• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem :42:

ben kullanmıyorum canım, kızartma çok yapmıyorum çünkü. eşler seviyor tabi her akşam versen patates kızartmasını yerler:1: benimki de çok seviyor ama yapmamaya çalışıyorum çok yiyor.:56:

kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem :42:

kızartmayı seviyosanız ve yaparım diyosan al bence ama çok yer kaplıyo söyliyim,biz kilo alırız diye kızartma yapmıyoruz,fritözümüzde yok hiçde eksikliğini hissetmedik,tamamen sizin ihtiyaç durumunuza göre canım,mesela bazılarınada ekmek kızartma makinesi çok lüzumsuz gelir ama biz eskittik bile...

günaydın kızlar, keyifli bir gün dilerim . okyonuscuğum ben de çok niyetlendim kaç kere almaya ama fiyatı biraz tuzlu geldi. ama arkadaşlar çok memnun 1 kaşık sıvı yağ ile istediğin gibi kızartma yapıyormuşsun. balık, börek , tavuk ,köfte, patates çok memnunlar.

Canım ben ondan kullanıyorum çok memnunum
kesinlikle tavsiye ediyorum
kızartmalar çok hafif oluyor

ben kullanmıyorum canım, kızartma çok yapmıyorum çünkü. eşler seviyor tabi her akşam versen patates kızartmasını yerler:1: benimki de çok seviyor ama yapmamaya çalışıyorum çok yiyor.:56:

benimkide her öğün patates kızarması ver yer çok seviyor bende napsam ki ya çok istiyor aşkım ondan alalım deyip duruyor kırmayım bari yavrumu alayım haftada bir yaparım :82:

Canım ben ondan kullanıyorum çok memnunum
kesinlikle tavsiye ediyorum
kızartmalar çok hafif oluyor

evet kızartmalar hafif oluyormuş bende duydum onu ama büyük baya yer kaplıycak gerçi o yer kaplar bu yer kaplar diye diye alamıcaz bişi vazgeçiyoruz herşeyden :1:

kızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.:47:

evet kızartmalar hafif oluyormuş bende duydum onu ama büyük baya yer kaplıycak gerçi o yer kaplar bu yer kaplar diye diye alamıcaz bişi vazgeçiyoruz herşeyden :1:

Yer problemi bende de oluyor ama kullanışlı olduğu için gözardı ettim artık yer sorununu
hayatını kolaylaştıracak şeyleri al canım mutlaka yer bulunur:34:

kızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.:47:

canım ben işyerimde hem kendi hem de eşimin soy ismini kullanıyorum.Her iki soy ismini taşımakta benim için gurur verici.
isim konusuna gelince işte onda kıyameti koparırımmmmmmmmm:47:
ben 2 isim koymayı düşünüyorum hem benim istediğim hem eşimin istediği olacak
anneye laf düşmez ne demek ya:47:
erkek tek başına mı yapıp dünyaya getiriyormuş

sweetciğim kadınların kendi soyadlarını kullanması bence kişisel tercih. ama illaki gereklilik değil.eşimin syadı uzun benim kızlık soyadım da eklenince onlarca harf , resmi işlerin içinde olduğum için yazmak hiç işime gelmedi açıkcası. okulda arkadaşlardan kullananlar var. hele bir de bayanın iki ismi varsa düşün yani . yaz yaz bitmiyor.
ama isim koyma işine hiç katılmıyorum ,bunu söyleyen kişinin aklına şaşayım. bir de söyleyen bayansa yazık yani. bizde iki yavrumuzun adınıda eşimle beraber koyduk. baktık ki ikimizde farklı isimler istiyoruz. ikisini de koyduk. yani hem benim istediğim hem de onun istediği oldu.

katılıyorum size hanımlar. ben de hem eşimin hem kendi soyadımı kullanıyorum hem uyumlu hem de güzel duruyor zaten. kendi soyadımı bırakak istemedim, odtü diplomamın üzerinde kocaman kendi adım yazacak ama ben o ismi sileceğim. eşim biraz gurur yaptı ama itiraz etme hakkı yoktu:1: kız çocuklarına iki isim o yüzden koyulmamalı ablacım bence de, belki ilerde iki soyisimi de kullanmak ister, onun yapacağı bi tercih sonuçta. uzuuuun ve uyumsuz bi isim haline gelmediği sürece kullanılabilmeli bence.
çocuk ismi meselesi gerçekten çok saçma. bunu diyen erkek. bi başkasının çocuğu oldu yeni, adam karısının izni olmadan nüfus müdürlüğüne doğru yola çıkmış. seçtiği isim ise karısınınkiyle alakalı dahi değil. ben de bu benim için boşanma sebebi olur dedim.

soyadımı bende değiştirmek istemiyordum iki soyadı kullanıcaktım ama resmi işlerde fln zor oluyormuş 2si birden diye vazgeçtim :82: çocuğa isim konusunda söylenilen zihniyetide kınıyorum :19:

Son düzenleme:
katılıyorum size hanımlar. ben de hem eşimin hem kendi soyadımı kullanıyorum hem uyumlu hem de güzel duruyor zaten. kendi soyadımı bırakak istemedim, odtü diplomamın üzerinde kocaman kendi adım yazacak ama ben o ismi sileceğim. eşim biraz gurur yaptı ama itiraz etme hakkı yoktu:1: kız çocuklarına iki isim o yüzden koyulmamalı ablacım bence de, belki ilerde iki soyisimi de kullanmak ister, onun yapacağı bi tercih sonuçta. uzuuuun ve uyumsuz bi isim haline gelmediği sürece kullanılabilmeli bence.
çocuk ismi meselesi gerçekten çok saçma. bunu diyen erkek. bi başkasının çocuğu oldu yeni, adam karısının izni olmadan nüfus müdürlüğüne doğru yola çıkmış. seçtiği isim ise karısınınkiyle alakalı dahi değil. ben de bu benim için boşanma sebebi olur dedim.

isim koymak sadece babanın yada sadece annenin vereceği bir karar olamaz bence
her ikisi de onun bu dünyaya gelmesine vesile
bir anlaşmazlık varsa bu konuda her iki tarafın isteği de yerine getirilsin
boğarımmm ben kendine başına nüfus müdürlüğünün yolunu tutan adamı:47:

en sinir olduğum şeylerden biri de ailelerin karışmasıdır. kayınvalide kayınpederin ismi konusunda ısrar ederler ya deli olurum. benimkiler korkudan gıklarını çıkaramazlar:1: biz şimdiden karar verdik zaten kız olursa şu erkek olursa bu olsun diye, doğmamış çocuğa don biçtik, fol yok yumurta yok:60:

Back