Asker Eşleri

benimkide iyiki tutmuş elimi yoksa sevgili olamazdık şimdi ben yapışıyorum artık eline bırakmıyorum hiç sonuçta ilk adımı attı çocuk yeter askeri kıyafetle bende görünce eridim tam paşa yaa yerim ben onuu

bacım aynen yaaaaaaa ay ben sizi çok merak ettim bi senin facen yok

ayyy çok güldüm
süper adrenalin olmuş

ay kızlar hepimizin eşleride ne kadar çekingenmiş.benimkide elimi bile tutmaya çekinirdi.ama baktım işkence çekiyor tutucak ama utamıyor elini bi uzatıyo bi çekiyo içime fenalık geldi tutuverdim elini:)))

kızım niye veriyon altınlarını verme bak pişman olursun bebişim bizim arkdş borçlarını ödüyos yoksa diğerlerini aileler takıyo ediyo bize ne:82:

düğün ve eşyalar için kredi çekti annesi onun için altınları alcakmış bende anneme vercem oyüzden bilzeklerimi alıcam iki taraftan gelen zten 10 bilezik nişanlım yapaçk kayınvalidem takıcak onları bir kaçta akrabaga takar öle işte bizim taraftan gelir bir 7 tane fln onlar sermaye düğün eşyaları aileler alıcak yarı yarıya masraflar bölüşüleck düğünden sonra birde taksit düşünmeyelim bari zten kredi ödüyor olcaz:18:

ay kızlar hepimizin eşleride ne kadar çekingenmiş.benimkide elimi bile tutmaya çekinirdi.ama baktım işkence çekiyor tutucak ama utamıyor elini bi uzatıyo bi çekiyo içime fenalık geldi tutuverdim elini:)))

ben de çok çekingen sanıodum eee senelerce açılamadı adam
sonra bir açıldı pir açıldı

benim şaşkın bana sormuştu biz sevgiliyiz artık demi diyesonra bende bilmemki falan diye nazlanınca o zaman elini ver dedi tuttu pat diye:)

okitoki üstün körü anlatıyım accık...şimdi aslında eşimin bi devre arkadaşı ne diyim çıkmak istemişti benle..benim okuduğum şehirde..ben de bi he dedim bi yok mırın kırın, o da az şeytan değildi hani derken olmadı..bi gün bu eşimin olduğu yere göreve gitmiş kara havacıydı..salak kafalı işte daha az yazsın diye eşimin tlfnundan aramış beni benim garibimin haberi yok.....ben de tekrar dönünce ta taaaaaaaam eşimi buldum biraz yarım yamalak ve eksik oldu ama özet bu...ankarada bu bahsettiğim kişi de arka binada oturuyodu eşiyle kocişim tabi her görmesinde onu kafa göz dövmek ister falan filan.....ay salakça gibi oldu ama eksiği çok kızlar idare edin

benim şaşkın bana sormuştu biz sevgiliyiz artık demi diyesonra bende bilmemki falan diye nazlanınca o zaman elini ver dedi tuttu pat diye:)

benimkide elimi tuttuğu gece msj attı biz artık sevgilimiyiz die bende dedim ben hiç bir erkek arkadaşımın elini tutup heyecanlanmıyorum tabi sevgiliyiz demiştim

sizin hikayede bir başka hepimizin hikayeler bambaşka ama kaderleriimiz yaşantılarımız aynı Allah askerlerimizi başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…