Asker Eşleri

aklına kötü şeyler getirme canım iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun zaman çabucak geçsin inşallah. bol bol dua et eşine ve tüm silah arkadaşlarına. bizim dualarımızda onlarla. sen sıkma canını ona her arayışında moral ve güç ver canımcım[/QUOTEbiraz kaderci olmak lazım ve sabretmek lazım bence hakzımıyım.iyi düşünün iyi olsun.

inşallah sağ salim döner, bütün bayramlarda yılbaşlarında nöbet tutsa da razıyım.
daha 20 gün oldu, gün saymakla bitecek gibi değil.
15 gün kala dönemeyenleri duyuyoruz ve saymak istemiyorum ben de.
zira her geçen gün duyduklarımdan umudum tükeniyor.
eşimin içinde bulunduğu koşullar rezalet,
başka bi ülkede gibiyim diyor.
belki de o hergün gördüğü yerli halk, eşimin arkasından plan yapıyor, ispiyonculuk ediyor.
allah hepsini bildiği gibi yapsın.

aaa sweet nasıl şeyler düşünüyorsun öyle.sakın sakın içini ferah tut.böyle kötü şeyler düşünme.sağ slaim gelicek eşin.Allah onların yardımcısı onların yanında sen merak etme.eminim ediyorsundur ama her daraldığında bol bol dua oku.birde ben çok bunaldığımda hemen hayaler kurmaya başlıyorum.şöyle yapıcaz böyle gezicez diye.işede yarıyor sıkntımı atmaya başlıyorum.öyle kötü şeyler söyleme sakın bir daha canım:)

uğraş çok canım zaten, allahtan çalışıyorum yoksa yerdim evde kafayı.
arkadaşlarımızında bebişleri var,
ama yine de insan düşünmeyi engelleyemiyor.
akşam eve gelip spor yapıorum bi saat ama elimde kumanda tv açık,haberler...

en güzeli işte fazla germemeli insan kendini. herşley olacağına varıyo sanuçta.

Sweetcim kötü düşünme tatlım
sağ salim dönecek inşallah emin olun dualarımda eşinden ayrı olan herkes var
allah o kalleşlere fırsat vermesin
seney bizim de doğu tayinimiz var nereye gönderirler allah bilir belki ben de gidemem
şimdiden düşünüyorum

bende aynı durumdayım angel hep düşünüyorum nolcak diye inş. ayrılmayız eşlerimizden

canım umarım problemlerinizi halledrsiniz
evlilik terapisi umarım işe yarar eşin için
burası da çok sıcak ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama zor duruyorum

inşallah eşim düzelir bundan sonra üzmez beni.tayin isticem eşimin yanına 1 şans verdim çok ısrar etti pişman olduğunu düşündüm.yinede biraz zaman ihtiyaç var tam olarak unutmam için olanları.Ağustosa geldik kızlar az kaldı bu sıcaklar çok sürmez serinler artık.

verdiğin bu şansı iyi değerlendirir inşallah
aynı şeyleri tekrar yaşamazsın umarım
çok üzülmüştüm yaşadıklarına

%50 den az kalmış ya daha kolay geçer artık
sen de kendi evine geçer yerleşirsin rahat rahat inşallah

inşallah canım ya.sende bebeğinle eşinle çok mutlu olursun umarım böyle ayrılıklar olmasın çok can sıkıcı oluyor:(

seneye bizimde doğu tayini var bizde 7 aylık evli olcaz tayiner belli olduğunda inş. gidebilirim kalmam Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden onları korusun bizlere bağışlasın

amin canım.umarım yanında gidebilirsin sende.ama gidemezsende sıkma canını.o iyi olsun sağ slaim gelsin yeter.ama sakında kayınvalidenin yanınada gitme:)))))

canım umarım problemlerinizi halledrsiniz
evlilik terapisi umarım işe yarar eşin için
burası da çok sıcak ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama zor duruyorum

inşallah eşim düzelir bundan sonra üzmez beni.tayin isticem eşimin yanına 1 şans verdim çok ısrar etti pişman olduğunu düşündüm.yinede biraz zaman ihtiyaç var tam olarak unutmam için olanları.Ağustosa geldik kızlar az kaldı bu sıcaklar çok sürmez serinler artık.

neler yaşadığını bilmiyorum canım ama inşallah herşey yoluna girer.

inşallah canım
eşim buradan önce şırnaktaydı dağ karakolunda o zaman bekardı tabi
tekrar öyle bir yere verirler mi bilmiyorum

benm eşimde evlenmeden önce 2 sene geçici görevle şırnaktaydı tayin daire 5. bölgeye göndermeyiz seni dedi ve gerçekten de 4. bölgeye çıktı tayinimiz...umarım sizinde öyle olur ama herşeyin hayırlısı tabiii

Back