keşke gurur yapmasa da gelse,dinlese beni...
yok zaten yazacağım yerlere yazdım canım, dilekçe verdim gerekli yerlere. eşime bişey olursa hiçbirine hakkım helal değil.
Allah korusun canım...görüşmek üzere
eşimi yolladım dün sabah ellerimle...diyarbakıra...eve geldiğimizde 13 şehit haberini aldık. eşim dünden beri orduevinde diğer askerlerle birlikte beklemede. olayların olduğu yer eşimin görev yerine çok yakın...
o gitmeden önce başladım ağlayama, onu gördükçe sarıldıkça ağlayasım geldi hep. zor tuttum. yemin ettirdi bana ağlamayacaksın diye. dünden beri ağlıyorum. ailece psikolojimiz bozuk.eşime çık gel diyorum. istemiyorum artık pisi pisine ölümler görmek. eşimi ellerimle orada tutmak istemiyorum 3 kuruş maaş için. vatan için değil, vatan istanbulda bir cadde sadece. millet özerklik ilan etti. ne işi var eşimin orda...lanet olsun,gidip tutup getirmek istiyorum onu evimize. 2 yıl firar etsin sonra da hapis tazminat hiç biri umrumda değil...
eşimi yolladım dün sabah ellerimle...diyarbakıra...eve geldiğimizde 13 şehit haberini aldık. eşim dünden beri orduevinde diğer askerlerle birlikte beklemede. olayların olduğu yer eşimin görev yerine çok yakın...
o gitmeden önce başladım ağlayama, onu gördükçe sarıldıkça ağlayasım geldi hep. zor tuttum. yemin ettirdi bana ağlamayacaksın diye. dünden beri ağlıyorum. ailece psikolojimiz bozuk.eşime çık gel diyorum. istemiyorum artık pisi pisine ölümler görmek. eşimi ellerimle orada tutmak istemiyorum 3 kuruş maaş için. vatan için değil, vatan istanbulda bir cadde sadece. millet özerklik ilan etti. ne işi var eşimin orda...lanet olsun,gidip tutup getirmek istiyorum onu evimize. 2 yıl firar etsin sonra da hapis tazminat hiç biri umrumda değil...
Canım sen hem asker bir babanın kızı ve asker eşi olarak güçlü bir kadınsın zaten.Bu kötü günlerde atlatılacak sağ salim inşallah.Çok zor olduğunu biliyorum ama eşini gönderdiğin gibi geri gelecek inşallah.Dualarım da tüm asker ve eşleri de var.
sağol angel, sizlerin duaları benim için çok önemli artık. güçlüyüm evet, elime silahı alıp gidip bi kaç tanesini temizlemek istiyorum, eşimi korumak istiyorum sanki. ama artık inancımı kaybettim. bu memlekete, bu memleketin insanına, yöneticisine...bunlar için feda edilmemeli bu canlar. artık değmediğini düşünüyorum ben bile
evet acım fazla,hepinizin beni anladığını da biliyorum. bizlerin vergileriyle maaş alan milletvekili geçinenler ve sözde özerlik ilan edenleri görünce de kendimi tutamıyorum, şike operasyonunda sokağa dökülenler nerde şimdi?artık vatan sağolsun bile diyemiyor insanlar...
derincim iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi yalnız kalmazsın..
eşini de Allahım korusun inşallah.
dualarım sizinle...
Merhaba kızlar. Ne var ne yok? Moraller bozukTatili yarıda kestik hiç önemi yok...Şehitlerimiz bizleri çok üzdü. geride kalanlara sabır versin rabbim...eşim gitti Diyarbakır'da Takviye olarak Normalde de ara sıra gidiyorlardı ama bu kez çok başka...Sağ salim gidip gelecek inşallah...
Allah hepsini korsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?