Asker Eşleri

tekrardan diyorum burada ucuz araba görgüsüzler cahiller biner lüx araba hep eğitimliler biner gibi birgenelleme amaçlı söz söylenmedi...oşekilde söyleyecek kişi yok zaten aramızda..gergindim maalesef ki bir sorunumdan bahsettim,keşke bahsetmeseydim..böyle bir yanlış anlaşılmaya neden olduğumu düşünüyorum...neyse iyi geceler diliyorum

tekrardan diyorum burada ucuz araba görgüsüzler cahiller biner lüx araba hep eğitimliler biner gibi birgenelleme amaçlı söz söylenmedi...oşekilde söyleyecek kişi yok zaten aramızda..gergindim maalesef ki bir sorunumdan bahsettim,keşke bahsetmeseydim..böyle bir yanlış anlaşılmaya neden olduğumu düşünüyorum...neyse iyi geceler diliyorum

zaten hiçbirimiz böyle bir genelleme yapıldığını söylemedi..
sadece rahatsız olduğumuz noktayı belirttik.
ayrıca birşeye sebep olduğunu düşünmüyorum
biri bir fikir söyler katılan olur katılmayan olur
kimse bunu engelleyemez..
iyi geceler....

Yanlış anlaşılacak bi durum yok ama sanırım öyle olmuş:44: Ortada üzülecek bi durum yok bence...Mona'nın da dediği gibi herkes düşüncelerini belirtti, espiri bile yapıldı. Ayrıca mataraninin de söylediği gibi her söylenen genellenmemeli...

katılıyorum derinciğim:))

neyse uykum gelmiyor:((
kocamı özledim,,ev taşınacak hala lojman nede ev var ortalıkta,,bebiş istiyorum ve bugun olduğu gibi şu yumurtlama döneminde(tavuk gibi bahsediyorum kendimden)eşimle hiç beraber olamıyoruz nedense:S
tayin isticem okul ve ilçe evraklarımı onayladı il ve baknlık hala bekletiyor...gerildikçe geriliyorum:47:

off uyku tutmuo yaaaa
sabah da erkenden uyanıyorum nasıl bir bünye anlamadım:27:
film mi izlesem napsam

off uyku tutmuo yaaaa
sabah da erkenden uyanıyorum nasıl bir bünye anlamadım:27:
film mi izlesem napsam

benide tutmuyor nedennn aslında biliyorum...yarın sevmediğim misafirler gelecekk veee gün boyu onlarla olacağımmmm:S

şu an karnımda çok aç ama nası bi üşüeniyorummm:(

off sevilmeyen misafir de hiç çekilmezzzz:37:

evet sormaaa birde yatılı:(misafiri severim de beni kasmayan misfiri severim..benle mutfağa gelsin mesela..rahat olsun ki bende olayım rahat...karşıdaki kasarsa ben çok gerilirim çok kasılırım:((o an biter bende muhabbet falan...bir kaç kez yaşadım bu durumu zaman geçmek bilmedi:(

günaydın kızlarrrr :8: bugün öğleden sonra doktor kontrolüm var inş. geçicek şu baş dönem :18:

sabahın seherinde başka kimse olmaz zaten sweetcim:)bu arada mataraniyle adaşsın demi?kabul ettim faceden:)

okyonuscum geçmiş olsun canım,hemen iyileş çünkü düğünde döktüreceksin:)

canım bişeyin yoktur merak etme, bi iki vitamin eksikliği falandır. bi de doktor sorarsa çok fena aşık olduğunu söylemeyi unutma:69: aşktandır aşktan:nazar:

Back