Asker Eşleri

malesef ama 4 tane canım, geçen hafta yaralanan teğmenimiz de şehit düşmüş... allahım hepsini korusun

hepsi kendi pisliğinde boğulur inş. birbirlerinin başlarını yesinler Allah tüm askerlerimizi korusun şehit ailelerine sabır versin çok zor çok acı

bir kötü hbr olsun hemen ziyaretçi kaynıyor burasıda 4 ziyaretçi var yine huuuuu yanlış sayfaaa dağılın bakimm

slm kızlar
yine yürekler yandı malesef
artık yazacak söyleyecek birşey bulamıyorum
yüreğim çığlık çığlığa aslında
böyle zamanlarda aklıma gelen bir söz vardır sizinle de paylaşmak istedim
yusuf'un düştüğü kuyu gibi kuzguni siyah şimdi yüreğim.Bir ip sarkıtsalar gönlüme,bilmem tutar mı ellerim...
allah ailelerine sabır versin
o köpeklerinde belasını versin demekten başka birşey yapamıyoruz malesef
Rabbim tüm asker ve polislerimizi korusun inşallah

bizde acıyı derinden yasıoz polis eşiyim içim sızlıo onları izlerken hep ya bizede olursa die çok korkuom

angelım minik annem sana bulantı için tavsiyem leblebi yada çubuk kraker:)sabah uyanıyosun hemen çubuk krakere saldırıyosun biraz da olsa rahatlıyosun:)

Canım çok ama çok teşekkür ederim bu öneri için
hemen eşimi göndereyim alsın
hiçbirşey yiyemiyorum halsiz düştüm
annemler geliyor yoldalar şuan
tlf da şunu yaptım bunu yaptım diye sayıyor
kokuları aklıma geldi söylerken midem bulandı

mardinden şehit haberi iki assubay bir uzman çavuşumuz şehit olmuş allah rahmet eylesin vatan sağolsun biri eşimin arkadaşı uzman çavuşda bizim buraya tayini çıkmıştı sabah çok ağladım gene yandı ciğerler

Allah ailelerine sabır versin.ama artık bu millet ayaklanıcak böyle giderse.başımızdakilerin bir şey yapacağı yok kimsenin sabrı kalmadı artık.

Allah ailelerine sabır versin.ama artık bu millet ayaklanıcak böyle giderse.başımızdakilerin bir şey yapacağı yok kimsenin sabrı kalmadı artık.

önce bu meclise gelen pkklalıları idam edecekler bak o zaman azabiliyorlarmı amerikada bile idam yasal türkiyede canilik diye kaldırıldı onların yaptığı ne gencecik oğullarımızı eşlerimizi bu vatana kurban veriyoruz vatan sağolsun ama tedbir takdiri bozar başımızdaki devlet adamları bi şeyler yapmazsa o tedbiri biz alacağız türkiye vatandaşları yeter artık

yine yandı yürekler...
bukadar kolay mı ya evet artık bukadar kolay pusu kurulabiliyor
hükümet başka şeylerle uğrşıyor ama olan türk askerine oluyor
yeter artık bir dur denmeli, birşeyler yapılmalıl...

aa canım filistin vatandaşları dururken bizim askerleri kim napsın, kim uğraşıcak işte..allaha emanetler

sevgili başbakanımız şafak gastesindeki eski yazar için gözyaşı döküyorken şehitler için doğru düzgün açıklama bile yapmıyor,,,sevgili komutan eşlerimiz prada gözlüklerlevvardiya bizde derken asıl vardiyada olanlar canlarından oluyor...böyle düzenn içinde de olan bizlere gibilere oluyor...

onlara diyecek tek söz bulamıyorum nedense böyle bir platform kurmak generaller içeri alınınca akıllarına geldi,cep telefonuna onun bunun numarası eklenen teğmen tutuklanırken ses soluk yoktu nedense...

onlara diyecek tek söz bulamıyorum nedense böyle bir platform kurmak generaller içeri alınınca akıllarına geldi,cep telefonuna onun bunun numarası eklenen teğmen tutuklanırken ses soluk yoktu nedense...

sorma canım söylemeek istediğim okdar söz varken maalesef susuyoruz...askerler uzmanlar astsubaylar ve GENERAL(!) yazılı masada oturamayn subaylar can verirken içeri laınınca ne yapmışlar...bayrak vatan böyle sevilmez...

kızım ben oturuyom asker geliyo kaldırıyo:)sanki ortalıkta general varmış gibi:)
izole bi yaşam tercih etmiş malesef bizden büyükler,tabi 12 eylülün etkiside yadsınamaz...orduya bu kadar saldırı varken insanların sessiz kalmasının sebebi de bu bence...ve malesef kafalardaki bu şablonuda değiştiremiyosun,benim çalıştığım yerde bana neden çalışıyosun diyorlardı eşimin beş milyar maaş aldığını sanıyorlarmış..şuan bir üsteğmenin maaşı herhangi bir kurumdaki müdürün maaşı kadar değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…