• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

aaaaa foto koysana bakalım..ağlama canım yaa beğenmediysen tekrar boyatırsın çözümü var nasılsa:34:

canım şimdi çekiliyim foto ekliycem albüme hemen
yorumlarınız benim çok önemli gelecek hafta sonu tekrar boyatmayı düşünüyorum
en azından biraz koyultmayı...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim bırtane.inşallah allahım isteyen herkese verır hayırlısıyla kucağına almayı nasıp eder.evet çok haklısın ilk zamanlarda bende çok takmıştım olmuyo olmuyo dıe.takı zamana bırakalım olursa olur dediğim zaman hamıle kaldım.hatta ist gezmeye gıttım çok gezdiğim içinde kanamalarım oldu düşük riskım arttı.iğneler falan şimdi evden dışarı çıkamıyorum yatmak zorundayım.allah kımseye yaşatmasın benım yaşadıklarımı

çooook geçmiş olsun canım yaaa..aman dikkat et canım şu bir kaç hafta önemli sizin için....sevdiğin şeylerle uğraş..yatmanın keyfini çıkar..doğduktan sonra vakit olmuyo çünkü:6:

bu arada aksaz lafını görmüştüm az önce..kampa gitmiştik..lojmanlara ayılıp bayılmıştım..ne muhteşem yerdi..çok şanslısınız orda oturduğunuz için...:9:

yok canım henuz gelmedı.bende hangı doktora gıttığını falan öğrenmek ıstedım

allah allah okadar da yazmıştım..:-) canım ben gökalp beye gittim.iyi gibi geldi bana.tabiki 1 kere gittim.smear testi falan yaptı.işte folik asit verdi.ilgili gibiydi yani.memnun kaldım.dilek hanım nasıl ? bu arada ordaki arkadaşın soyadı ZÜR canım

ben karamel istedm

siyahtı saçım açtırdım

değişik bi renk oldu şimdi :((

üzülme canım tekrar boyatırsın bir kaç hafta kullan böyle saçın yıpranır hemen boyatma okadarda renk düşündün burda hay Allah yaa olur öyle şey sıkma canını bir kez benim kuaför kısacık kesmişti saçımı bir yılda ancak şekil aldı bak benim durumumdada olabilirdin :8:

allah allah okadar da yazmıştım..:-) canım ben gökalp beye gittim.iyi gibi geldi bana.tabiki 1 kere gittim.smear testi falan yaptı.işte folik asit verdi.ilgili gibiydi yani.memnun kaldım.dilek hanım nasıl ? bu arada ordaki arkadaşın soyadı ZÜR canım

yok canım eşim tanımadı.banada gökalp beyı çok tavsıye ettıler.ben dılek hanımdan memnun değilim.nezahat hanıma bı kez acıl olarak gıttım memnun kaldım.benım sorunum dılek hanım hıç açıklama yapmıyor durum hakkında bılgı vermıyor testlere falan çağırmıyo saçma sapan bişey anlamadım gıttı.bıde benım sık sık kanamalarım oldu.çok korkuyodum bişey olucak dıe oda hiç açıklma yapmıyodu oluyodum korkudan.bıde hakan beye gıtmıştım salı gunu.oda pek sarmadı:44:nezahat hm.gıdıcem artık

hiç öyle hıssetme çokda guzel oldu sohbetımıze katıldın.benım eşimde çıkmıyor sefere.çok şukur hep yanımsda:46:[/Qbazı arkadaşlarımın eşleri 5 aylığına gidiyor.çok uzun yaa :-(

6 aylığınada gıdıyolar.evet ya çok uzun allah yardımcıları olsun.ben nöbetler yuzunden bıle sankı aylardır gormuyor gıbı özluyorum eşimi.gıtse kesın depresyona gırerım:27:

yok canım eşim tanımadı.banada gökalp beyı çok tavsıye ettıler.ben dılek hanımdan memnun değilim.nezahat hanıma bı kez acıl olarak gıttım memnun kaldım.benım sorunum dılek hanım hıç açıklama yapmıyor durum hakkında bılgı vermıyor testlere falan çağırmıyo saçma sapan bişey anlamadım gıttı.bıde benım sık sık kanamalarım oldu.çok korkuyodum bişey olucak dıe oda hiç açıklma yapmıyodu oluyodum korkudan.bıde hakan beye gıtmıştım salı gunu.oda pek sarmadı:44:nezahat hm.gıdıcem artık

anladım canım.Gökalp bey.e git istersen.çok espirili :-) ve açıklama yapıyor.ben daha hapı bırakmak istiyorum dedğim an hereşeyi anlattı bana.soru sormadım hiç.merak ettiklerimi söledi.

ekledim kızlar fotoları albümüme

samimi fikirleriniz yazın ltfen:((

baktım şimdi tatlım bence üzülme yakışmış sen koyu renge alıştığın için sana birden farklı gelmiş gözlerinde bu saç renginde güzel duruyor siyahtaki gibi biraz kullan bence sonra tekrar boyat değişiklik iyidir tabi senin kararın sen bilirsin ama bence üzülme gayet güzel :71:

baktım şimdi tatlım bence üzülme yakışmış sen koyu renge alıştığın için sana birden farklı gelmiş gözlerinde bu saç renginde güzel duruyor siyahtaki gibi biraz kullan bence sonra tekrar boyat değişiklik iyidir tabi senin kararın sen bilirsin ama bence üzülme gayet güzel :71:

offf çok kötü hissediyorum ya sanki ben değil bi başkası gibi:(

biraz daha koyu olsaydı tamam diycem ama çok değişik geldi bana:(

Back
X