• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

bizde arkadaş takılıyorduk karşılıklı otururduk hasta olduğumda fln arar 10 sn konuşurdu utanırdı fazla konuşmazdı bir gün sinemaya giderken karşıdan karşıya geçerken elimi tuttu ben eridim tabi çok heyecanlanmıştım yaa o vakit sevgili olduk :78:

ne güzel hepinizin yıllar öncesine dayılı bir hikayesi varmış.bizim o kadar uzun değil.eşim benim memleketimde görev yaparken tanıştık biz.mini etiğim kıvır kıvır saçlarımla aklını başından aldım:63:(o öyle diyo) .tanıştık 1 ay sonra komando kursuna gitti.3 ay sonra geldi.bizde 1.senemizde evlendik.bu kasımda 2. evlilik yıl dönümümüzü kutlucaz inşallah:)

aman be nasıl güzel günlerdi demi kızlar hey gidi hey:69:kalbim çıkacak sanırdım:69::69:

ben hala öyleyim canım ya, kapıdan girse heyecandan dizlerim titrer hala. mideme ağrılar girer eve geleceği zamana yakın. :nazar: az görüşünce mi böyle oluyor, asker eşi olmanın avantajı sanırım biraz da.:97:

bizde arkadaş takılıyorduk karşılıklı otururduk hasta olduğumda fln arar 10 sn konuşurdu utanırdı fazla konuşmazdı bir gün sinemaya giderken karşıdan karşıya geçerken elimi tuttu ben eridim tabi çok heyecanlanmıştım yaa o vakit sevgili olduk :78:

haha süper:)benimkide beni habire arar hocalarla ilgili bişeyler sorardı yüksek yapıyodu bizim okulda o zaman:)nedense hep bizim buraya görevi çıkardı,astsubay öğrencilerini falan getirirdi,şaşkın kerata:)

boşver canım gelmesinin bir de gitmesi var:37: bozduğumuz altınların iadelerini ödüyos daha.....paşan takar ssana:34:

kredi çekmişti iş ciddiye binince düğün için 10binlik bilezik yaptı düğün için aldığınd küçük altın 112 di şimdi 147 iyiki almış sözümü dinledi kar yaptık :21: gelen küçük altınları annesi alcakmış benimkinleride annem alck karışmam kim getirdiyse kayınvalidem götürür :51:

ben hala öyleyim canım ya, kapıdan girse heyecandan dizlerim titrer hala. mideme ağrılar girer eve geleceği zamana yakın. :nazar: az görüşünce mi böyle oluyor, asker eşi olmanın avantajı sanırım biraz da.:97:

kesinlikle katılıyorum,birbirimizden bıkmaya fırsatımız olmuyoki...özlem bu kadar kalıcı yapıyo ilişkilerimizi...

ayy ne güzel hikayelerimiz var dimi yaa:nazar::nazar: allah tamamına erdirsin tatlım.
benimki harpokula davet etmişti beni bi dahaki buluşmada. resmi kıyafetle görünce tabi iyice eridim ben. :69: asker kızıyım halbuki fenalık gelmiş dimi resmi elbiseden ama yok o başkaydı işte.
pat diye öpmüştü yanağımdan. direk mevzuya girmişti.
iyi ki yapmış:69:

ben de sweet yaaa:69: ayyyy ben çok seviyorum yaaaaaaaa:69::69::69::69:

kızlar bu arada aslında bizim çook farklı bi tanışma hikayemiz var...sormayın heee:60:.gerçeğini sadece benim bir iki arkadaşım bilir...ailelere herkese işte ortak arkadaş vasıtasıla diye salladık:33: ilk zamanlar döne döne sorarlardı kafalarına yatmamış olacak ki:1: detaylara girdikçe yeni yalanlar atmak zorunda kalırdım.........amaaaaan öyle ya da böyle bulmuşuz birbirimizi gerisi boooooşşşşş:69::69:

kızlar bu arada aslında bizim çook farklı bi tanışma hikayemiz var...sormayın heee:60:.gerçeğini sadece benim bir iki arkadaşım bilir...ailelere herkese işte ortak arkadaş vasıtasıla diye salladık:33: ilk zamanlar döne döne sorarlardı kafalarına yatmamış olacak ki:1: detaylara girdikçe yeni yalanlar atmak zorunda kalırdım.........amaaaaan öyle ya da böyle bulmuşuz birbirimizi gerisi boooooşşşşş:69::69:

çok merak ettim bak şimdi:1:

aha böyle dedin merakımızı gark ettin:)

ay yan komuşu balkonda çekirdek çitliyo,çekirdekmi çitliyo fındıkmı kırıyo belli değil,nasıl bi ses yaaaaaaa

kredi çekmişti iş ciddiye binince düğün için 10binlik bilezik yaptı düğün için aldığınd küçük altın 112 di şimdi 147 iyiki almış sözümü dinledi kar yaptık :21: gelen küçük altınları annesi alcakmış benimkinleride annem alck karışmam kim getirdiyse kayınvalidem götürür :51:

kızım niye veriyon altınlarını verme bak pişman olursun bebişim:31: bizim arkdş borçlarını ödüyos yoksa diğerlerini aileler takıyo ediyo bize ne:82:

anlat ama ya bizbize konuşuyoruz şurda:)

desene aynı durumdayız:1: aileler ayrıntıları bilmiyor hala. okulda tanıştık o kadar:9:
en kötüsü neydi biliyomusun, düğün günü düğün salonunda gelin odasında bize gelin damat röportajı yaptılar. orda da nasıl tanıştınız diye sormaz mı adam...aman allahım komedi, ne sallamışız eşimle :80::60:

Back