• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

,

iyiyim saol oğluşla uğraşıyorum...oh ne güzel biz tatile gidemedik yine...kampta mıydınız?fikir almak için soruyorum da canım..gerçi yazın siz sıkıldıkça antalyaya inebilirsiniz denize...günübirlik bile gidilebilir:6:

tşk ler canım inşallah seneye sizde gidersiniz yok kampta değildik kıbrıstaydık evet zaten bi gezimiz olmuştu kaş fethiye arası 3 günlük zaten burdur hafta sonu hep antalyadadır

evet yoktum tatlım ara ara girip baktım yine düğünede az kaldı hazırlıklar tamamlandı mı?

yok canım nede tamamlancak ayr şehirlerdeyiz bide nişanlım paso nöbette :51: evimizi tuttuk ben daha göremedim balayı için otel ayarladık okadar işte agustosta nikah gelinlik davetiye nasipse halledicez eylülede esyaları almak kalıcak daha çok işimiz var :6:

hay ben bu vınn mıdır nedir napıyım onu yaa,hani dört çekiodu? tt net de evde bi uyuz zaten. eşimin orda rügarlıymış hava görüntü donuyo hep görüşemedik. neyse bi kaç dk bile olsa gördüm. yorgun görünüyodu:44::59:

hay ben bu vınn mıdır nedir napıyım onu yaa,hani dört çekiodu? tt net de evde bi uyuz zaten. eşimin orda rügarlıymış hava görüntü donuyo hep görüşemedik. neyse bi kaç dk bile olsa gördüm. yorgun görünüyodu:44::59:

kıyamam ya iyidir sen merak etme sweetcim,iyi düşünki iyi olsun...

arkadaşlar bende dıyarbakırda hanıdeyım eşim burda görevli.var mı bu taraflara tayını falan çıkan ya da çevresine

birtaneciğim beni sormuşsun yazamadım eşimle konuşmaya çalışmaktan, daha iyiyiz canım ikimiz de alışmaya başladık. 1 hafta oldu bile. inşallah çok çabuk geçer sağ salim döner diye dua edip duruyorum.o da ortama alışmaya çalışıyor. ama mutlu deil belli stresli çok. inş hasta falan olmaz. :14:

okyonuscum biz karşılıklı içiyoruz valla iyi oluyor:1:

sweet ay sorma uyuz olduğum bi durum o kafanı kaşırken ağzın açıkken bütün namünasip durumlarda cam donabilir:1:

ay bende evlendim ayyaş oldum:24:

bu gidişle bende öyle olcam ya o benim izimden gelicek ya ben onun ama o benim izimden gelicek gibi durmuyor :51:böğürtlenli şarap almıştı bana doğum günümde sürpriz yapmıştı birde pırlanta almıştı evlilik teklif etmişti çok duygulanmıştım :69:hey gidi günler şarap için açacak yoktu açamadı çok sinirlenmişti aldığı pırlantada başparmağıma olmuştu seviyorumben bu paşamı yaa bak aşkım depreşti yine :17:

Back