yesimcim bizim topik bereketlidir bebiş açısından, iyi ki geldin bi sürü bebiş bekleyen arkadaşımız var. darısı başına canım en kısa zamanda olur inşallah.
bende gittim doktora canım.banada verdi folik asit 1 kutu bitti 2.ciye başladım dün.ama hala bi hareket yok.hap kullanmıştım belkide ondan hemen hamile kalmayabilirim.buarada ben egepol.a gittim doktora.Allah nasip ederse hamile kalırsam oraya devam etmek istiyorum.sen nereye gidiyorsun.heralde daha yeni hamilesin dimi.1-2 aylık falan.Allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inş canım..benim marmaristen üst komşum sizin orda.eşinin adı idris..belki eşin tanır..onun eşi iyidir.aynı yerde oturuyosunuz sanırım..senin gene orda gezcek yerlerin var.bizim burası bildiğin köy..hiç birşey yok.sadce deniz için güzel.denize gidioz arada.onun dışında ne doğru düzgün cafe var ne merkez var..ne de insan var.lojmandayım ben ama varya dedikodudan başka birşey yok.pek kimseyle muhattap olmuyorum zaten burdan.başım ağrıcağına kimseyle görüşmem daha iyi.
sağol canım amin inşallah yaa..çok istiyorum.ama hayırlısı tabikii
canım bende egepol.gıdıyorum dılek hanım.10 haftalık bebişim.evet bende oyle bılıyorum hap kullanıldığında rahmın gebelığe hazırlanması bırz zaman alıyormuş.inşallah canım allahım sanada en kısa zamanda nasıp etsın anne olmayı.ben gıttığımde doktor bı yumurta görmüştu bak bunu gebelığe çevırebılırsın dedı bende onu çevırmışım bebişecanım ben lojmanda değilim.onlar lojmandamı.belkı soyadından tanır eşim.evet oyleymiş eşimde anlattığın gıbı söyluyo gelişmemiş oralar.en ıyısını yapıyorsun dedıkodu dınleyıp kafanı şişireceğıne en ıyısı yalnız ol kafan rahat olsun.ben yalnızım dıye sızlenırken aılem belkı hayırlısı boyledır ıyı komşun olucağını nerden bılıyosun sonrada keşke olmasaydı dersın dıyolar.bazen katılıyorum onlarada.o yuzden en ıyısını yapıyosun.bende lojmana çıkınca komşum olur dıe sevınıyordum sen böyle söyleyınce yutkundum doğrusu:44:
amin.kesınlıkle en önemlısı hayırlısı.
sağol canım.inşşah önümüzdeki ay burdan müjdeyi werrim size
müjdeli haberını beklıycez o zaman.:44: bızlerın anne olması nasıl zor olmasınkı 3 gunde bır nöbet tutan eş.dınlensın mı çalışsınmı
.-) aynen ne yapsın bilmiom valla2 si bir arada
selam kızlarrrrrr.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
benm moralim bozuk saçımı boyattım
iğrenç oldu hiç beğenmedim
ağlamak istiyorummmmm
yeşim ve purple ne güzel ortak yanlarınız da çıktı..hoşgeldiniz tekrar
yeşimcim bebek fikrini çok düşünme..abuk subuk aklına geldikçe test yapma(ben öyleydim de) inş en kısa zamanda gelir bebişin..purple çok güzel yeni heyecanınız daha sağlıkla kucağına al inşallah
selam kızlarrrrrr.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
benm moralim bozuk saçımı boyattım
iğrenç oldu hiç beğenmedim
ağlamak istiyorummmmm
değiştirilmesi zor bı renk mı?canını sıkma tekrar değiştirirsin.
tşk..hoşbulduk..eskiden yani doğum kontrol hapı içerken paranoyak olmuştum acaba hamileyim mi falan die..:-*)şimdide tam tersini istiyorum..yani hamile olmak adetim 1 gün gecikti hemen test yapçaktım ki hastalandım ama napalım sağlık olsun.
yeşim ve purple ne güzel ortak yanlarınız da çıktı..hoşgeldiniz tekrar
yeşimcim bebek fikrini çok düşünme..abuk subuk aklına geldikçe test yapma(ben öyleydim de) inş en kısa zamanda gelir bebişin..purple çok güzel yeni heyecanınız daha sağlıkla kucağına al inşallah
çok iyi anlıyorum..hayırlı zamanda gelsin inş annesine
çok teşekkür ederim bırtane.inşallah allahım isteyen herkese verır hayırlısıyla kucağına almayı nasıp eder.evet çok haklısın ilk zamanlarda bende çok takmıştım olmuyo olmuyo dıe.takı zamana bırakalım olursa olur dediğim zaman hamıle kaldım.hatta ist gezmeye gıttım çok gezdiğim içinde kanamalarım oldu düşük riskım arttı.iğneler falan şimdi evden dışarı çıkamıyorum yatmak zorundayım.allah kımseye yaşatmasın benım yaşadıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?