malesef ama 4 tane canım, geçen hafta yaralanan teğmenimiz de şehit düşmüş...allahım hepsini korusun
angelım minik annem sana bulantı için tavsiyem leblebi yada çubuk kraker:)sabah uyanıyosun hemen çubuk krakere saldırıyosun biraz da olsa rahatlıyosun:)
süt iç oda iiiiiiiii gelio bulantıya tuzlu şeylerde
soğuk süt 3,4 yudum kadar
mardinden şehit haberi iki assubay bir uzman çavuşumuz şehit olmuş allah rahmet eylesin vatan sağolsun biri eşimin arkadaşı uzman çavuşda bizim buraya tayini çıkmıştı sabah çok ağladım gene yandı ciğerler
Allah ailelerine sabır versin.ama artık bu millet ayaklanıcak böyle giderse.başımızdakilerin bir şey yapacağı yok kimsenin sabrı kalmadı artık.
yine yandı yürekler...
bukadar kolay mı ya evet artık bukadar kolay pusu kurulabiliyor
hükümet başka şeylerle uğrşıyor ama olan türk askerine oluyor
yeter artık bir dur denmeli, birşeyler yapılmalıl...
bizde acıyı derinden yasıoz polis eşiyim içim sızlıo onları izlerken hep ya bizede olursa die çok korkuom
sevgili başbakanımız şafak gastesindeki eski yazar için gözyaşı döküyorken şehitler için doğru düzgün açıklama bile yapmıyor,,,sevgili komutan eşlerimiz prada gözlüklerlevvardiya bizde derken asıl vardiyada olanlar canlarından oluyor...böyle düzenn içinde de olan bizlere gibilere oluyor...
onlara diyecek tek söz bulamıyorum nedense böyle bir platform kurmak generaller içeri alınınca akıllarına geldi,cep telefonuna onun bunun numarası eklenen teğmen tutuklanırken ses soluk yoktu nedense...
sorma canım söylemeek istediğim okdar söz varken maalesef susuyoruz...askerler uzmanlar astsubaylar ve GENERAL(!) yazılı masada oturamayn subaylar can verirken içeri laınınca ne yapmışlar...bayrak vatan böyle sevilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?