Asker Eşleri

benim kulvarım bile yok:)göğüslerimi nasıl küçültücem bilmiyorum balla,saklanmıyoda anasını satayım,v yaka giy diyolar sözde ince gösterirmiş

aman be madem emzirme işi bitince küçülttürüverirsin geçen yıl tabur günümüzdeki bi hatum hem göğüs hem karın operasyonu yaptırdı valla gözlerimize inanamadık..yani tek karnını gösterdi tabe ama sanki 18lik çıtır dersin 39 falandı yaşı.....

ayy ikiside çok can yakıyomuş ameliyattan sonra cesaret edemem sanırım

bize piyade eğitimi şart kızlar,nasıl sıfır beden oluruz o zaman

Son düzenleme:
selam kızlarr
kilolardan konuşulmuş
ben 2 gündür diyeti fena bozdum
evde tek olunca sıkıntıdan

yok bacım karın germe ameliyatı...nerdeyse tüm karnında sezaryan kesisi gibi kesi var,bizim bi tanıdıkta yaptırdıda üç ay dik yürüyemedim dedi

Allah Allah ben görmemiştim o kadında kesi izi:44: ve tavsiye etti... bence doktoruna ve kendisine göre farkeder....bana doğumdan önce millet neler neler diyodu..doğum sabahı altıma etcektim afedersin korkudan..ayyyy girdim çıktım harikaydı herşey ve ertesi gün artık herşeyimi kendim yapabiliyordum..yani çok kulak asmamak lazım naçizane fikrim tabi ben genel olarak konuştum belki o kadın gerçekten çok acı çekmiştir

bende hiç acı çekmedim ameliyattan sonra,altı saat sonra ayaktaydım hatta,değişiyo olabilir tabii...büyükşehirde yaptıracaksın bu tür operasyonları bence..

iki gün yedim bisürü
tartıda 1.5 kilo farketti ya ağlamak istiyorummm

ailecek yemek yemeyi seviyoruz ya eşim ve ben yani
çok uyumlu bir çiftiz

Son düzenleme:
kızlar bir kaç gündür oryantal aerobick yapıyorum.benim çok hoşuma gitti.üstelik yerde mekik hareketleri filanda var.yormuyorda hemde eğlenceli.birde bu fırumda 5 dk. karın egzersizleri var onada başlıcam.hepinize tavsiye ederim oryantali.hatta ben şimdi hemencik yapmaya başlıyorum yazımdan sonra:)

iki gün yedim bisürü
tartıda 1.5 kilo farketti ya ağlamak istiyorummm

ailecek yemek yemeyi seviyoruz yani eşim ve ben yani
çok uyumlu bir çiftiz

aman ağlama boşver bende az önce dardanelli makarna yedim şimdi eriticem.kalk azcık hopla zıpla hemencik eritirsin hadi bakalım:)

Son düzenleme:
benim balım uyandı öptm sizi..bu arada çöpçatanlık işim fena olmadı hani..önümüzdeki ay ankarada buluşacaklar..daha doğrusu kız ankaraya gidecekmiş ailesi orda bizimki de gelirim yüz yüze görüşürüz mutlaka demiş ayyyy keşke evlenseler Allahım keşke

amanın hadi hayırlısı:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…