• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

merhaba derincim, sen sakın üzülme bebişini düşün olur mu, eşlerimiz şu anda aynı şehirde. bu olaylar ders olmuş olmalı ki büyük önlemler alınıyor artık. haberleri bile izleyemiyorum ben.

Evet canım üzülmemeye çalışıyorum. Sağ salim gelecek inşallah. Senin eşin ve diğer askerlerimiz de öyle... Evet canım dikkatler orada hep çok sıkı şu an.

evet güçlüyüz,öyle olmak zorundayız. yalnız yaşamaya alışmak zorundayız. içimiz kan ağlasa da göz yaşlarımızı içimize akıtmak zorundayız.eşlerimizi gözü yaşlı uğurlamamak için ayakta durmalıyız. ama keşke eşlerimizin uğruna savaş verdiği milletimiz de bizlere destek olabilse, magazin programlarını izlemekten ülke gerçeklerine de vakit ayırabilse biraz...beleş yaşayan,orduevlerinde keyif çatan kadınlar olarak görmeseler bizi...

yüzde yüz katılıyorum..biz zaten bunlar bile bile evlendik eşlerimizle....lütfen dik dur canım...gün kendini koyuverme günü değil.......biz kendi doğrularımızla varız ve varolmaya da devam edeceğiz...gün olur devran döner inşallah..Allah büyük..

Merhaba kızlar. Ne var ne yok? Moraller bozuk:50: Tatili yarıda kestik hiç önemi yok...Şehitlerimiz bizleri çok üzdü. geride kalanlara sabır versin rabbim...eşim gitti Diyarbakır'da:43: Takviye olarak:50: Normalde de ara sıra gidiyorlardı ama bu kez çok başka...Sağ salim gidip gelecek inşallah...
Allah hepsini korsun...

inşallah Derincim tabi ki gelecek...zaman çok çabuk geçiyor..geçen sene 18 temmuzda ayrılmıştık biz..rüzgar gibi geçti şimdi oğluş büyüdü yaramazlıklara başladı...

Rabbim hepsini korusun.inş.sağ sağlim dönerler...

amin canım amiiiiinnn

selam kizlaaarrr nasilsiniz ben paristeyim anneme babama kavustum:66::66: burasi cok tuhaf bi yer sokaklar bombos...simdiden ozledim turkiyeyi ve tabi kocami:34::34:

özlemcim hoşgeldin ne güzel bi yere gitmişsin hem de ailene kavuşmuşsun canım tadını çıkar, özlemek de güzel olur hem :34:

selam kizlaaarrr nasilsiniz ben paristeyim anneme babama kavustum:66::66: burasi cok tuhaf bi yer sokaklar bombos...simdiden ozledim turkiyeyi ve tabi kocami:34::34:

oh canım ailene kavuştun tadını çıkar sonrada kocişinin yanında olcn ne güzel:21:

monaya bol bol boş fotoğraflar çekicektin unutma tembihliyordu hep:1:

oh canım ailene kavuştun tadını çıkar sonrada kocişinin yanında olcn ne güzel:21:

monaya bol bol boş fotoğraflar çekicektin unutma tembihliyordu hep:1:

evet bebisim aslinda accik ayrilik fena olmuyomus eee anlasin kiymetimi :34::34: aklimda bol bol bos foto cekip faceye atacam isteyen alip kendini montajlasin :1::1: hani su behlulun odasindaki foto varya eyik eyfel kulesi ondan da cekeyim diyom havam olur hakkaride bakar bakar ic cekerim :1::1::1:

evet bebisim aslinda accik ayrilik fena olmuyomus eee anlasin kiymetimi :34::34: aklimda bol bol bos foto cekip faceye atacam isteyen alip kendini montajlasin :1::1: hani su behlulun odasindaki foto varya eyik eyfel kulesi ondan da cekeyim diyom havam olur hakkaride bakar bakar ic cekerim :1::1::1:

çek bol bol canım boş foto eyfel kulesindede çek kendini sonra yanına eşini monte edersin birlikte paris tatili oh miss:60::60:

çek bol bol canım boş foto eyfel kulesindede çek kendini sonra yanına eşini monte edersin birlikte paris tatili oh miss:60::60:

hehehehehe kiizz dogru dedin bak o hic aklima gelmemisti...hatta kamuflajli resimlerini monte edeyim hahahahahaha.....orda boyle gezdik derim:60::60::60::60:

hehehehehe kiizz dogru dedin bak o hic aklima gelmemisti...hatta kamuflajli resimlerini monte edeyim hahahahahaha.....orda boyle gezdik derim:60::60::60::60:

çok iyi olur kamuflajlı gezdik komutan karısı olduğumu görsünler diye dersin havan olur hem eyfel kulesindesin hem komutan karısı :60:

Son düzenleme:
Back
X