Günaydın herkese. Okyonus senin paşayı iyice yordular kuzum,sende hastalandın kızım bi boncuk galan takın nazara inanırım ben
Ben geldim gene ağlama duvarına eşim gene gitti Diyarbakır'a,anlamıyorum sanki tsk'yı benimki kurtaracakŞu sıcakta bi izin bile kullanamadık doğru düzgün
Ne saçma sapan insanlar var şu memlekette ya
benimle birlikte bir bayan daha var çalıştığım bölümde
işe başladığım hafta selam veriyordum almıyordu
bende bir daha selam vermedim
şimdi dedikodumu yapıyormuş
herkese selam veriyor bana vermiyor çekimiyor herhalde diye
sinirimi zıplattı kadın
aldırma canım her iş yerinde bu tiplerden vardır. değmez canını sıkmaya
Ne saçma sapan insanlar var şu memlekette ya
benimle birlikte bir bayan daha var çalıştığım bölümde
işe başladığım hafta selam veriyordum almıyordu
bende bir daha selam vermedim
şimdi dedikodumu yapıyormuş
herkese selam veriyor bana vermiyor çekimiyor herhalde diye
sinirimi zıplattı kadın
canım ya iş hayatında türlü türlü insanlar var malesef. üzme kendini, inadına git selam ver bakalım ne yapacak.
benim de başıma gelmişti, benim memurum konumundaki bi amca "siz yeni işe başlayanlar hep böylesiniz selam sabah vermiorsunuz" diye çıkıştı. o sırada da aklımda unutmamaya çalıştığım faks numarasına acil bişe fakslıyordum.
numarayı girip selam sabah verip konuşacaktım zaten. adım atar atmaz laf söyledi. çekemiyorlar kendilerinden sonra işe başlayan ve başarılı insanlarıhiç iplemedim, ama çok sinirim bozulmuştu.
angel ben olsam bi sorunmu vardı derim...millete ne oluyo anlamıyorum ya....
ben işe başladığımda koca koca adamlar bana avukat hanım dediklerinde utanıyodum,şaşkınmışım
canım biraz daha devam ederse sorucam zaten
şuan bile saçma sapan tavırları var bana karşı
yeni ergen gibi davranıyor kocaman kadın deli ediyor beni
iş yerinde huzursuz olmak hiç iyi bişe değil gerçekten.
biz de aynı dönemde işe girdiğimiz aynı ünvandaki arkadaşlarla iki gündür tartışma halindeyiz.
herkes kendi rahatını düşünüyor, bi bencillik, bi hırs bi çekememezlik... inanılır gibi değil.
sen de hakkını ver canım, afiyet olsun diyince napcak bakalım
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum,şaşmamak lazım evet aslında alıştık bu saçma sapan işlerine. Ben de Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum zaten eşim de yok sıcakta burda kalmanın alemi de yok.
Angel takma kafana canım senin için sadece mesai arkadaşından ibaret onlar,en ufak sıkıntıda bebeğin etkilenir umursama bile.
Kızlar hepinize teşekkür ediyorum,şaşmamak lazım evet aslında alıştık bu saçma sapan işlerine. Ben de Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum zaten eşim de yok sıcakta burda kalmanın alemi de yok.
Angel takma kafana canım senin için sadece mesai arkadaşından ibaret onlar,en ufak sıkıntıda bebeğin etkilenir umursama bile.
selammmm kızlarrrrrr
ya biri beni cesaretlendirsin temizlik yapmam lazımmmmmmmm
kızlar selam..nasılsınız..epeydir uğrayamadım..bağlantı sorunumuz wardı..
dün gece çok kötüyü bizim için..karakola yaklaşmış hainlar ateş açıldı falan kabus gibiydi!
allah askerlerimiz korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?