ah canım valla düğünde takılan bütün altınlarımı kayınvalidem aldı üstümden.o yüzden hiç kasmıyorum ben onun düğünü bunun düğünü.kim aldıysa benden o taksın diyorum.atıyorum kenara rahat rahat![]()
ayy ne ayıp yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım valla düğünde takılan bütün altınlarımı kayınvalidem aldı üstümden.o yüzden hiç kasmıyorum ben onun düğünü bunun düğünü.kim aldıysa benden o taksın diyorum.atıyorum kenara rahat rahat![]()
aman be nasıl güzel günlerdi demi kızlar hey gidi heykalbim çıkacak sanırdım
![]()
bizde arkadaş takılıyorduk karşılıklı otururduk hasta olduğumda fln arar 10 sn konuşurdu utanırdı fazla konuşmazdı bir gün sinemaya giderken karşıdan karşıya geçerken elimi tuttu ben eridim tabi çok heyecanlanmıştım yaa o vakit sevgili olduk :78:
aslında hiç sabırlı değilimdir zaten yazları depreşiyodu aşkım![]()
boşver canım gelmesinin bir de gitmesi varbozduğumuz altınların iadelerini ödüyos daha.....paşan takar ssana
![]()
ayy ne ayıp yaaaa![]()
ben hala öyleyim canım ya, kapıdan girse heyecandan dizlerim titrer hala. mideme ağrılar girer eve geleceği zamana yakın.az görüşünce mi böyle oluyor, asker eşi olmanın avantajı sanırım biraz da.:97:
bizde arkadaş takılıyorduk karşılıklı otururduk hasta olduğumda fln arar 10 sn konuşurdu utanırdı fazla konuşmazdı bir gün sinemaya giderken karşıdan karşıya geçerken elimi tuttu ben eridim tabi çok heyecanlanmıştım yaa o vakit sevgili olduk :78:
ben olsam gidip yakasına yapışır seviyorum üüüllleeeeeeennnn derdim habekleyemezdim öyle yıllarca
dermişim..yok be ne gidecem
sonu iyi olmuş ama Allah bozmasın
![]()
ben hala öyleyim canım ya, kapıdan girse heyecandan dizlerim titrer hala. mideme ağrılar girer eve geleceği zamana yakın.az görüşünce mi böyle oluyor, asker eşi olmanın avantajı sanırım biraz da.:97:
benim bıdığın bu konular çok hoşuna gitti kızlar kıpır kıpır maşallah,aşk çocuğu napsın![]()
ben de sweet yaaaayyyy ben çok seviyorum yaaaaaaaa
kızlar bu arada aslında bizim çook farklı bi tanışma hikayemiz var...sormayın heee.gerçeğini sadece benim bir iki arkadaşım bilir...ailelere herkese işte ortak arkadaş vasıtasıla diye salladık
ilk zamanlar döne döne sorarlardı kafalarına yatmamış olacak ki
detaylara girdikçe yeni yalanlar atmak zorunda kalırdım.........amaaaaan öyle ya da böyle bulmuşuz birbirimizi gerisi boooooşşşşş
![]()
kızlar bu arada aslında bizim çook farklı bi tanışma hikayemiz var...sormayın heee.gerçeğini sadece benim bir iki arkadaşım bilir...ailelere herkese işte ortak arkadaş vasıtasıla diye salladık
detaylara girdikçe yeni yalanlar atmak zorunda kalırdım.........amaaaaan öyle ya da böyle bulmuşuz birbirimizi gerisi boooooşşşşş
![]()
kredi çekmişti iş ciddiye binince düğün için 10binlik bilezik yaptı düğün için aldığınd küçük altın 112 di şimdi 147 iyiki almış sözümü dinledi kar yaptıkgelen küçük altınları annesi alcakmış benimkinleride annem alck karışmam kim getirdiyse kayınvalidem götürür
![]()
![]()
![]()