Asker Eşleri

RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE NE OLUR VATANIMIZI VE HEPİMİZİ CAN PARELERİMİZİ KORU.....

allahım ne olur artık ya profesyonel ordu istiyorum ben duyduğumdan beri gözyaşlarım dinmiyor hergün içim parçalanıyorr.. bitsin artık bitsinnn bitsinn istiyorum...

daha üç aylık tecrübesiz ciğerparelerimizin oralara gönderilmesini istemiyorumm.. daha eline silah almayı bilmeyen yavrular yem ediliyor resmen şu anayasa mı çıkacak tsknın yapısı mı değişecek ne olursa olsun yeter bu kadar canımın yandığı.......

sweetcim, birtane güçlü olun kızlarr, çok zor biliyorum ama dua edelim hep birlikte..
bizler yanınızdayız, allah hepsini korusun...

derincim iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi yalnız kalmazsın..

eşini de Allahım korusun inşallah.

dualarım sizinle...

Son düzenleme:

Canım seni çok iyi anlıyorum.Benim eşimde çok zor bir yerde görev yaptı.Haberleri bile izlemeye korkardım.Ama bunu ona hissettirmedim.O da bana anlatmazdı.Eşine destek olmalısın .
Güçlü olmalısın.Bir avuç çapulcunun hakkından Türk ordusu elbet gelecektir.Asker eşi olmak ,yaşadıklarımız zor ama gururluyuz.Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak,
Bu günlerde geçecek elbet.

Canım sen hem asker bir babanın kızı ve asker eşi olarak güçlü bir kadınsın zaten.Bu kötü günlerde atlatılacak sağ salim inşallah.Çok zor olduğunu biliyorum ama eşini gönderdiğin gibi geri gelecek inşallah.Dualarım da tüm asker ve eşleri de var.

sağol angel, sizlerin duaları benim için çok önemli artık. güçlüyüm evet, elime silahı alıp gidip bi kaç tanesini temizlemek istiyorum, eşimi korumak istiyorum sanki. ama artık inancımı kaybettim. bu memlekete, bu memleketin insanına, yöneticisine...bunlar için feda edilmemeli bu canlar. artık değmediğini düşünüyorum ben bile

sweetciğim seni inan çok çok iyi anlıyorum...eşimde geçmişte şu güneş operasyonuna gittiğinde çıldırcaktım...ama kuzucum yönetenlere inancın olmasada ülke için değmez deme cnım...çok kanlar aktı ülke için inşallah eşin sağ sağlım gelecek...insan biliyorum kalbini çıkarıp sıkmak istiyor resmen ...off offf

canım yeni ayrıldınız diye acına veriyorum ama yine de iki düşünüp bir konuş bence..sana yakışmıyor tatlım

evet acım fazla,hepinizin beni anladığını da biliyorum. bizlerin vergileriyle maaş alan milletvekili geçinenler ve sözde özerlik ilan edenleri görünce de kendimi tutamıyorum, şike operasyonunda sokağa dökülenler nerde şimdi?artık vatan sağolsun bile diyemiyor insanlar...

herkes kendi yanlışından mesul..herkes kendi vicdanından sorumlu..bizler de böyle yaparsak ne olur ya sonra.........ben milyon kere derim vatan sağolsun diye

biz asker eşlerıne güçlü olmak yakışır dıye düşünüyorum.bız boyun eğmeyız eğdiririz

evet güçlüyüz,öyle olmak zorundayız. yalnız yaşamaya alışmak zorundayız. içimiz kan ağlasa da göz yaşlarımızı içimize akıtmak zorundayız.eşlerimizi gözü yaşlı uğurlamamak için ayakta durmalıyız. ama keşke eşlerimizin uğruna savaş verdiği milletimiz de bizlere destek olabilse, magazin programlarını izlemekten ülke gerçeklerine de vakit ayırabilse biraz...beleş yaşayan,orduevlerinde keyif çatan kadınlar olarak görmeseler bizi...

annemlere geldim arada girip okuyorum kızlar moralim bozuk yazmak istemiyorum içim sıkılıyor,bogazım düğüm düğüm.inş. sonu gelir bu acıların...

Merhaba kızlar. Ne var ne yok? Moraller bozuk Tatili yarıda kestik hiç önemi yok...Şehitlerimiz bizleri çok üzdü. geride kalanlara sabır versin rabbim...eşim gitti Diyarbakır'da Takviye olarak Normalde de ara sıra gidiyorlardı ama bu kez çok başka...Sağ salim gidip gelecek inşallah...
Allah hepsini korsun...

merhaba derincim, sen sakın üzülme bebişini düşün olur mu, eşlerimiz şu anda aynı şehirde. bu olaylar ders olmuş olmalı ki büyük önlemler alınıyor artık. haberleri bile izleyemiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…