Asker Eşleri

bir ben bir de 0 ziyaretçiyle kapanışı yapem bari:32: tatlı tatlı rüyalar görün inşallah...sabah mesai ile birlikte gelecek olan sweet made angel ve bıcır okyonusum size şimdiden günaydın ve iyi mesailer...çalışmak güzel şey bacılar..benim gibi yıllarca koca parası ye, istemem yan cebime koy edasıyla abiden gelenleri indir nereye kadar:9:geçen yıla dek böyleydim..şimdi dünyanın en mühim işini yapıyorum:1: aman kendi kendime çenem düşecek:27: öptm herkesleri:71::61:

günaydınlar,
madecim yazı harika, gelir gelmez açarım zaten yılmaz özdili.döktürmüş yine. kk'dan önce okuyorum rahatlıyorum

yılmaz özdilin yazılarını bende beyenirim....acaba milletimiz okuyunca nasıl yorumluyor bu yazıyı....
askeriyeyi nereye götürmeye çalıştığını anlayabiliyormu?askeriyeyi nasıl parçalamak istediğini idrak ediyormu dersiniz....
mesela sahil güvenlik personeli ile birlikte sivilleşiyo....neyse sinirlendim gene ben bunları yaşamak için babasız büyümüşüm....sizler mavi ve bordo bereli eşleri çocuklarınızı bunlar için babasız büyütüyosunuz yazık hepimizin hayatından çalınanlara

yılmaz özdilin yazılarını bende beyenirim....acaba milletimiz okuyunca nasıl yorumluyor bu yazıyı....
askeriyeyi nereye götürmeye çalıştığını anlayabiliyormu?askeriyeyi nasıl parçalamak istediğini idrak ediyormu dersiniz....
mesela sahil güvenlik personeli ile birlikte sivilleşiyo....neyse sinirlendim gene ben bunları yaşamak için babasız büyümüşüm....sizler mavi ve bordo bereli eşleri çocuklarınızı bunlar için babasız büyütüyosunuz yazık hepimizin hayatından çalınanlara

boşwer bence, sivilleşmesi daha bile hayırlı olur belki, dağda itlerin peşinde olmasından iyidir...
eşin yanında ya önemli olan o.
askerle evlenirken zaten öngörebiliyor insan eşinden uzakta kalabileceğini,
ama yine de alışmak çok zor.küçücük çocuklara bunu anlatmak daha da zor

boşwer bence, sivilleşmesi daha bile hayırlı olur belki, dağda itlerin peşinde olmasından iyidir...

canım ben asker çocuğu ve asker eşiyim....ben 16 yaşıma kadar babasız büyüdüm...babamı senede bir kere görürdüm....
evet çocuğum en azından babasıyla yaşıyo....ama ben bu günler içinmi babasız kaldım üzülüyorum sivil olmak benim için mühim değil

öngürüyosun ama aşk işte...umrunda olmuyo hiçbişey seni ölene kadar beklerim diyosun,seninle nereye olursa gelirim yada...zaten bu yüzden bu kadar sabrediyosun şuan...ama dediğin gibi çocuklara bunu anlatmak daha zor olmalı...birde babaları düşünün doğdukları gün bile eşlerinin yanında olamayan babalar var,ilk gülümsemeyi göremeyen,yürüdüğünü sadece annelerden duyan babalar...

canım ben asker çocuğu ve asker eşiyim....ben 16 yaşıma kadar babasız büyüdüm...babamı senede bir kere görürdüm....
evet çocuğum en azından babasıyla yaşıyo....ama ben bu günler içinmi babasız kaldım üzülüyorum sivil olmak benim için mühim değil

ben de asker kızı ve eşiyim canım,
babamdan da ayrı kaldığım çok oldu.
terörün dibinde yıllarımızı geçirdik ailece. ama en azından babam ara sıra da olsa eve gelebiliyordu.
o zamanlar sadece özel harekatçılar, komandolar aylarca gelmezdi eve.
şimdi durum daha vahim,
karakol sistemi yüzünden binlerce ailenin evlilik birliği sağlanamıyor.
ve dediğin gibi çektiğimize değmiyor. alemin keyfi yerinde.

ben de asker kızı ve eşiyim canım,
babamdan da ayrı kaldığım çok oldu.
terörün dibinde yıllarımızı geçirdik ailece. ama en azından babam ara sıra da olsa eve gelebiliyordu.
o zamanlar sadece özel harekatçılar, komandolar aylarca gelmezdi eve.
şimdi durum daha vahim,
karakol sistemi yüzünden binlerce ailenin evlilik birliği sağlanamıyor.
ve dediğin gibi çektiğimize değmiyor. alemin keyfi yerinde.

evet şuan daha vahim bir durumda yaşıyoruz....ama eşlerimizin mesleklerinin bu kadar rencide edilmesi onurlu mesleklerinin bu kadar onursuz gösterilmesi halkın bakış açısının değiştirilmesi hiç hoş değil.....

evet şuan daha vahim bir durumda yaşıyoruz....ama eşlerimizin mesleklerinin bu kadar rencide edilmesi onurlu mesleklerinin bu kadar onursuz gösterilmesi halkın bakış açısının değiştirilmesi hiç hoş değil.....

iş yerimde uğradığım tacizin haddi hesabı yok,sendikaya girmme için baskı görüyorum bahane olarakda eşimin mesleğini göstermiştim,adamın bana dediği''geçti o günler artık sindirdik hepsini'' ne diyeceksin şimdi...:47:

Son düzenleme:

psikolojik harp işte canım, eşlerimiz de farkında tabi ki.
bırak halkı, kendi kurumları bile onlara değer vermiyor sahip çıkmıyor artık.
bizim halimizden bi tek biz anlıyoruz cnm malesef.çektiğimizi bi biz biliriz.

günaydın kızlarrrr :3: tuana8484 bacım ne ayaksın okuyup okuyup kaçıyosun :4:hiçbir konuya daim değilsin sadece bu topikte takılıyorsun ne msjın var ne yorumun madem gizli kişiliğin var burda dolaşma ya bize katıl yada dalaşma burda....

Son düzenleme:
Back