Asker Eşleri

Ayyy ehliyet sınavında birisi bana yalvarmıştı ama ne yalvarma acıdım ben de ona kopya verdim meğer adam okuma yazma bilmiyormuş ve galiba ehliyeti aldı,pişmanım:1:
ayy canım naptın sennn.:))bizim bir arkadaşın başına eglmişti öyle bir olay ve soruşturma açılmıştı biliyor musun...Allahtan birşey olmamış seninkinde:))

aynen öyle ablacım, ben de bi şahini şikayet ettim. hem kaza yapmamıza yol açıyordu hem de tehdit etti eşimi, yanında kadın varken konuşma diye. ayy düşündükçe deli oluyorum eşimi zor tuttum, inip dövücek. adamlar iki kişi.
ben araba kullanırken elimin altında biber gazımı tutuyorum valla, cama yaklaşanı affetmem:41::41:

süper fikirmiş ...ağrıda lazım olacak:D

bugun olaylar çıkmış ağrıda gördünüz mü:(canım sıkıldı

tamam kızlar trafikte kesinlike iyi sürücü olmayan insalar var kazaya sebebiyet verebilecek kişiler yani..

ama bunun araba markasaıyla ne alakası var onu idrak edemedim

valla ben çok görüyorum altında mercedes ama nasıl araba kullanması gerektiğini bilmeyen insanları

aynen öyle ablacım, ben de bi şahini şikayet ettim. hem kaza yapmamıza yol açıyordu hem de tehdit etti eşimi, yanında kadın varken konuşma diye. ayy düşündükçe deli oluyorum eşimi zor tuttum, inip dövücek. adamlar iki kişi.
ben araba kullanırken elimin altında biber gazımı tutuyorum valla, cama yaklaşanı affetmem:41::41:

sweetciğim sen yazınca eşimi gördüm. ama her zaman hatırlatıyorum senin kaybedecek çok şeyin var ama o hanzoların hiçbirşeyi yok. lütfen sakin ol diye. adamlar arabada bıcak , demir çubuk her türlü alet taşıyorlar. eşimde arabanın her tarafını biber gazı ile doldurdu:9: Allah korusun öyle belalı adamlardan. :59:

tamam kızlar trafikte kesinlike iyi sürücü olmayan insalar var kazaya sebebiyet verebilecek kişiler yani..

valla ben çok görüyorum altında mercedes ama nasıl araba kullanması gerektiğini bilmeyen insanları

zaten arabaya sözümüz yok canım , içindeki tipleri bir görsen resmen ehliyetine el konması gereken kişiler. trafik kuralı tanımıyorlar hiç. senin yazdığın gibi lüx araba ile gezenleri de yok değil

zaten arabaya sözümüz yok canım , içindeki tipleri bir görsen resmen ehliyetine el konması gereken kişiler. trafik kuralı tanımıyorlar hiç. senin yazdığın gibi lüx araba ile gezenleri de yok değil

yani...
asıl altında lüx araba olup kendini bilmez bir şekilde trafikte cirit atandan korkacaksın bence....

canım ankarada şöyle bi alakası var, genelde sanayide en ucuz, trafiğe bile çıkması yasak olması gereken hurda modundaki arabaları, işsiz güçsüz okuma yazma bilmeyen hödükcükler kullanıyor,sanırım oralarda çalışan tipler genelde.özellikle istanbul yolu sanayi bölgesi olduğundan ve trafik de yoğun olduğundan sürekli kaza yaşanıyor.arabayı vurmayı da umursamıyorlar zaten..bunlar trafikte cirit atıyor malesef. tabi ki her bu marka araba kullananları kastetmiyoruz. tipleme bakımından kastetmişti ablamız

tabiki markayla alakası yok canım arkadaş sanırım şu birsürü gencin sıkış tıkış bindiği müziği sonuna kadar açtığı tiplemelerden bahsediyordu...onlarda genelde hastalık boyutunda o araba markasına takıntıları var...o yüzden maalesef o marka onlarla anılıroldul

canım ankarada şöyle bi alakası var, genelde sanayide en ucuz, trafiğe bile çıkması yasak olması gereken hurda modundaki arabaları, işsiz güçsüz okuma yazma bilmeyen hödükcükler kullanıyor,sanırım oralarda çalışan tipler genelde.özellikle istanbul yolu sanayi bölgesi olduğundan ve trafik de yoğun olduğundan sürekli kaza yaşanıyor.arabayı vurmayı da umursamıyorlar zaten..bunlar trafikte cirit atıyor malesef. tabi ki her bu marka araba kullananları kastetmiyoruz. tipleme bakımından kastetmişti ablamız

işte o tiplemelerden her arabada mevcut
şimdi sadece bu sölediğiniz markadan bahsederseniz bu marka araba kullananlar üstlerine alınabilir
benim bi ilgim yok bu markayla şahsen ama vurgulamamak daha iyi bence...

Son düzenleme:
evet kızlar eski ya da yeni araba kullanmakla alakası yok denyolar her yerde...marka vermek genellemek, belki istisna olanları üzebilir..

tabiki markayla alakası yok canım arkadaş sanırım şu birsürü gencin sıkış tıkış bindiği müziği sonuna kadar açtığı tiplemelerden bahsediyordu...onlarda genelde hastalık boyutunda o araba markasına takıntıları var...o yüzden maalesef o marka onlarla anılıroldul
:13::13:özellikte trafikte görülen manzara bu. gürültülü bir egzos ve oyun havalarıda eklenince üstüne tuz biber oluyorrr. 2 gün önce sitenin etrafında sürekli aynı araba gürültü yapıyor. müzik son ses, fren sesi. hemen aradım 155 şikayet ettim. 15 dk sonra devriye ekibi geldi. indirdi içindekileri aynı tipler tabi.sonra karakola götürdüler.ama nafile sokaklarda bu tipler o kadar çok ki

evet kızlar eski ya da yeni araba kullanmakla alakası yok denyolar her yerde...marka vermek genellemek, belki istisna olanları üzebilir..

monacığım dediğinde haklısın eski yenilikle tabiki alakası yok...ama burada o marka ismi verilirken artniyetli bir durum yoktu ...sende biliyorsundur canımcım kimse böyle bir şey kastetmez.....

şehir şehir değişiyor ozaman bu durum sanırım:D
çünkü eskişehirde de altlarında son model arabalar
ve son ses 50 cent in the club dinleyen hız yapan çok kişi görüyorum:27:

Back