Asker Eşleri

okyonus cum eşimde 30gün iznini hiç almamıştı doğuya yeni gitmesine rağmen verdiler 15ağustosta 15günlük izin alıyo kalan 15günüde kasımda alcakmış.verirler yoksa hakkı olan izni yakmazlar bide düğün davetiyesi verirsiniz davetli olunca mecbur verirler:)

inş. öyle olur canım çok üzüldüm yaadenetleme var nereye gitçen diyorlarmış ne terbiyesizler :20:ya izin kağıdımı onaylayın yada gidicem ceza yazın dicem diyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş. dualarımız kabul olur

canım tabi ki kalın..2 ay ne ki...oh ye iç yat yaparsınız....biz geçen kış minicik oğlumla neredeyse iki ay kaldık orduevinde:37: bu kış da aynısını yapacağız..çocukla çok zor oluyor ama eminim rahat olur size...sonra da mis gibi yeni lojman..çok şanslısın bence:34: bakalım seneye biz nasıl bir lojman göreceğiz:44:

evet yeni lojman fikri bana da çok cazip geliyor:))birde yemek temizlik hiçbişe yok süper olur diyorum:D:Dçok yatışçıyım yavv:Deşimde diyo çocuk yok sorun olmaz diyor:D

içini ferah tut canım
ne düşünürsen onu çağırırsın
sen batıyı düşün hep geçici görevi unut:34:

ya zaten bizde öyle bir durum yok Allaha şükür 1 tane 5 2 tanede 4.bölge olucak inşallah.ama diyorum ya bendeki şans işte.
canım tabi ki kalın..2 ay ne ki...oh ye iç yat yaparsınız....biz geçen kış minicik oğlumla neredeyse iki ay kaldık orduevinde:37: bu kış da aynısını yapacağız..çocukla çok zor oluyor ama eminim rahat olur size...sonra da mis gibi yeni lojman..çok şanslısın bence:34: bakalım seneye biz nasıl bir lojman göreceğiz:44:

lojman çıkar inşallah.nereleri düşünüyorsunuz seneye.

matarani:işte başvuruları yaptık.okullar 8 ile 12 arası açılcakmış..15 son ilişik kesilecek sanırım...meyil izni bayramla çakışıyor.bayramdan öncemi sonramı göreve başlıcaz bilemedim:S
net bi bilgi vermemişler en son ne zamana kadar göreve başlanması gerektiği.ama meyil müddeti 15gün olduğuna göre 15inde atama kararnameleri gelecekmiş 30una kadar başlanmalı diye düşünüyorum.hayırlısı olsun hakkımızda

bolu kayseri adapazarı trabzon ısparta aklımda kalanlar bunlar..cıs yerler burası:31: yani buradaki bazıları gidiyo şu an

evet konya da vardı sanırım.aman neyse artık kişisel gelişimlerle ilgili kitaplar okumaya başlıcam.son zamanlarda gerekli gereksiz herşeyi kafama takar odum.bu olaylardan sonra çok sinirli oldum.geçen gün kitap almak için dolanırken bir kitap dikkatimi çekti adından ötürü:)kitabın adı s*ktir et!ben yinede açlık oyunlarını aldım ama aklım bu kitapta.biraz vurdum duymaz olmak istiyorum.varmı sizinde aklınızda bu traz kitaplar.

evet konya da vardı sanırım.aman neyse artık kişisel gelişimlerle ilgili kitaplar okumaya başlıcam.son zamanlarda gerekli gereksiz herşeyi kafama takar odum.bu olaylardan sonra çok sinirli oldum.geçen gün kitap almak için dolanırken bir kitap dikkatimi çekti adından ötürü:)kitabın adı s*ktir et!ben yinede açlık oyunlarını aldım ama aklım bu kitapta.biraz vurdum duymaz olmak istiyorum.varmı sizinde aklınızda bu traz kitaplar.

ahh canımm kafamı dağıtmak için neler yapmıyorum ki:Sbende garip düşüncceler çoktur...hep yakınlarımın başına birşey gelecek diye kendi kendime stres halindeyim..hatta hayal kurup gerçekmiş gibi yaşayıp ağlıyorum üzülüyorum...eşimi hergün yolcu ederkende sanki birdaha göremeyecekmişim gibi uğurlardım mesela...ilaç tedavisi görüyorum .her telde ailemden birine bişe oldu diye kalbim güm güm atardı.onlarda bir nebze azaldı ama bu sıralar bende daha öncede bahsetmiştim kuantuma verim kendimi:D

canım ben nuray sayarının içindeki sırrı keşfet kitabını okudum
çok faydasını gördüm
tavsiye ederim

ahh canımm kafamı dağıtmak için neler yapmıyorum ki:Sbende garip düşüncceler çoktur...hep yakınlarımın başına birşey gelecek diye kendi kendime stres halindeyim..hatta hayal kurup gerçekmiş gibi yaşayıp ağlıyorum üzülüyorum...eşimi hergün yolcu ederkende sanki birdaha göremeyecekmişim gibi uğurlardım mesela...ilaç tedavisi görüyorum .her telde ailemden birine bişe oldu diye kalbim güm güm atardı.onlarda bir nebze azaldı ama bu sıralar bende daha öncede bahsetmiştim kuantuma verim kendimi:D

nasıl canım kitaplar iyi geldimi biraz sana.bende gereksiz çok şeyi biriktiriyorum kafamda.yazık günah başka şeylere yer kalmıyor sonra.ne gerek var sanki bunlara.otu çöpü düşünmeye gerek yok hayat ne kadar kısa.hemen bir kitap okucam.çünkü ben okuduğum şeylerden çok etkileniyorum.aslında bende mümin sekman ın kitabı vardı süper ötesi o.ama bulamıyorum bir türlü kendisini:(

