• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

Kızlar durun ben de anlatayım taaaaaa 5 yıl önceye gittim valla
dersaneden çok yakın bir arkadaşımın kuzeni eşim
beni görmüş evleneceğim kızı buldum demiş
sonra buluşmak istemeler,tanışma çabaları 2ay uğraştı
pes ettim tamam bir çay içelim dedim
arkadaşıma da tek çayla kalır sonra gönderirim dedim
ne çaymış arkadaş 5 yıl sürdü sonunda evlendik:1:

ya bu konu amma reytingliymiş:52: keşkem daha önce açılsaydı:1: hepimizin yüreği kıpırdadı:78:

Allah bizleri ve tüm sevenleri hiiç ayırmasın:69::69::69::69::69::69:

ya bu konu amma reytingliymiş:52: keşkem daha önce açılsaydı:1: hepimizin yüreği kıpırdadı:78:

Allah bizleri ve tüm sevenleri hiiç ayırmasın:69::69::69::69::69::69:

aminnnnn

ay bide sevgiliylen mesajlaşmakta çok önemlidir:)baban yanındadır elinde telefon tık tık:)bide anlamsız sırıtırsın ki şuan bile sırıtıyorum düşününce:)

aminnnnn

ay bide sevgiliylen mesajlaşmakta çok önemlidir:)baban yanındadır elinde telefon tık tık:)bide anlamsız sırıtırsın ki şuan bile sırıtıyorum düşününce:)

yaffff made konuştukça o günlere olan özlemim kat kat artıyo:59: bi de o dönem senle de çok yazışıyoduk ya..bana hep o günleri hatırlatıyosun:31:

aminnnnn

telefon çalyordu ben açayım diyordu babam bir gün tel bende kalsın msjlarına bakayım bana msj atsın diordu :60:

yaffff made konuştukça o günlere olan özlemim kat kat artıyo:59: bi de o dönem senle de çok yazışıyoduk ya..bana hep o günleri hatırlatıyosun:31:

ayy evet ya siz nişanlıydınız biz nişanlanacaktık daha:1:bide bi arkadaş daha vardı hatırlıyomusun oda tabip bi teğmenle evlenecekti...sonra ayrıldı onlar malesef...

Back