kızlar selam..nasılsınız..epeydir uğrayamadım..bağlantı sorunumuz wardı..
dün gece çok kötüyü bizim için..karakola yaklaşmış hainlar ateş açıldı falan kabus gibiydi!
allah askerlerimiz korusun..
kızlar selam..nasılsınız..epeydir uğrayamadım..bağlantı sorunumuz wardı..
dün gece çok kötüyü bizim için..karakola yaklaşmış hainlar ateş açıldı falan kabus gibiydi!
allah askerlerimiz korusun..
Hoşgeldin
çok geçmiş olsun tatlım
Allah tüm askerlerimizi ve ailelerini korusun inşallah bir daha böyle birşey yaşatmasın
jandarmamıydı canım eşin? iyi cesaret aslında dışarda oturmak da köyde, eşin eve sık sık gelebiliyorsa korkma canım. lojmanlar güvenli değil mi? inşallah batıya iyi bi yere gidersiniz burdan sonra
eşim jandarma..dışarda 3 aileyiz biz..burada terör bölgesi ama rahat bir bölge..o yüzden dışarda oturmak sıkıntı olmadı..yani şimdiye kadar..burayıda huzursuz edecekler bellik ki..lojmanda 3 daire war..karakol pek güwenli sayılmaz..dağlık bir yer değil ama dağ neresindeyse tam dibine yapılmış..bu da enteresan bir durum..
eşim jandarma..dışarda 3 aileyiz biz..burada terör bölgesi ama rahat bir bölge..o yüzden dışarda oturmak sıkıntı olmadı..yani şimdiye kadar..burayıda huzursuz edecekler bellik ki..lojmanda 3 daire war..karakol pek güwenli sayılmaz..dağlık bir yer değil ama dağ neresindeyse tam dibine yapılmış..bu da enteresan bir durum..
benim eşim de jandarma biz de dış karakoldaydık ben lojmanı daha güvenli buluyorum askerler sürekli nöbette dışarda oturmaya cesaret edemezdim her halde siz şimdi doğuda nerdesiniz canım
selam kızlar vaveylaaaaaam geçmiş olsun canım benim,allah yardımcınız olsun...
çok geçmiş olsun gece 4te burda da bişeyler oldu ama anlamadım eşim evdeydi allahtan şu lojmana bi çıksak
bulunduğun yere göre değişir canım cesaret..kürtlerin olduğu bir belde olsa burası tedirgin olabilirim..içlerinde wardır diye..tek kürt aile yok..diyorum ya olaysız yer diye..sanırım artık böle yerleri seçecekler..
diyarbakıra yakın bi yer canım öyle deme hırsız falan girdi evimize yeni evliyken yani birkaç ay önce inan kapının önüne 2 dklık çıkardığımız ayakkabılar bile çalınıyor güvenim yok kimseye bişey olsa önce bizim eve dayanırlar töbeee
yoookkk yazmaammmm hayıııırrrrrr ben yazarsam kesin okur bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?