Asker Eşleri

karar verdim canım karamel yapcam:)
ya ama rengi beğenirsem ve diplerim geldiğinde
tekrar karamele mi boyatmam lazım aynı rengi elde etmek için?
saçma oldu biraz ama

doğal saç rengin nasıl..mesela ben dip gelince hep kendim boyarım tutar..koyu sarıya boyuyorum..karamel tutuyor :)

ay canım kıyamam..sabret gidecekler elbet..

kızlar eşimi az önce yolladım 3 yıldır evliyiz nöbetler dışında ayrı kalmadık...şuan çok kötüyüm resmen canımdan can gitti...içim yanıyo kalbimi avuçlar arasında sıkıyolar sanki

kızlar eşimi az önce yolladım 3 yıldır evliyiz nöbetler dışında ayrı kalmadık...şuan çok kötüyüm resmen canımdan can gitti...içim yanıyo kalbimi avuçlar arasında sıkıyolar sanki

öcelikle iyi geceler Allah kavuştursun inş hayırlısıyla döner benim eşim 3 aydır yok cuma günü gelicek inş bende senden farksızım

öcelikle iyi geceler Allah kavuştursun inş hayırlısıyla döner benim eşim 3 aydır yok cuma günü gelicek inş bende senden farksızım

iyi geceler canım hoşgeldin...allahım kimseyi eşinden yuvasından ayrı koymasın...senin eşin nerde ...bizim tayin hakkariye çıktı çok şükür merkez ben de gidebilcem ama 1 ay ayrı kalacaz...sokakta vurulan şehitlerimizden sonra iyice psikolojim bozuldu...sık sık tembih ettim ben gelmeden sakın dışarı çıkma diye sanki ben koricam ama yürek işte dayanmıyor

teşekkürler canım..Amin gerçekten ayrılık zor oluyor .benim eşimde geçici görev yurtdışında evet seninde gidebilecek olman teselli tabi Allahım yardımcınız olsun nerdeydiniz de hakkari çıktı canım...bide sakın canını sıkma her zaman söylerim ki kanıtlanmıştır insan olumsuzlukları çekiyor kendine, ne kadar ordaki görev süreniz...

özlemcim kısa bir ayrılık öyle düşün hemen yanına gideceksin,allah başka ayrılık vermesin inşallah...

sweetcim allah sanada bol sabır versin canım benim,kıyamam sana ya...

işte buyüzden herkes boyatma dio çünkü simsiyah kendi rengi
ama sıkıldım.
hafta sonu düşünüyorum boyatmayı bakalım:)

benimde saçlarım simsiyahtır boya gibi.denemediğim renkte kalmadı.ama artık duruldum boyamıyorum:)böylesi daha iyi uğraşmak zorunda kalmıyorum.birde ben uzatmaya çalışıyorum ondan boyamak istemedim.seneye inşallah.boyayınca bizede gösterirsin merak ettim.

Allah kavuştursun hayatım.kısa bir ayrılık olucak üzme kendini.bundan sonrası içinde bol bol dua et.kolay geçicek bak görüceksin.ben ayrı olduğum halde alıştım sende oraya alışmaya fırsat bulmadan bitiverir inşallah.

ah canım benim ya kıyamam sana Allah daha uzun ayrılıklar vermesin , sabret 1 ay kısa bi zaman.
canım benpek boyamadım saçımı en son 3 sene önce boyamıştım.
bi boyayım hevesim geçsin değişiklik olsun siyaha dönmek kolay zaten.
boyatıyım alırım fikirlerinizi canım:)

canım benpek boyamadım saçımı en son 3 sene önce boyamıştım.
bi boyayım hevesim geçsin değişiklik olsun siyaha dönmek kolay zaten.
boyatıyım alırım fikirlerinizi canım:)
[/QUOTE]

değişiklik her zaman iyi geliyor insana.benimde 1 senem var.şaşırtıcam seni diyorum eşime.köklü bir değişikliğe ihtiyacım olduğu kesin.doğumdan sonra birazcık saldım kendimi sankiseneye bende bakır tonlarını düşünüyorum.önce b kalça hizasına gelsin ama saçlar.boya çok yıpratıyo malesef.yada yanlış boya!şöyle az yıpratan zarar vermeyen boya varmıdırki

[QUOTEjelyb10;20075377] [/QUOTE]

değişiklik her zaman iyi geliyor insana.benimde 1 senem var.şaşırtıcam seni diyorum eşime.köklü bir değişikliğe ihtiyacım olduğu kesin.doğumdan sonra birazcık saldım kendimi sankiseneye bende bakır tonlarını düşünüyorum.önce b kalça hizasına gelsin ama saçlar.boya çok yıpratıyo malesef.yada yanlış boya!şöyle az yıpratan zarar vermeyen boya varmıdırki[/QUOTE]

aynen canım değişimi iyidir:) benim saçlarım belimde uzun baya.
valla hiç bi fikrim yok boyalar hakkında ama hepsi yıpratır az da olsa...

Son düzenleme:

özlemcim kısa bir ayrılık öyle düşün hemen yanına gideceksin,allah başka ayrılık vermesin inşallah...

sweetcim allah sanada bol sabır versin canım benim,kıyamam sana ya...

tatlım adanadaydık...teşekkür ederim kızlar inanın burda rahatlıyorum...en azından anneme gidiyorum bu biraz teselli olacak...

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Biz tatildeyiz.Pazar dönüyoruz hem de Urfa'ya(( Bi bakıyım dedim topiğimize...
Monacım merakla bekliyorum boyayı.
Sweet sabret canım ya...Eşinin sayılı günü onun için sık dişini tatlım.
Özlemcimm allah kavuştursun canımbenim. Dularımız sizinle...
Yetişemediklerim varsa hepizinizi öpüyorum...

Canım benim, kıyamam sana, eşimi yolladığım gün geldi gözümün önüne. Allah kavuştursun.
Bu sıra herkes ayrılık yaşıyor ben de sevinemiyorum eşimin gelmesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…