kızlar o zamanlardan kalan hepimizin ortak hatırası gece saatlarce telefonda konuşmak sanırım
kulaklar ısınıp kızarana kadar
amin canım gerçekten zor bizimki jandarma köy köy gezdik hep gece görevleri zamansız çalan telefonlar hayırlısıyla bitiyo az kaldı
canım maşallah oğluşuna bayıldım çok tatlııı, sen de fıstık gibisn tatlım. hiç doğum yapmış gibi değilsin valla.
bizim telefon rekorumuz 1.5 saat kızlar. neyseki msn falan da var da telefon manyağı olmaktan kurtulduk
ya bu konu amma reytingliymişkeşkem daha önce açılsaydı hepimizin yüreği kıpırdadı:78:
Allah bizleri ve tüm sevenleri hiiç ayırmasın
aminnnnn
ay bide sevgiliylen mesajlaşmakta çok önemlidir:)baban yanındadır elinde telefon tık tık:)bide anlamsız sırıtırsın ki şuan bile sırıtıyorum düşününce:)
aminnnnn
ay bide sevgiliylen mesajlaşmakta çok önemlidir:)baban yanındadır elinde telefon tık tık:)bide anlamsız sırıtırsın ki şuan bile sırıtıyorum düşününce:)
kzlar yaşlar kaç ve nerelerdesiniz merak ettim ben 23 diyarbakır/hani
ne kadar oldu cnm evleneli senin?23 /eskişehir
yarışmaya katılıomuş gibi oldu
yaffff made konuştukça o günlere olan özlemim kat kat artıyobi de o dönem senle de çok yazışıyoduk ya..bana hep o günleri hatırlatıyosun
yok cnm kpss sınavdan 85 aldım atanmayı beklıyorum :2:27 şimdilik malatyacanım çalışıyo musun
ne kadar oldu cnm evleneli senin?
ne güzel batıdan batıya..bizim burada ömrümüz çürüyo bee22 bir hafta daha tekirdağ sonra çanakkale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?