- 31 Mayıs 2009
- 2.303
- 812
- 248
malesef böyle matarani...ben artık hiçbirşeye inanmıyorum hele salak bi gazetede aslında o çocukların kendi arkadaşlarının kurşunuyla öldüğünü okuyunca sinirleirm iyice gerildi,bu kadar komplo teorisi fazla ve bu saçmalıklara inanan insanlar var ya ona inanamıyorum...ve askerin askeri vurduğuna inanan sözde aydınlar var...nerdeyse teröriste sütten çıkma ak kaşık diyecekler mallar
gece 4e kadar bdp denen partinin ve ona oy verenlerin sözde insanların internet sayfalarını sosyal paylaşım yerlerindeki yazılarına yorumlarına baktım....çıldıracaktım...bumu dedim ya insan değiller ama beyin deenen o organa sahipler...nasıl inanırlar dedim...ama bugun yüzüme tokat gibi çarptı dediğin şeyler...bizim sözdde insanlarımız inandıktan sonra ,,biz sokakta saygı duruşu yaparken hayvan gibi oturanları görünce onlara ne dyeyim ki ne diyelim ki...bende artık umursamıcam diyorum nasıl olacaksa !ama yok netin başına oturunca kendimi germekten başka,,,arkadaş ortamında konuşurken karşıdakine şok gözlerle bakmaktan başka elimden bişe gelmiyor...camiyamdan nefret ediyorum,halkımın bilmem kaçından nefret ediyorum...ben bu değildim...Ağrıya gidince daha da kötü olacağım biliyorum onların çine girince ama ne yapacağım bilmiyorum