- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
okyonus ve made size linki mesaj attım bende açılıyo hala silinmemiş valla, matarani gelince söyleriz maduriyetinizi![]()
geldi sweet saol tatlım baktım fotoya merakımı giderdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okyonus ve made size linki mesaj attım bende açılıyo hala silinmemiş valla, matarani gelince söyleriz maduriyetinizi![]()
aşkolsun ne demek asla öyle bi sorunumuz olmaz sor canım benim...ben birtaneye soruyorum mesela....
sağol canım benim
turgay bey'in muayenehanesini arayacktı bugün eşim
bir an önce gitmem lazım
kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem![]()
henüz kalp atışlarını duyamayabilirsiniz çünkü çok minik annesi panik yok![]()
kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem![]()
ben kullanmıyorum canım, kızartma çok yapmıyorum çünkü. eşler seviyor tabi her akşam versen patates kızartmasını yerlerbenimki de çok seviyor ama yapmamaya çalışıyorum çok yiyor.
![]()
Canım ben ondan kullanıyorum çok memnunum
kesinlikle tavsiye ediyorum
kızartmalar çok hafif oluyor
evet kızartmalar hafif oluyormuş bende duydum onu ama büyük baya yer kaplıycak gerçi o yer kaplar bu yer kaplar diye diye alamıcaz bişi vazgeçiyoruz herşeyden![]()
kızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.![]()
kızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.![]()
katılıyorum size hanımlar. ben de hem eşimin hem kendi soyadımı kullanıyorum hem uyumlu hem de güzel duruyor zaten. kendi soyadımı bırakak istemedim, odtü diplomamın üzerinde kocaman kendi adım yazacak ama ben o ismi sileceğim. eşim biraz gurur yaptı ama itiraz etme hakkı yoktukız çocuklarına iki isim o yüzden koyulmamalı ablacım bence de, belki ilerde iki soyisimi de kullanmak ister, onun yapacağı bi tercih sonuçta. uzuuuun ve uyumsuz bi isim haline gelmediği sürece kullanılabilmeli bence.
çocuk ismi meselesi gerçekten çok saçma. bunu diyen erkek. bi başkasının çocuğu oldu yeni, adam karısının izni olmadan nüfus müdürlüğüne doğru yola çıkmış. seçtiği isim ise karısınınkiyle alakalı dahi değil. ben de bu benim için boşanma sebebi olur dedim.