valla bu soruya şöyle cevap vereyim ben yıllar önce bir dilenciye para verdim bana dediki kızım Allah seni sevdiğine değil seni sevene kavuştursun.tabi o zaman bana beddua ediyor gibi geldi.ne diyorsun dedim ya sevmediğim adamla beni seviyor diyemi evlenicem dedim.ama eşimide beni çok sevdiği için sevdim.ve çok mutlu olduk birlikte.yani bence önce mantıklı düşünüceksin iyi birini bulucaksın sonrada aşık olucaksın:)

hehe haklısın canım:) evliliğine 10 üzerinden not ver bakalım canım. herkez verebilir bu arada.

nasıl canım kitaplar iyi geldimi biraz sana.bende gereksiz çok şeyi biriktiriyorum kafamda.yazık günah başka şeylere yer kalmıyor sonra.ne gerek var sanki bunlara.otu çöpü düşünmeye gerek yok hayat ne kadar kısa.hemen bir kitap okucam.çünkü ben okuduğum şeylerden çok etkileniyorum.aslında bende mümin sekman ın kitabı vardı süper ötesi o.ama bulamıyorum bir türlü kendisini:(

canm kişiliği değiştiremeyince etki etmiyor fazla ama tam bitirmedim olayı inşallah etki eder ama hassas insanlarda ömür boyu sürer bu durumlar...çok iserdim vurdumduymaz encil olmayı...herşei bende takarım kafama...herkese çok özenle yaklaşırım mesela ama karşılık olmayınca çok üzülürüm..uyuyamam kilo veririm falan falan..üç günlük dünyada değer mi değmez tabi ama kendime dinletemiyorum...herkesin derdini kendim yaşıyormuşum gibi dinlerim mesela..acıyı üzüntüyü hissederim...yazık kendimize:(

canım ben nuray sayarının içindeki sırrı keşfet kitabını okudum
çok faydasını gördüm
tavsiye ederim

teşekkürederim canım.onuda araştırıcam.

kızlar iyi geceler hepinize.yarın görüşürüz inşallah.benim için zor bir gün olucak.izmite gidicem diplomam için.yol oruç sıcak off:(

aşkın gözyaşları var canım herkese tavsiye edebilirim. harika bi kitap

canm kişiliği değiştiremeyince etki etmiyor fazla ama tam bitirmedim olayı inşallah etki eder ama hassas insanlarda ömür boyu sürer bu durumlar...çok iserdim vurdumduymaz encil olmayı...herşei bende takarım kafama...herkese çok özenle yaklaşırım mesela ama karşılık olmayınca çok üzülürüm..uyuyamam kilo veririm falan falan..üç günlük dünyada değer mi değmez tabi ama kendime dinletemiyorum...herkesin derdini kendim yaşıyormuşum gibi dinlerim mesela..acıyı üzüntüyü hissederim...yazık kendimize:(

ya aslında bende çok vesveseli takınılı bir tipim ama çabuk kayabiliyorum çizgimden.yani nedense kendii kimseye anlatamam ben şöyleyim böyleyim diyemem.çok çabuk değişiyorum çünkü.bugün ak dediğim yarın kara olabilir benim.biraz tutarsızım sanırım ve acayip kararsızım.ama kendimi adapte etsem bi şekilde ben vurdumduymaz olucam diye eminim olurum.onuda istemiyorum ki.dozunda bir şey olsma yeter.Allahım kimlik arayışındaki ergenler gibi oldum iyice:=))

ah bebeğim evet sbahtan beri hiçbişe yiyemiyorum,çıkarıyorum:((((okullar 8ınde açılcakmış...il bakanlık onayladı bekleyeceğiz şimdi:)sen nerdesin ankarada bakayım nasıl gidiyor...gezebiliyor musunnn

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun. Okullar için 2'si demişlerdi ama:53: Ankarada annemlerdeyim kuzum yatıyorum işte devam yatışa:1:

tuanayı kaçırmışınız:)mataran, çok geçmiş olsun canım,dünürrrrr napıyosun:)okyonus merak etme mazeret izni verirler vermezlerse ben dilekçenizi yazarım sen merak etme:72:

İyilik dünür sen napıyosun :34:

selam kızlar, nasılsınız?
okyonuscum alırsınız izin merak etme, son ana kadar panik oluyo insan ama alınıyo bi şekilde tatlım.
derincim hoşgeldin göremiyodum kaç gündür..
matarani geçmiş olsun canım:71:

Merhaba canım hoş bulduk evet pek giremiyorum Ankarada'yım işte.Sen napıyosun?

ya zaten bizde öyle bir durum yok Allaha şükür 1 tane 5 2 tanede 4.bölge olucak inşallah.ama diyorum ya bendeki şans işte.

lojman çıkar inşallah.nereleri düşünüyorsunuz seneye.

aslında ilk aklımıza gelen balıkesir ve samsun...malatya fikri bazen cazip geliyor ailemden dolayı:44: yani karışık bilmiyorum..yerden çok eşimin mesaisinin rahat olması önemli...ayrılığın acısını çıkarmak lazım:27: bir de oğluş büyümüş olacak ben de iş hayatına giriş yapıvereyim diyorum onun için de çok küçük bir yer olmamalı..bakalım hayırlısı....siz nereyi istiyorsunuz

Back