canım ya o halde bile sevimilik yapabiliyorlar sağolsunlar,eşlerimiz perfect
iyi canım ben de msnden görüyorum ara sıra, eğitim vs işte ne yaptığını ben de bilmiyorum.
o da bilmiyor ne yapacağını.
bu arada eşim dağın başında bile benden az kazanıyor kızlar, maaşı yeni yatmış. komik ya gerçekten, sözleşmeli erler gibi davranılıyor onca yıl okumuş adamlara
derinn çok teşekkürler içim parçalanarak okudum...Allahım yardım etsin herkese...ama gitgie umudum kalmıyor...yanlış ama ümitsizliğe kapılabiliyorum :S
heeyoooosesimi duyan yok sanırım....gideyim de anneciğimi teselli edeyim..hüngür fış kendisi işte evlat..gözden ırak olsa bile gönülden ırak olunmuyor..gelirim birazdan yine
heeyoooosesimi duyan yok sanırım....gideyim de anneciğimi teselli edeyim..hüngür fış kendisi işte evlat..gözden ırak olsa bile gönülden ırak olunmuyor..gelirim birazdan yine
canım beninki de ser verip sır vermiyo tlfnda..dinlenme ihtimali de var diye..
üç kuruş tazminat veriyolar ya 480lerde bişe...layık gördükleri karşılık bu demek ki7gün 24saat mesai de çabası.............senin eşin kaçlıydı tatlıcım? maşallah senin maaş dolgun sanırım
selam kıslarakşam ablamları uğurladık alamanyaya ne güzel vakit geçiyordu ev kalabalık olunca pöfff..şimdiden özledim melek ablamı
canım 3 yıldır çalışıyo eşim, 4. yılına girdi.
benim maaşım normal ankara uzman maaşı canım, 2 civarı. ama eşime tazminat falan daha yatmadı sanırım, sözleşmeli er maaşı alıyor çok gülüyorum ona.ankarada oturduğu yerde hiç bi iş yapmayan memurlarımız var mesela,onlar bile daha fazla alıyor. eşim orda ne çabalarla uğraşıyor vatan için.parasında değilim de, tek maaş olan çocuğuyla bekleyenleri düşündükçe kızıyorum gerçkten devletin eşlerimize verdiği değere
merhaba kızlar , derinin yazısını okuyunca gerçekten çok etkilendim ve üzüldümasıl ezilenin kimler olduğu apaçık yazılmış
derinciğim yazı için teşekkürler canım
üye olduğum eğitim sitelerinde o bölgelerde çalışan arkadaşlarda aslında tam paylaşamasa da (çekinerek) birebir yaşadıkları bunlar.
Allah orada görev yapan bütün memurlarımızı korusunn
güle güle kavuş ablacınla canım benim...ayrılıklar çok zor...hele anneler için çok daha zordur eminim(
Kızlar rica ederim paylaşım benimde çok hoşuma gitti,size aktardım hemen. Biraz üzücü ama gerçekler ne yazıkkı...
Canım allah kavuştursun... Yazık anneler en çok üzülenler oluyor hep...
allah kavuştursun birtane...
tez zamanda kavuşursunuz inşa canım..ayrılıklar çok zor hele anneler için
hergün ağlaşırız biz de telefonda(
Allah kavuştursun canımberaber olmak çok güzel ama ayrılık vakti gelince çok üzücü oluyor
canım 3 yıldır çalışıyo eşim, 4. yılına girdi.
benim maaşım normal ankara uzman maaşı canım, 2 civarı. ama eşime tazminat falan daha yatmadı sanırım, sözleşmeli er maaşı alıyor çok gülüyorum ona.ankarada oturduğu yerde hiç bi iş yapmayan memurlarımız var mesela,onlar bile daha fazla alıyor. eşim orda ne çabalarla uğraşıyor vatan için.parasında değilim de, tek maaş olan çocuğuyla bekleyenleri düşündükçe kızıyorum gerçkten devletin eşlerimize verdiği değere
evet katılıyorum kesinlikle...para pul hesabı çok yapan insanlar değiliz ama ben burda eşimden evimden ayrıyım..oğlum babasına hasret büyüyor ki en fenası da bu....en azından aman bari maddi açıdan iyi geldi diyebilelim..öyle serinletelim içimizi..ama nerdeeeeeeee...yok kıymet bilen yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?