Asker Eşleri

vaveyla geçmiş olsun canım, hoşgeldin. köydeydiniz sanırım siz. ev falan nasıl güvenli mi? eşin yakında mı görev yapıyor?
allah korusun hepimizin eşlerini bu pisliklerden

amin canım..
bulunğumuz yer bir belde..karakol dışındayız..yakınız..o yüzden sesler net duyuldu..güwenli denilebilir ew..ama dışarda kalıyoruz karakolla..iyi ki lojmana geçmedim..

Hoşgeldin
çok geçmiş olsun tatlım
Allah tüm askerlerimizi ve ailelerini korusun inşallah bir daha böyle birşey yaşatmasın

jandarmamıydı canım eşin? iyi cesaret aslında dışarda oturmak da köyde, eşin eve sık sık gelebiliyorsa korkma canım. lojmanlar güvenli değil mi? inşallah batıya iyi bi yere gidersiniz burdan sonra

jandarmamıydı canım eşin? iyi cesaret aslında dışarda oturmak da köyde, eşin eve sık sık gelebiliyorsa korkma canım. lojmanlar güvenli değil mi? inşallah batıya iyi bi yere gidersiniz burdan sonra

eşim jandarma..dışarda 3 aileyiz biz..burada terör bölgesi ama rahat bir bölge..o yüzden dışarda oturmak sıkıntı olmadı..yani şimdiye kadar..burayıda huzursuz edecekler bellik ki..lojmanda 3 daire war..karakol pek güwenli sayılmaz..dağlık bir yer değil ama dağ neresindeyse tam dibine yapılmış..bu da enteresan bir durum..

canım allah kolaylık versin. asker eşi olmak güçlü olmayı da gerektiriyor, helal olsun sana valla. oralara gitmişsin eşinle...keşke ben de gidebilsem benimki de karakollarda sürünüyor.
karakollar zaten hedef olarak yapılmış gibi resmen çok saçma gerçekten.
teröristin nerde olduğu belli değil ama askerin belli.
eşlerimizi ve bizleri bu hayata dağın başına sürükleyenler utansın, istanbulda saraylarda gezeceklerine.

benim eşim de jandarma biz de dış karakoldaydık ben lojmanı daha güvenli buluyorum askerler sürekli nöbette dışarda oturmaya cesaret edemezdim her halde siz şimdi doğuda nerdesiniz canım

benim eşim de jandarma biz de dış karakoldaydık ben lojmanı daha güvenli buluyorum askerler sürekli nöbette dışarda oturmaya cesaret edemezdim her halde siz şimdi doğuda nerdesiniz canım

bulunduğun yere göre değişir canım cesaret..kürtlerin olduğu bir belde olsa burası tedirgin olabilirim..içlerinde wardır diye..tek kürt aile yok..diyorum ya olaysız yer diye..sanırım artık böle yerleri seçecekler..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun gece 4te burda da bişeyler oldu ama anlamadım eşim evdeydi allahtan şu lojmana bi çıksak

diyarbakıra yakın bi yer canım öyle deme hırsız falan girdi evimize yeni evliyken yani birkaç ay önce inan kapının önüne 2 dklık çıkardığımız ayakkabılar bile çalınıyor güvenim yok kimseye bişey olsa önce bizim eve dayanırlar töbeee

bizim bulunduğumuz yere10km uzakta bi kürt köyü vardı ondan başka dağ taş o kadar tepede bi dış karakol hemen karşısında 2 katlı bi bina vardı

batman mı biz batmandayız..merak etme burdan kimse okumaz

saklarım tabi laf arasında birine evi tarif ettim şu civarda diye 2 hafta içinde hırsız girdi napayım demi ama batman çok mu sıcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…