Asker Eşleri

sabahın seherinde başka kimse olmaz zaten sweetcim:)bu arada mataraniyle adaşsın demi?kabul ettim faceden:)

okyonuscum geçmiş olsun canım,hemen iyileş çünkü düğünde döktüreceksin:)

saol canım bir kaç gündür yoktu birşeyim yine tekrarladı :44: ama çok şükr eskisi gibi şiddetli değil :91: iyileşmem gerek dediğin gibi 2 düğün olcak bol bol oynucam :21:

canım bişeyin yoktur merak etme, bi iki vitamin eksikliği falandır. bi de doktor sorarsa çok fena aşık olduğunu söylemeyi unutma:69: aşktandır aşktan:nazar:

inş. canım kulak mr si çekildi bakalım bulunsun neden olduğu ama stres tetikliyor gibi geliyor bana :44: dediğin gibi fazla dozda aşkta yapar gece fazla düşündüğümdendir :1:

işyerilerinde çalışanların ayaklarının altında buzlu sular olmalı diye düşünüyorum:51:bu yönde yasal düzenlemeler yapılmalı,ayrıca tepemizden de serinleten sular fışkırmalı:60:

kızlar ne kadar garip bi ülkede ve dönemde yaşıyoruz, bütün suçu iki tane çaylak üsteğmenin üzerine yıkmışlar, pasif göreve almışlar. ohh rahat etsinler daha iyi valla masa başında ne güzel:63:

Günaydın herkese. Okyonus senin paşayı iyice yordular kuzum,sende hastalandın kızım bi boncuk galan takın nazara inanırım ben:nazar:
Ben geldim gene ağlama duvarına eşim gene gitti Diyarbakır'a,anlamıyorum sanki tsk'yı benimki kurtaracak:50: Şu sıcakta bi izin bile kullanamadık doğru düzgün:50:

derincim diyarbakır kelimesine artık ben iyice gıcık kaptım:47: daha izin bile yapamadınız, çok üzüldüm bu sıcaklarda oralarda kaldın canım ya.. ama üzülme yakında kocişin bi kaç gün en fazla kalır gelir, nöbetçi gibi düşün.

Günaydın herkese. Okyonus senin paşayı iyice yordular kuzum,sende hastalandın kızım bi boncuk galan takın nazara inanırım ben:nazar:
Ben geldim gene ağlama duvarına eşim gene gitti Diyarbakır'a,anlamıyorum sanki tsk'yı benimki kurtaracak:50: Şu sıcakta bi izin bile kullanamadık doğru düzgün:50:

günaydın canım...kıyamam yaaaa ama akıl sır ermiyo bacım bunlara,benim eşiminde doktora yapmasına izin vermediler,bilgisayar mühendisliğinde tek kadro açamazlarmış

Back