• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ahh ahh bende hep aynı dertteyim tek kavga küsüşme nedenimiz hemencik uykusunun gelmesi bide yatağa yatar yatmaz uyur bende 2 saat dön onun için hep uyutur nette takılırdım bende :66::66:

Biz kadınlar daha dirayetli oluyoruz,onlar çocuk gibi uykuya bile dayanamıyorlar.sabaha kadar gitmesem yanına asla uyanıpta farketmez koca bebek:emir_bebek:

biz kadınlar daha dirayetli oluyoruz,onlar çocuk gibi uykuya bile dayanamıyorlar.sabaha kadar gitmesem yanına asla uyanıpta farketmez koca bebek:emir_bebek:

kesinlikle ya :) hatta 2 saat önce bak uykudan uyanıyor bir an baktım tlf çağrı geldi hemen kapandı aynı dakika içersinde aradım açmıyor tekrar uyuya kaldı komik ya bu kocişler....

kesinlikle ya :) hatta 2 saat önce bak uykudan uyanıyor bir an baktım tlf çağrı geldi hemen kapandı aynı dakika içersinde aradım açmıyor tekrar uyuya kaldı komik ya bu kocişler....

benimki nöbette canım ama genelde oda uyur uykucu başını yastığa koysun yeterki. ben kırk saat dönüyorum yatakta :) askerlerin genel özellikleri bu galiba :)

benimki nöbette canım ama genelde oda uyur uykucu başını yastığa koysun yeterki. Ben kırk saat dönüyorum yatakta :) askerlerin genel özellikleri bu galiba :)

ay evet tecrübeyle sabit oldu bu durum askerlerin aileleriyle sorunları oluyo aileler dırdırcı oluyo bide çok uykucu oluyor asker eş seçeceklere duyrulur:89::89: Siz nerdesiniz canım sınıfınız ne?

nedenini bilmiyorum ama çok farklı geliyorsunuz bana. çoğu zaman takip ediyorum. hiç bi zaman eşlerinizden nefret derecesinden bahsettiğinizi okumadım,çok büyük kavgalarınızda olmuyor sanırım. forumlara genel baktığımda sürekli eşlerinden şikayetçi kadınların hikayelerini okuyorum. ister istemez evliliğe karşı bi önyargı yaratıyor bu durum ama sizin bu topiğinize gelince insanın içi açılıyor.

siz mi şanslısınız yoksa eşleriniz mi şanslı anlamadım:44:

ay evet tecrübeyle sabit oldu bu durum askerlerin aileleriyle sorunları oluyo aileler dırdırcı oluyo bide çok uykucu oluyor asker eş seçeceklere duyrulur:89::89: Siz nerdesiniz canım sınıfınız ne?

bizde jandarmayız cnm. evet kesinlikle doğru askerle evlenmeden önce bu topiği okusunlar mutlaka :) ama şaka bi yana ben kocişe çok aşığım işiylede gurur duyuyorum bitanecik askerim beniiiiiiimmmmmm kalbimin genelkurmay başkanı, paşam benim, datlu komutanım

nedenini bilmiyorum ama çok farklı geliyorsunuz bana. çoğu zaman takip ediyorum. hiç bi zaman eşlerinizden nefret derecesinden bahsettiğinizi okumadım,çok büyük kavgalarınızda olmuyor sanırım. forumlara genel baktığımda sürekli eşlerinden şikayetçi kadınların hikayelerini okuyorum. ister istemez evliliğe karşı bi önyargı yaratıyor bu durum ama sizin bu topiğinize gelince insanın içi açılıyor.

HEM BİZ ŞANSLIYIZ HEMDE EŞLERİMİZ MAŞALLAH MAŞALLAH DİYELİM..BENCE EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ AİLELERDEN UZAK OLMAK YADA ŞÖYLE SÖLÜYÜM BİZİM EŞLER AİLELERDEN UZAK BÜYÜDÜKLERİ İÇİN AİLELERE ÇOK DÜŞKÜN OLMUYORLAR HER ZAMAN HER YERDE EŞLERİ YANLARINDA İŞTE EN BÜYÜK FARKIMIZ BU MUHTEMELEN Nazar Nazar BİDE TABİKİ KARŞILIKLI SEVGİ VE EN ÖNEMLİSİ SAYGIII

