Ask ve para

Ya bu zengin çocuk iflas ederse ? Denk değiliz artik ya da benim babam hic is batirmadi mi diyeceksiniz?seviyorsan ve ailenin imkanlarinin kullaniliyor olmasi icine sinmiyorsa,ailenin vereceklerini de kabul etme birlikte yapın herseyinizi.

Bunu karşınızdakini yermeden yapmanızı öneririm o halde
Ayrılacaksanuz dahi gidipte adamı baban senin şöyle , annem böyle dedı demeyin
Hetkesin bir onuru gururu var
Burda herkesin kimligi gizli o yuzden rahat rahat yaziyorum :) yoksa arkadasi birak kardesime laf soyletmiyorum sevgilim hkkinda

Ben sevgilinin sert biri olmasına takıldım. Sert insanla çok zor çok. Hele bu ailede normal bir psikolojide de büyümemiştir.

Bir erkek evine para getirebilmeli. Eğitim durumlarınız eşit ise her iki adayda da varlıklardan çok kişiliklerine bakın.

Zira evlenince çok Farklı düşünüyorsunuz. Sadece sevmek yetmiyor. Huzur arıyorsunuz.

Ya bu zengin çocuk iflas ederse ? Denk değiliz artik ya da benim babam hic is batirmadi mi diyeceksiniz?seviyorsan ve ailenin imkanlarinin kullaniliyor olmasi icine sinmiyorsa,ailenin vereceklerini de kabul etme birlikte yapın herseyinizi.
Oyle olmuyor o iste benim baska kardeslerimde var ailem onlara yaparken bana yapmamalari ne kadar fazla aci verir dusunemiyor musunuz ?

Egitim durumlari esit degil

Bi' söz vardı :

Eğer senin için seçenek haline geldiysem , lütfen beni seçme diye.

Siz sevgilinizi seçenek yapmışsınız zaten.Bence de onu seçmeyin.Burda konular açılıyordu evliyiz ama kayınbabamın pavyon borcunu ödüyoruz diye.Evlilik ömürlük bir şey.Aşk , cinsel çekim veya hormonlar aklınızı başınızdan almış ve kafanız karışmış şimdiden.

Evet bu yuzden dahada zaman gecmeden dogruyu yapmak istiyorum ikimizede uzuluyorum

Oyle olmuyor o iste benim baska kardeslerimde var ailem onlara yaparken bana yapmamalari ne kadar fazla aci verir dusunemiyor musunuz ?

Yok dusunemiyorum.eger aileniz uzulurse sizin payinizi ayirir.ergec hakkınızı alirsiniz.yuvanuzi kendi emeginizle kurmus olursunuz. sizi uzuyorsa ne serden ne yardan durumu oluyor.

Yok dusunemiyorum.eger aileniz uzulurse sizin payinizi ayirir.ergec hakkınızı alirsiniz.yuvanuzi kendi emeginizle kurmus olursunuz. sizi uzuyorsa ne serden ne yardan durumu oluyor.
Bence bi dusune bilin :) askla evlenip ne ayriliklar oluyor ben herseyi yok sayip bi seviyorum diye evlenirsem belkide 5 yila cocukla ortada kaldim diye durum acarim :) Allah korusun

Bide artı buna ek olarak, eğerki damadın ailesi çocuklari evlenirken ev alsa oturtsa, araba alsa bindirse, buda yetmeyip gelinin yollarina altın dokse hickimse cikipta tek kelime itiraz etmez, gelin tarafi zevkle damadin ailesinn parasini bir guzel ezer.
Amma gelinin babasi bir araba alsa gelin hanim hemen simdi bu adam benim babacığımın paracıklarıyla aldığı arabayamı binecek diye bunu dahi dert eder.
Guya kadın erkek eşit !!
Kendisi aşık olmayıp sırf karşi taraf bana aşık beni mutlu eder düşüncesi ile birlikte oldugu kisinin aşkını sömürecek olmasi mevzusuna hic girmiyorum bile.
Herneyse tekrar soyluyorum, ayrilda o adaminda basini yakma. Allah illaki o adama hayırlı aşık esini verir.
Sende git o zengin cok yakisikli tiplerden birisini bul. Babacığının paracıkları artı zengin yakisikli koca birlestimi voltranı olusturursunuz artik.

Bence çok da fark Yok yanlış anlamayın da . Kararkter çok önemli bence sizin durumunuzda. Hangisi aldatmazsa, anlayışlıysa, size yardımcı olacaksa ... vs. Onu tercih edin
Sordugugunuz icin belirttim yoksa konusunu acmamistim :) sevgilimden ayrilmadanda bunu bilemem

Lise mezununu boşver
Bence sen de biraz büyü

Burada o kadar cok birbirindan farkli yorumlar geldiki :) ben sadece ask bitince salak gibi ortada kalmak istemiyorum bu yuzden dusunuyorum

Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor

eski konuna bakılırsa sevgilin cimri.

cimri adamdan koca olmaz.
ailene küfreden adamdan da koca olmaz.

Bence sen kararını vermişsin insanların onayını almaya gerek yok. Bu işin olmayacağı ortada. Ayrıl.

Bence bi dusune bilin :) askla evlenip ne ayriliklar oluyor ben herseyi yok sayip bi seviyorum diye evlenirsem belkide 5 yila cocukla ortada kaldim diye durum acarim :) Allah korusun

Para ya da mantik diye evlenip kocami sevemiyorum diye konu acanlarda cok burda sen bunu da bir dusun.kararini vermissin vicdanini rahatlatmaya calisiyorsun.dusunebildiginden eminmisin ki bana tavsiye veriyorsun.haddini asma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…