benim eşimden şırnaktan geldi o zaman gitmicez inş. bu iyi haber
gitmezsiniz sanıyorum. biz hakkariden geldik eşim bvirdaha şırnak hakkari çıkmaz bize diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimden şırnaktan geldi o zaman gitmicez inş. bu iyi haber
herkese soruyorum arkadaşlar aşkmı mantıkmı ?
hoşgeldin fıstık.gün yapıyorduk kızlarla.çay içiyorduk:)
nazar değdireceksiniz şimdi :)
umarım düzelir sorunlarınız...evlilik terapistine bütün durumları anlatın özellikle sana yaşatılanları canım
çok sağol canım herşeyi anlatırım terapiste mutlaka.sende benim gibi tayin istiyosun sanırım.15inden sonra ilişik kesilcekmiş.bayramdan önce doğuda başlarız galiba göreve.
okyonus cum hiç izin konusunu kafana takma benim eşimede izin vermiceklerdi düğünden 2gün önce geldi kına ve düğün yapıldı ertesi gece yola koyulduk evimize gittik sen kalbini ferah tut herşey yolunda gidicek![]()
yok canım vermezler merak etme.benimde eşim şırnakta.bir daha göndermezler diyo ama tamponlar filan var.yani doğunun bir çok yeride tampon nedense
benm eşimde evlenmeden önce 2 sene geçici görevle şırnaktaydı tayin daire 5. bölgeye göndermeyiz seni dedi ve gerçekten de 4. bölgeye çıktı tayinimiz...umarım sizinde öyle olur ama herşeyin hayırlısı tabiii
angelım 5. bölgede yaptıysa bir daha çıkmaz canım, 4 çıkabilir,onlar da eş götürülen yerler zaten sorun olmaz tatlım.
işte başvuruları yaptık.okullar 8 ile 12 arası açılcakmış..15 son ilişik kesilecek sanırım...meyil izni bayramla çakışıyor.bayramdan öncemi sonramı göreve başlıcaz bilemedim:Sumarım düzelir sorunlarınız...evlilik terapistine bütün durumları anlatın özellikle sana yaşatılanları canım
çok sağol canım herşeyi anlatırım terapiste mutlaka.sende benim gibi tayin istiyosun sanırım.15inden sonra ilişik kesilcekmiş.bayramdan önce doğuda başlarız galiba göreve.
okyonus cum hiç izin konusunu kafana takma benim eşimede izin vermiceklerdi düğünden 2gün önce geldi kına ve düğün yapıldı ertesi gece yola koyulduk evimize gittik sen kalbini ferah tut herşey yolunda gidicek![]()
hoşbulduk..anca şimdi uyudu yaramazım..canım önceki msjlarında annenlerin evinde kışın soba olayını söylemişsin ya..minik bi elektrikli soba edinseniz..idare edebilir gece sizi..aklıma geldi de söylemeden geçmiyim dedim
yok yok ben kenafir gözlü değilimdirilk kez görüyorum sizi..nereden katılıyorsunuz topiğimize? accık tanıtabilir misiniz..bu arada burası sizli bizli konuşmaya alışık değil yaaaa
okyonus üzülme kuşum...düğün için mutlaka izin verirler
angelcim eşin geçen görevde şırnaktaysa kuvvetle muhtemel birlikte gidilen bir yere çıkar tayininiztecrübe konuşuyo
derincim urfada mısın hala..eşin geldi mi
matarani ne zaman taşınıyosunuz
sweetcim olumsuz konuşma kuzucum yaaaabak evrene çağrı yapıyosun Allah korusun:90:
sadece şu sorun olabilir kızlar tayin konusunda 4. bölgeye gidip birliğin kaymasıeşim de ilk tayini 5te yaptı sonra ooo sarıkamış diye sevindik..şimdi bingölün bi ilçesinde
yılın 9 ayı oradalar
tek şansımız tayini 5 gibi göreceğiz
2 yıl.........kalan 1 yıldan az çok şükür
![]()
bizde şans yok ki bende diyorum eşime batıya gideriz geçici görev derler alır götürürler seni diye![]()
işte başvuruları yaptık.okullar 8 ile 12 arası açılcakmış..15 son ilişik kesilecek sanırım...meyil izni bayramla çakışıyor.bayramdan öncemi sonramı göreve başlıcaz bilemedim:S
canm bizim taşınma olayı garip bir hal aldı:)ağrıda yeni lojmanlar yapılıyo..toki yapıyormuş..ekimde teslim edilecekmiş..eski lojmanlar çok kötü diyor eşim..iki ay ordu evinde kalalım diyor..ben farketmez diyorum ...oda kararsız bende![]()