- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
aaaaa foto koysana bakalım..ağlama canım yaa beğenmediysen tekrar boyatırsın çözümü var nasılsa
amin cnm inşallahh...
çok teşekkür ederim bırtane.inşallah allahım isteyen herkese verır hayırlısıyla kucağına almayı nasıp eder.evet çok haklısın ilk zamanlarda bende çok takmıştım olmuyo olmuyo dıe.takı zamana bırakalım olursa olur dediğim zaman hamıle kaldım.hatta ist gezmeye gıttım çok gezdiğim içinde kanamalarım oldu düşük riskım arttı.iğneler falan şimdi evden dışarı çıkamıyorum yatmak zorundayım.allah kımseye yaşatmasın benım yaşadıklarımı
yeşimcim bak zamanıda su gıbı geçirttık sana.şimdi yatcan kalkcan koçişin gelicek inşallah
canım çok uzun yazmıştım sanane oldu yaa gelmedimii :-(
yok canım henuz gelmedı.bende hangı doktora gıttığını falan öğrenmek ıstedım
eşleriniz her sene sefere çıkıyo mu kızlar?? ay ben de durup durup laf atıyo gibi hissetmeye başladım kendimi
inşşah canım.ama daha gece var ya.koca gece nasıl geççekama çok sewindim tabiki tanıştığımıza.
ben karamel istedm
siyahtı saçım açtırdım
değişik bi renk oldu şimdi(
uyuyunca çabucak geçer
eşleriniz her sene sefere çıkıyo mu kızlar?? ay ben de durup durup laf atıyo gibi hissetmeye başladım kendimi
hiç öyle hıssetme çokda guzel oldu sohbetımıze katıldın.benım eşimde çıkmıyor sefere.çok şukur hep yanımsda[/Qbazı arkadaşlarımın eşleri 5 aylığına gidiyor.çok uzun yaa :-(
allah allah okadar da yazmıştım..canım ben gökalp beye gittim.iyi gibi geldi bana.tabiki 1 kere gittim.smear testi falan yaptı.işte folik asit verdi.ilgili gibiydi yani.memnun kaldım.dilek hanım nasıl ? bu arada ordaki arkadaşın soyadı ZÜR canım
hiç öyle hıssetme çokda guzel oldu sohbetımıze katıldın.benım eşimde çıkmıyor sefere.çok şukur hep yanımsda[/Qbazı arkadaşlarımın eşleri 5 aylığına gidiyor.çok uzun yaa :-(
6 aylığınada gıdıyolar.evet ya çok uzun allah yardımcıları olsun.ben nöbetler yuzunden bıle sankı aylardır gormuyor gıbı özluyorum eşimi.gıtse kesın depresyona gırerım
yok canım eşim tanımadı.banada gökalp beyı çok tavsıye ettıler.ben dılek hanımdan memnun değilim.nezahat hanıma bı kez acıl olarak gıttım memnun kaldım.benım sorunum dılek hanım hıç açıklama yapmıyor durum hakkında bılgı vermıyor testlere falan çağırmıyo saçma sapan bişey anlamadım gıttı.bıde benım sık sık kanamalarım oldu.çok korkuyodum bişey olucak dıe oda hiç açıklma yapmıyodu oluyodum korkudan.bıde hakan beye gıtmıştım salı gunu.oda pek sarmadı:44:nezahat hm.gıdıcem artık
ekledim kızlar fotoları albümüme
samimi fikirleriniz yazın ltfen(
baktım şimdi tatlım bence üzülme yakışmış sen koyu renge alıştığın için sana birden farklı gelmiş gözlerinde bu saç renginde güzel duruyor siyahtaki gibi biraz kullan bence sonra tekrar boyat değişiklik iyidir tabi senin kararın sen bilirsin ama bence üzülme gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?