rahat olmaz bence canımcım..

matarani ne yaptın canım tercih yaptın mı benim de 1 okul açılmış.il emrini istemedim.çünkü görevlendirmeler 15 haziran 2011 de kaldırılmış verirler dandik bi köye git gel işin yoksa çekindim sadece merkezde açılan tek okulu yazdım.çok heyecanlıyım bekliyorum

matarani ne yaptın canım tercih yaptın mı benim de 1 okul açılmış.il emrini istemedim.çünkü görevlendirmeler 15 haziran 2011 de kaldırılmış verirler dandik bi köye git gel işin yoksa çekindim sadece merkezde açılan tek okulu yazdım.çok heyecanlıyım bekliyorum

canımm bende yaptım tercihi..banada bir okul açılmış ama ben il emrini işaretledim...köylerde yok benm sınıf da ilçeyede göndermezler umarım:Dhayırlı olsun şimdiden sanada inşallh..ama açılan okul taşımalı eğitim yapıyormuş köylerden..umarım çocuklar türkçeyi bilirler hem engelli hem anlaşamadığım öğrenciler beni mahveder:(

sağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:

tünaydın kızlar, özlem uğramamış. dilerim duymuştur eşinin sesini:16:
sweetciğim Allah kavuştursun annenleri yolcu etmişsin. anne ,baba gibi kimse olamaz. sadece sözde kalır hepsi.
okyonuscuğum ,fotolar için ayarlayabilirsen profesyonel bir fotoğrafcı ile anlaşın. sitede albümler bölümünde görmüştüm merve isimli bir bayanın çekimleri vardı ,çekimlere ve müziğine bayıldım. En Mutlu Gn Fotorafs | MerveDagli.com
jeliciğim malesef birlikte yaşanılan evlerde sorunlar mutlaka oluyor.

sağol canım seninde hakkında en hayırlısı olsun inşallah.benimde puanım 57 bilmiyorum olur mu?sizin tayin yeri daha iyi üzülme dil sorunu çok olmuyomuş orda bi arkadaşım çalışmıştı sınıf öğretmeniydi sorun fazla yok bikaç tane dil bilmeyen var diyodu.ankaradan öteye hiç gitmeyen biri olarak hem merak hemde endişe var içimde:84:
57 mi:53: branşın ne canım..
kardeşim de yapmıştır tercihlerini bir arayayım bakalım

inşllh canm engelli olmasalar çok sorun yapmamda engelli çocuğa dil öğretimi çok zor olur:S köy çocukları oldukları için dil kkonusunda endişelendim az:D neyse gideyimde artık ne yapalım güzel türkçemizi öğretirim:Dbenm pudanda 45 lerde canm..15inde açıklanacakmış...bir vbaşvuru yap bekle bir tercih yap bekle gerim gerim gerildim beee:51:

Back