Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım vallataksit denilince bütün civatalarım gevşiyo
sen nasılsın bulantıların azaldı mı tatlım biraz?![]()
süpersin birtane:))bende istiyorum ama ağrılık şeyleri beğenmiyorumçıkıyorum elim boş geri geliyorum
Aynen canım benim de
biraz daha iyiyim tatlım
made'nin önerdiği çubuk krakerler çok işe yaradı ama 2 kilo vermişim bu arada normal mi değil mi anlamadım![]()
canım bulantısı olan arkadaşlar hep veriyo ilk aylarda kilo..merak etme..bebişin gelişimini etkilemez...folik asitini ihmal etme ama![]()
Aynen canım benim de
biraz daha iyiyim tatlım
made'nin önerdiği çubuk krakerler çok işe yaradı ama 2 kilo vermişim bu arada normal mi değil mi anlamadım![]()
folik asit almaya başladım canım
bebekten önce kilo vereyim diye uğraşıyordum şimdi verince huzursuz oldum![]()
Ben de vermiştim ilk aylar canım. Hatta hala doğru düzgün kilo aldığım söylenemz. Ama bebeğin kilosu falan gayet iyi ikl aylar oluyor öyle
kuzum sen bir istisnasın zaten![]()
Evet kuzum bende karnım hiç büyümeyecek diye endişeleniyorum
![]()
Ben de vermiştim ilk aylar canım. Hatta hala doğru düzgün kilo aldığım söylenemz. Ama bebeğin kilosu falan gayet iyi ikl aylar oluyor öyle
merak etme sonra fazlasıyla alıyorsun zatenhem mide bulantısı bir yönden iyi..bebeğinin seninle olduğunun göstergesi o canımcım
sağlıkla huzurla kucağına al inşallah
![]()
angelım ben her midem bulanıp çkarttığımda allaha şükrediyodum bebeğim benimle diye öyle düşün
günaydın kısçelerrrr![]()