selam bayanlar.mono canm açık söylim siyah daha sert gösteriyor seni yaptırdığın renk göze batmıyor ama değişim için çok radikal olmuş.yavaş yavaş yapsaydın alışırdın.:)bende değiştireceğim 6 senedir falan hiç boyamadım saçımı çok sıkıldım.sadece uçlarına ışıltı olsun diye açtıracağım.bakalım ben nasıl bir şekilde olacağım:)sanırım hepimiz bunalımdayız..
aa birtane unutmadan facede senin yüklediğin fotolara bakarken eşimde vardı ve eşini simayen tanıdığını söyledi...devre olabilirler sanırım..kaçlı senin eşin bebeişim?
kızlarrrr bi foto daha ekledim ona bakın
asıl renk o aslında diğerleri koyu çıkmış...
tatlişkom eşim 2001li..çok merak ettim şimdi...belki çalıştığı yerden diycem ama siz adanaydınız biz ankara..önce eşimin bir de tuncelisi var..sor bakalım
hıımm yok kız eşim 2004 lü:)okulda belkim simayen görmüştür.ilk görev yeri adanaydı kuzum zaten...öncesi yok.1 sene şırnak geçici görevi var..nası bir geçici görevse 2 hafta demişlerdi 13 ay kalmıştı:S
evet son senesinden tanıyo demek kicanım senin eşin de piyadeydi dimi...adana nasıldı mesai olarak..seneye biz de yazabilcez gerçi ben pek istemiyorum.ççoooooooookk akrabam var adanada da o bakımdan
sweetcim nasılsın canım benim...toparladın mı kendini birazcık
yok canm eşim muhabereci..ama adanayı ben çok çok seviyordum...tekrar gitme şansımız olsa bi an düşünmem
sağol canım düşündüğn için, idare ediyorum.haberlere bakmamaya çalışıyorum. bugün de evlilik yıldönümümüz...sağ salim gelsin de acısını çıkarırız inşallah
sen nasılsın canım
sağol canım düşündüğn için, idare ediyorum.haberlere bakmamaya çalışıyorum. bugün de evlilik yıldönümümüz...sağ salim gelsin de acısını çıkarırız inşallah
sen nasılsın canım
hmmmm inşallah daha güzel yerlere gidersiniziyi geceler
özlem benim için de gez yaa çok istiyorum parisi görmeyi...annen orda mı yaşıyo
selam kızlarrrrrr.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
benm moralim bozuk saçımı boyattım
iğrenç oldu hiç beğenmedim
ağlamak istiyorummmmm
canım gününüz kutlu olsun.....inşallah tatlım yeter ki sağlık olsun...biz de geçen yıl ayrı geçirdiktüm gün belki sürpriz yapar gelir diye beklemiştim zil çalıp da kapıya bir koşuşum vardı ki...sonra karşımda çiçekçi çocuğu bulunca hüngür fış ağlamıştım bu sene biliyorum ki yine ayrıyız ve gelemeyecek.........ama yürekler hep bir.......iyi geceler canım..... bu arada senin face var mıydı..öptm
ben iyiyim canım ailemleyim işte...onlrıda çok özlemişim ama işte bazı sıkıntılara birebir şahit olmak çok üzüyor insanı..bazen uzak olmak daha mı iyi bilmiyorum ki:Sbencilim mi diye düşünüyorum ama dayanamıyor insan...yani anneannem annemlerle kalıyor..çok hasta .yürüyemiyor..anneminde artık sinirleri boulmuş.ağlayıp duruyor...anneannem hep mutsuz resmen öleyim diye dua ediyor.eşimle tatil fotolarına bakıp rahatlatmaya çalışıyordum kendimi deminden beri:S...kıyamıyorum ikisinede...asallahım sağlık versin herkese
kızlar nişanlımla şimdi denizden geliyoruz 11de gittik şimdi geldik güneşe çıkılmıycak saatte gittik ben bide bronzlaşma meraklısı olarak nıvea nın havuç yağındanfelaket yandım yaadüğüne kadar bronz olayım gelinlik güzel dursun diyordum beyaz tenliyim çok iyi bir düşüncedeğilmiş bikinimin boyundan askı yeri kalmış bembeyaz çok kötü duruyor nişianlım açtırmadı askımı ufff ilk kez gittim bu yıl vardı gözüme görüncek rahatladım
bugun şehitler için yürüyüşe gittik annemle....sinirim den deli gibi ağladım..çok utandım gerçekten...bir avuç insandık resmen...gerizekalılar mal mal oturuyorlardı büstün orada ama tayyibe laf olacağı için akepeliler hiç katılır mı....delireceğim...dedim gencecik bedeninizle toprağa size hiç bir saygısı olmayan bu insancıklar için mi girdiniz siz(((çıldıracağım gerçekten çıldıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?