benim eşyalarım kayınvaldemin orda.zaten çoğunuda kendisi kullanıyor.:)banada bir oda yaptılar orda yatıp kalkıyorum.aynı sindirella gibi bir hayatım var.aynı:)
kıyamam canım yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşyalarım kayınvaldemin orda.zaten çoğunuda kendisi kullanıyor.:)banada bir oda yaptılar orda yatıp kalkıyorum.aynı sindirella gibi bir hayatım var.aynı:)
jelyb çok doğru söylemişsin canım. insan eşi o haldeyken dünyayı gözü görmüyor. benimkinin de görevi öyle bişey işte,mesai diye bişey yok. su yokmuş. yemekler nasıll allah bilir. doktor bile yok, bitane sağlıkçı çavuş o kadar.
biliyosunuz benim de sorunlarım vardı kayınvalidemlerle falan. ama gözüm görmez oldu artık. eşim sağ salim dönsün de isterse gelip bi ay kalsın bişe demem. ağlaşıp duruyoruz şimdi daha mı iyi oldu?havaalanında görcektiniz halimizi...ağlamaktan helak olduk ama birbirimize sarılmadık bile kadınla. ne o beni teselli edebiliyor ne ben onu.
jelyb çok doğru söylemişsin canım. insan eşi o haldeyken dünyayı gözü görmüyor. benimkinin de görevi öyle bişey işte,mesai diye bişey yok. su yokmuş. yemekler nasıll allah bilir. doktor bile yok, bitane sağlıkçı çavuş o kadar.
biliyosunuz benim de sorunlarım vardı kayınvalidemlerle falan. ama gözüm görmez oldu artık. eşim sağ salim dönsün de isterse gelip bi ay kalsın bişe demem. ağlaşıp duruyoruz şimdi daha mı iyi oldu?havaalanında görcektiniz halimizi...ağlamaktan helak olduk ama birbirimize sarılmadık bile kadınla. ne o beni teselli edebiliyor ne ben onu.
kadın ve erkek varolduğundan beri var bu kayınvalide gelin sorunu kızlar,benim bi arkadaşım portekizli biriyle evli tek sorunları kayınvalide,dili,ırkıda fark etmiyo yani,he deyip geçecez başka çare yok
evet canım birde artık alıştım ben onlara.takmıyorum yani.istediğini yapsın.br sene sonra ben oraya senede bir oda bir kaç günlüğüne giderim olur biter.çok kafam bozulursada hiç gitmem.çözüm çok.ama şu anki halimize bir çözüm yok malesef.mağdem eşimi aldınız beni neden bırakıyorsunuz.mağdem beni yanına alamıcak neden evli barklı çoluk çocuk sahibi adamı tek başına kalacağı yerlere götürüyorsunuz.Allahım nasıl bir sistem bu aklım almıyor benim.
evet canım birde artık alıştım ben onlara.takmıyorum yani.istediğini yapsın.br sene sonra ben oraya senede bir oda bir kaç günlüğüne giderim olur biter.çok kafam bozulursada hiç gitmem.çözüm çok.ama şu anki halimize bir çözüm yok malesef.mağdem eşimi aldınız beni neden bırakıyorsunuz.mağdem beni yanına alamıcak neden evli barklı çoluk çocuk sahibi adamı tek başına kalacağı yerlere götürüyorsunuz.Allahım nasıl bir sistem bu aklım almıyor benim.
malesef bunu sorgulayamıyoruz kızlar,bide şöyle düşünün çocuklarınız okul çağında olsaydı öyle bi yerde nasıl okula gönderecektiniz?siz orda çalışıyo olsaydınız nasıl rahat evinize gidip gelecektiniz?hepsini geçin eşiniz birde orda sizin nasıl olduğunumu düşünecekti?o gerginlikle allah korusun daha kötü sonuçlar yaşanabilir bence...şimdi en azından sizden eminler,rahat yerde,güvenli yerde olduğunuzu düşünüyolar öyle düşünün..
kızlar haberlere bile çıkmadı, geçen gün yaralalanan teğmen şehit olmuş...![]()
kızlar haberlere bile çıkmadı, geçen gün yaralalanan teğmen şehit olmuş...![]()
madecim kocişim konuşuyo gibi oldu..aynı şeyleri söyler hep..beni avutmaya çalışıyo garibimayy içim sıkıldı...öptm hepinizi
![]()
ay ben yaralandığından bile haberim yok?nerde yaralanmıştı silvandamı?
Mayın döşeyen PKK'lılar öldürüldü - Ordu Haberleri , Ordu Haber, Ordu İli ve İlçelerinden son dakika haberler, Ordu Gazete burda canım, basında pek yer almıyor sayı az olunca, baksana şehit olduğu haberini bile vermiyorlar.
yine 3 şehit var apaçık ortada tuzak kurlumuş o köy koruyucusunu alsınlar sorguya sıkıştırsan çıkar herşey ortaya güvenilmiyor kimseye hepsi kurt olmuş bunların Allah askerlerimizi polislerimizi korusun![]()