sağol canımcım da ben armutum ya fotolarda ya zayıf çıkıyorum ya da kalça basen kamufle ediyorumbakalım artık
benim kulvarım bile yok:)göğüslerimi nasıl küçültücem bilmiyorum balla,saklanmıyoda anasını satayım,v yaka giy diyolar sözde ince gösterirmiş
aman be madem emzirme işi bitince küçülttürüverirsingeçen yıl tabur günümüzdeki bi hatum hem göğüs hem karın operasyonu yaptırdı valla gözlerimize inanamadık..yani tek karnını gösterdi tabe ama sanki 18lik çıtır dersin 39 falandı yaşı.....
ayy ikiside çok can yakıyomuş ameliyattan sonra cesaret edemem sanırım
ya bir kaç gün ağrısı olmuş tabi..bence değercanım ameliyat derken sezeryan mı..
selam kızlarr
kilolardan konuşulmuş
ben 2 gündür diyeti fena bozdum
evde tek olunca sıkıntıdan
yok bacım karın germe ameliyatı...nerdeyse tüm karnında sezaryan kesisi gibi kesi var,bizim bi tanıdıkta yaptırdıda üç ay dik yürüyemedim dedi
ayyy bi kıymalı makarna olsada yesek demi mona:)
Allah Allah ben görmemiştim o kadında kesi izi:44: ve tavsiye etti... bence doktoruna ve kendisine göre farkeder....bana doğumdan önce millet neler neler diyodu..doğum sabahı altıma etcektim afedersin korkudan..ayyyy girdim çıktım harikaydı herşey ve ertesi gün artık herşeyimi kendim yapabiliyordum..yani çok kulak asmamak lazım naçizane fikrimtabi ben genel olarak konuştum belki o kadın gerçekten çok acı çekmiştir
bende hiç acı çekmedim ameliyattan sonra,altı saat sonra ayaktaydım hatta,değişiyo olabilir tabii...büyükşehirde yaptıracaksın bu tür operasyonları bence..
selam kızlarr
kilolardan konuşulmuş
ben 2 gündür diyeti fena bozdum
evde tek olunca sıkıntıdan
iki gün yedim bisürü
tartıda 1.5 kilo farketti ya ağlamak istiyorummm
ailecek yemek yemeyi seviyoruz yani eşim ve ben yani
çok uyumlu bir çiftiz
benim balım uyandıöptm sizi..bu arada çöpçatanlık işim fena olmadı hani..önümüzdeki ay ankarada buluşacaklar..daha doğrusu kız ankaraya gidecekmiş ailesi orda bizimki de gelirim yüz yüze görüşürüz mutlaka demiş ayyyy keşke evlenseler Allahım keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?