Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kızlar söylenecek o kadar çok şey var ki,öyle zor tutuyorum ki kendimi...o sahip çıkılmayan teğmenleri ilk iş olarak ne yaptılar biliyormusunz, direkt tayinle şırnak hakkari dağlarına saldılar. bunu yapan kim? adam 2 yıl zaten içerde kalmış ne eğitimi kalmış ne bişeyi. yolla dağa ölsün tabi.mantık bu.
neyse yargı sürecindeki olaylara fazla dalmayalım yoksa suçu ve suçluyu övmeden bizde gidecez okka altına:)
kızlar hepiniz çok haklısınız tamamen katılıyorum ama bence burada paylaşmayalım bu düşünceleri...kendi aramızda konuşalım....malum ziyaretçilerin kim olduğunu bilmiyoruz...
burada zaman zaman özeleştiri yapsak da tüm hayatını bu vatan için ortaya koyan kahramanlarımızın eşleriyiz şu dağda 150 tane soysuz var gidip tek başına savaşacaksın deseler bence hiçbirimizin eşi itiraz etmez..seve seve cidip canını verir.........gururla............. ve tüm sıkıntıları birlikte göğüslüyorsak bence bizler de askeriz......ne mutlu bize.ve ne mutlu Türküm diyene....bu cümleyi artık göremiyoruz duyamıyoruz hiçbiryerde
![]()
haklısın canm işte an geliyo tutamıyom çenemi...neyse eşimle konuştum msn dekendine usturuplu şeyler al dedi...çoğu kıyafetini giyemezsın dedi..alışveriş yapayım gideyimde..bahane arıyorum o başka...bu arada tabiki de
büyük bir gururla söylüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEEEEEEEEEEEEEE
haklısın canm işte an geliyo tutamıyom çenemi...neyse eşimle konuştum msn dekendine usturuplu şeyler al dedi...çoğu kıyafetini giyemezsın dedi..alışveriş yapayım gideyimde..bahane arıyorum o başka...bu arada tabiki de
büyük bir gururla söylüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEEEEEEEEEEEEEE
indirimler de süper al canımben de seneye yaz için mi alsam diyorum
daha doğrusu tatil için
ama kaç beden alıcam bilemedim
sonbaharda mudodan çoook beğenerek iki etek almıştım bu yaz giymek için...38..ama resmen 36 yaniiii sığamadım:78: aynı hataya düşmeyeyim diyorum..ya da alcam 36ları mecburen incelcem
![]()
alsana işte kuzum seneye giyersinyaa herşeymi güzel gelir insana yaaaaa,şimdi alamıyorum ya tüm yazlık kıyafetler gözüme süper gözüküyo,dün kotonda takım gördüm keten bayıldım üstelik 60 tl ydi,ağlamak istiyorum sayın seyircilerr
indirimler de süper al canımben de seneye yaz için mi alsam diyorum
daha doğrusu tatil için
ama kaç beden alıcam bilemedim
sonbaharda mudodan çoook beğenerek iki etek almıştım bu yaz giymek için...38..ama resmen 36 yaniiii sığamadım:78: aynı hataya düşmeyeyim diyorum..ya da alcam 36ları mecburen incelcem
![]()
ay allahım millet 36 38 beden ben 44 beden ağlasammı zaten bulamıyorum kıyafet![]()
alsana işte kuzum seneye giyersin![]()
ay allahım millet 36 38 beden ben 44 beden ağlasammı zaten bulamıyorum kıyafet![]()
yaşınızı sorsam ayıp etmiş olmam değilmi?
yok yok ben şu an 40 bedenimfotoğraftan anlaşıldığı üzere kocaman kızlarınız
belli bi yaştan sonra zayıf olmak güzel olmuyor bence
anacım zayıflayabilirmiyim dersin![]()
yok canım problem değil 30 yaşındayım 2 kız çocuk annesiyim e birde asker eşiyim![]()
yok onlar kızlarım değil ortada ki benim benim kızlarım küçük daha teyzesi arkadaş onlar
ben beceremedim..belki sen yaparsın hee
ama şu var..emziriyorum gibi bir bahanen oluyo
yemek için hep sebebin var yaneee..o yüzden ben hedefimi önümüzdeki yaza koydum
şu an 69um inşallah 60 61 ya da en azından 62 olacağımı düşünüyorum yani istiyorum
ha boyumun 173 olduğunu unutmayalım da
![]()
kilolu değilsin canım ya hele fotolarda gayet fitsin...bence biraz yürüyüşle istediğin kiloya ulaşırsın bişey kalmamış zaten