içim sıkılıyor,acıyor...ne için kim için can veriyorlarbelli olsa insan bu kadar üzülmezdi sanırım.ama iki gün sonra hiç böyle bişe yaşamamışız gibi devam edecek herşey silbaştan.ta ki diğer şehit haberlerine kadar.
Haydi Tek Millet Tek Bayrak Diyelim nasıl bu cumhuriyeti kurarken genç yaşlı bir bütün oldu isek! vatan haini PKK`lılalara dur demek içinde birlik olalım. Asalım evimize işyerimize arabamıza Türk Bayrağını... gelincik tarlasına çevirelim vatanımızı öz yurdumuzu...
selam kızlar..
allah kahretsin ya duyduğumdan beri ağlamaktan helak oldum! lanet olası yaratıklar..
allah korusun eşlerimizi we tüm askerlerimizi..
13 şehit...Söylenecek çok fazla şey var ama sadece şunları söylemek istiyorum; Allah analara,babalara,eşelere sabır versin...Onlar SAĞOLSUN...
Kızlar eşime dün telefon geldi,tatili sonlandırdık Urfa'ya dönmemeiz gerekiyor. Şu an Ankara'dayız eşim dinleniyor. 1 saate kadarda çıkıcaz yola. Akşama Urfa'da olcaz inşallah. Eşim galiba Diyarbakır'a gidicek...Kayınvalideme bi şeyler söyledi o da bizimle geliyor. Galiba benim üzülmemem için söyleyemiyor gideceğini...Yoksa kayınvalidem şdaha sonra gelecekti...Ne olur bütün askerlerimiz için dua edelim...
hayırlı kandiller hayırlı cumalar.....içim çok sıkkın bugün...yüreğim kapkaranlık bir köşede boğuluyo sanki...akıtamadığım gözyaşlarım geri dönmek bilmiyor.........
eşimi yolladım dün sabah ellerimle...diyarbakıra...eve geldiğimizde 13 şehit haberini aldık. eşim dünden beri orduevinde diğer askerlerle birlikte beklemede. olayların olduğu yer eşimin görev yerine çok yakın...
o gitmeden önce başladım ağlayama, onu gördükçe sarıldıkça ağlayasım geldi hep. zor tuttum. yemin ettirdi bana ağlamayacaksın diye. dünden beri ağlıyorum. ailece psikolojimiz bozuk.eşime çık gel diyorum. istemiyorum artık pisi pisine ölümler görmek. eşimi ellerimle orada tutmak istemiyorum 3 kuruş maaş için. vatan için değil, vatan istanbulda bir cadde sadece. millet özerklik ilan etti. ne işi var eşimin orda...lanet olsun,gidip tutup getirmek istiyorum onu evimize. 2 yıl firar etsin sonra da hapis tazminat hiç biri umrumda değil...
eşimi yolladım dün sabah ellerimle...diyarbakıra...eve geldiğimizde 13 şehit haberini aldık. eşim dünden beri orduevinde diğer askerlerle birlikte beklemede. olayların olduğu yer eşimin görev yerine çok yakın...
o gitmeden önce başladım ağlayama, onu gördükçe sarıldıkça ağlayasım geldi hep. zor tuttum. yemin ettirdi bana ağlamayacaksın diye. dünden beri ağlıyorum. ailece psikolojimiz bozuk.eşime çık gel diyorum. istemiyorum artık pisi pisine ölümler görmek. eşimi ellerimle orada tutmak istemiyorum 3 kuruş maaş için. vatan için değil, vatan istanbulda bir cadde sadece. millet özerklik ilan etti. ne işi var eşimin orda...lanet olsun,gidip tutup getirmek istiyorum onu evimize. 2 yıl firar etsin sonra da hapis tazminat hiç biri umrumda değil...
yok içim ferahlamaz mümkün değil. güvenmiyorum artık TSK'ya. eşimi görevi ve eğitimi dışında bir göreve atadılar. resmen yem yapıyorlar eşlerimizi. hiç bir profesyonellik yok. hiç bir güvenlik önemli yok. bordo bereli ekipler ankarada gölbaşında ve boluda neyi bekliyor? 13 şehit verildikten sonra desteğe gitmişler. bu kadar salaklık olamaz...bu kadar aciz bi silahlı kuvvetler olamaz. hiç duydunuz mu bi paşanın oğlunun ya da milletvekili damadının şehit düştüğünü? istemiyorum yok, eşimin bu orduda görev yapmasını istemiyorum. istifa hakkı bile yok, itiraz hakkı bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?