Mutlaka bizlerinde tartışmaları oluyor ama sanıyorum hepimiz kocalarımıza çok aşığız.Biz de şanslıyız onlar da çok şanslı.kendi adıma söyleyeyim bin defa daha dünyaya gelsem bin defa eşimi seçerdim

bizde jandarmayız cnm. Evet kesinlikle doğru askerle evlenmeden önce bu topiği okusunlar mutlaka :) ama şaka bi yana ben kocişe çok aşığım işiylede gurur duyuyorum bitanecik askerim beniiiiiiimmmmmm kalbimin genelkurmay başkanı, paşam benim, datlu komutanım

işte budur ya kesinlikle biz bunun için tüm dış etkenlere karşı son derece sağlamız çünkü kocalarımıza aşığız....

HEM BİZ ŞANSLIYIZ HEMDE EŞLERİMİZ MAŞALLAH MAŞALLAH DİYELİM..BENCE EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ AİLELERDEN UZAK OLMAK YADA ŞÖYLE SÖLÜYÜM BİZİM EŞLER AİLELERDEN UZAK BÜYÜDÜKLERİ İÇİN AİLELERE ÇOK DÜŞKÜN OLMUYORLAR HER ZAMAN HER YERDE EŞLERİ YANLARINDA İŞTE EN BÜYÜK FARKIMIZ BU MUHTEMELEN Nazar Nazar BİDE TABİKİ KARŞILIKLI SEVGİ VE EN ÖNEMLİSİ SAYGIII

nazar değmez inş:nazar::nazar::nazar:
sırf bunun için bi askerle evlenebilirim:52:
karakter yapım olarak biraz kırılganım,cvp vermekten çekinirim çoğu zaman özellikle ilerde evleneceğim eşimin ailesine bağlı olmamasını çok istiyorum. kimseyi kırmamak için kendimi yıpratıcam çünkü. gerçi istesemde askerle evlenemem ki:61: hemşire olacağım inş. o koşuşturmanın arasında hayatımın erkekini bile zor bulurum orası ayrı bi muamma.

dediğim gibi gerçekten içim açılıyo bu topiğe uğradığımda.sohbetiniz sıkıcıda değil. okurken çok keyif alıyorumm

süpersiniz hanımlar:46::46::46:

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle arkadaşların söylediklerine katılıyorum. biz onları çok seviyoruz türkiyenin her yerinde biz varız ne kendi ailemize yakın ne eşlerimizin ailesine yakın farklı memlekette birbirimizden başka tutunacak kimsemiz yok. maşallaaaahhhhhhhh. ama illaki bizlerdede tartışmalar oluyor :) önemli olan büyütmeden halletmek :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nazar değmez inş:nazar::nazar::nazar:
sırf bunun için bi askerle evlenebilirim:52:
karakter yapım olarak biraz kırılganım,cvp vermekten çekinirim çoğu zaman özellikle ilerde evleneceğim eşimin ailesine bağlı olmamasını çok istiyorum. kimseyi kırmamak için kendimi yıpratıcam çünkü. gerçi istesemde askerle evlenemem ki:61: hemşire olacağım inş. o koşuşturmanın arasında hayatımın erkekini bile zor bulurum orası ayrı bi muamma.

dediğim gibi gerçekten içim açılıyo bu topiğe uğradığımda.sohbetiniz sıkıcıda değil. okurken çok keyif alıyorumm

süpersiniz hanımlar:46::46::46:

kesinlikle arkadaşların söylediklerine katılıyorum. biz onları çok seviyoruz türkiyenin her yerinde biz varız ne kendi ailemize yakın ne eşlerimizin ailesine yakın farklı memlekette birbirimizden başka tutunacak kimsemiz yok. maşallaaaahhhhhhhh. ama illaki bizlerdede tartışmalar oluyor :) önemli olan büyütmeden halletmek :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

Kızlar ya bir an sıkıntımı unuttum valla iyi oldu size rastlamam ve iyiki üye olmuşum kk ne.... Ya ben bebiş istiyorum yani biz ama olmadı ya off off 2 aydırda kocacım yok of of:19:

Kızlar ya bir an sıkıntımı unuttum valla iyi oldu size rastlamam ve iyiki üye olmuşum kk ne.... Ya ben bebiş istiyorum yani biz ama olmadı ya off off 2 aydırda kocacım yok of of:19:

cnm olur inşallah zaten eşin haftaya geliyormuş. inşallah göbüşüne bebiş konar :):emir_bebek:

Back
X