ayy ne güzel hikayelerimiz var dimi yaaallah tamamına erdirsin tatlım.
benimki harpokula davet etmişti beni bi dahaki buluşmada. resmi kıyafetle görünce tabi iyice eridim ben.asker kızıyım halbuki fenalık gelmiş dimi resmi elbiseden ama yok o başkaydı işte.
pat diye öpmüştü yanağımdan. direk mevzuya girmişti.
iyi ki yapmış
kızlar bizim ailelerimiz internet vasıtasıyla tanıştığımızı bilmiyorlareşim biz internetten tanışmadık diyip duruyor zaten, bi saat konuşmayla atladı geldi ya deli kocişim benim, o askeri öğrenci ben de asker kızı olunca güvendik işte. gelirsin gelemezsin derken telini verdi kapattı,ben bi saate ordayım dedi. bi baktım rektörşüğün önünde bekliyor 3 tane tip. çaldırdım telefonunu uzaktan izledim. benimki elini telefona götürdü. tamam dedim işte bu. ilk görüşte vurulmuştum çok yakışıklıydı. menteşten yeni gelmişti, brad pitt gibiydi maşallah 6 yıl oldu tabi şimdi biraz göbekli bi bradim var
desene aynı durumdayızaileler ayrıntıları bilmiyor hala. okulda tanıştık o kadar
en kötüsü neydi biliyomusun, düğün günü düğün salonunda gelin odasında bize gelin damat röportajı yaptılar. orda da nasıl tanıştınız diye sormaz mı adam...aman allahım komedi, ne sallamışız eşimle :80:
kızım niye veriyon altınlarını verme bak pişman olursun bebişimbizim arkdş borçlarını ödüyos yoksa diğerlerini aileler takıyo ediyo bize ne:82:
bacım aynen yaaaaaaaay ben sizi çok merak ettim bi senin facen yok
ay kızlar hepimizin eşleride ne kadar çekingenmiş.benimkide elimi bile tutmaya çekinirdi.ama baktım işkence çekiyor tutucak ama utamıyor elini bi uzatıyo bi çekiyo içime fenalık geldi tutuverdim elini:)))
ay kızlar hepimizin eşleride ne kadar çekingenmiş.benimkide elimi bile tutmaya çekinirdi.ama baktım işkence çekiyor tutucak ama utamıyor elini bi uzatıyo bi çekiyo içime fenalık geldi tutuverdim elini:)))
benim şaşkın bana sormuştu biz sevgiliyiz artık demi diyesonra bende bilmemki falan diye nazlanınca o zaman elini ver dedi tuttu pat diye:)
okitoki üstün körü anlatıyım accık...şimdi aslında eşimin bi devre arkadaşı ne diyim çıkmak istemişti benle..benim okuduğum şehirde..ben de bi he dedim bi yok mırın kırın, o da az şeytan değildi hani derken olmadı..bi gün bu eşimin olduğu yere göreve gitmiş kara havacıydı..salak kafalı işte daha az yazsın diye eşimin tlfnundan aramış beni benim garibimin haberi yok.....ben de tekrar dönünce ta taaaaaaaam eşimi buldumbiraz yarım yamalak ve eksik oldu ama özet bu...ankarada bu bahsettiğim kişi de arka binada oturuyodu eşiyle kocişim tabi her görmesinde onu kafa göz dövmek ister falan filan.....ay salakça gibi oldu ama eksiği çok kızlar idare edin
birtane ekledim seni canım, mesaj kutun dolmuş bu arada
sizin hikayede bir başka hepimizin hikayeler bambaşka ama kaderleriimiz yaşantılarımız aynı Allah askerlerimizi başımızdan eksik etmesin
kızlar o zamanlardan kalan hepimizin ortak hatırası gece saatlarce telefonda konuşmak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?