merhaba derincim, sen sakın üzülme bebişini düşün olur mu, eşlerimiz şu anda aynı şehirde. bu olaylar ders olmuş olmalı ki büyük önlemler alınıyor artık. haberleri bile izleyemiyorum ben.
evet güçlüyüz,öyle olmak zorundayız. yalnız yaşamaya alışmak zorundayız. içimiz kan ağlasa da göz yaşlarımızı içimize akıtmak zorundayız.eşlerimizi gözü yaşlı uğurlamamak için ayakta durmalıyız. ama keşke eşlerimizin uğruna savaş verdiği milletimiz de bizlere destek olabilse, magazin programlarını izlemekten ülke gerçeklerine de vakit ayırabilse biraz...beleş yaşayan,orduevlerinde keyif çatan kadınlar olarak görmeseler bizi...
Merhaba kızlar. Ne var ne yok? Moraller bozukTatili yarıda kestik hiç önemi yok...Şehitlerimiz bizleri çok üzdü. geride kalanlara sabır versin rabbim...eşim gitti Diyarbakır'da Takviye olarak Normalde de ara sıra gidiyorlardı ama bu kez çok başka...Sağ salim gidip gelecek inşallah...
Allah hepsini korsun...
Rabbim hepsini korusun.inş.sağ sağlim dönerler...
özlemcim hoşgeldin ne güzel bi yere gitmişsin hem de ailene kavuşmuşsun canım tadını çıkar, özlemek de güzel olur hem
selam kizlaaarrr nasilsiniz ben paristeyim anneme babama kavustumburasi cok tuhaf bi yer sokaklar bombos...simdiden ozledim turkiyeyi ve tabi kocami
Oooo gez Özlem'cim gez bizim içinde gez tatlım:)
selam kizlaaarrr nasilsiniz ben paristeyim anneme babama kavustumburasi cok tuhaf bi yer sokaklar bombos...simdiden ozledim turkiyeyi ve tabi kocami
saol kuzum evet annemlerin yayinda biraz teselli buluyorum en azindan..sen naptin gitti mi esin
oh canım ailene kavuştun tadını çıkar sonrada kocişinin yanında olcn ne güzel
monaya bol bol boş fotoğraflar çekicektin unutma tembihliyordu hep
evet canım gönderdik 2 gün oldu. takvimleri saymaya başladım. annemler de yok yalnızım evde,
evet bebisim aslinda accik ayrilik fena olmuyomus eee anlasin kiymetimiaklimda bol bol bos foto cekip faceye atacam isteyen alip kendini montajlasin hani su behlulun odasindaki foto varya eyik eyfel kulesi ondan da cekeyim diyom havam olur hakkaride bakar bakar ic cekerim
çek bol bol canım boş foto eyfel kulesindede çek kendini sonra yanına eşini monte edersin birlikte paris tatili oh miss
slm kızlar..aranıza yeni katıldım..bende asker eşiyim..eşim nöbetçi çok sıkıldım..
slm kızlar..aranıza yeni katıldım..bende asker eşiyim..eşim nöbetçi çok sıkıldım..
hehehehehe kiizz dogru dedin bak o hic aklima gelmemisti...hatta kamuflajli resimlerini monte edeyim hahahahahaha.....orda boyle gezdik derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?