sabahın seherinde başka kimse olmaz zaten sweetcim:)bu arada mataraniyle adaşsın demi?kabul ettim faceden:)
okyonuscum geçmiş olsun canım,hemen iyileş çünkü düğünde döktüreceksin:)
canım bişeyin yoktur merak etme, bi iki vitamin eksikliği falandır. bi de doktor sorarsa çok fena aşık olduğunu söylemeyi unutmaaşktandır aşktan
madecim ankarada olsaydın izinli olurdun, hamişlere emzirenlere izin vermiş vali bey.
işyerilerinde çalışanların ayaklarının altında buzlu sular olmalı diye düşünüyorumbu yönde yasal düzenlemeler yapılmalı,ayrıca tepemizden de serinleten sular fışkırmalı
medecim günde 3 kez dondurma ikram etsinler masamıza getirsinler
haha süper olur mimkinse magnum bademli:)
yetkililere ileteyim canım bebiş serinlesin sweet sana nasıl dondurma gönderelim angel sende hamilesin canın çeker sanada gönderteyim senin dondurma nasıl olsun
kızlar ne kadar garip bi ülkede ve dönemde yaşıyoruz, bütün suçu iki tane çaylak üsteğmenin üzerine yıkmışlar, pasif göreve almışlar. ohh rahat etsinler daha iyi valla masa başında ne güzel
ben çilek limon rica ediyorum
yetkililere ileteyim canım bebiş serinlesin sweet sana nasıl dondurma gönderelim angel sende hamilesin canın çeker sanada gönderteyim senin dondurma nasıl olsun
canım ben maraş usulü alayım sadee
Günaydın herkese. Okyonus senin paşayı iyice yordular kuzum,sende hastalandın kızım bi boncuk galan takın nazara inanırım ben
Ben geldim gene ağlama duvarına eşim gene gitti Diyarbakır'a,anlamıyorum sanki tsk'yı benimki kurtaracakŞu sıcakta bi izin bile kullanamadık doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?